.

Beantwoord

3G instellen lukt niet op Samsung Galaxy S2 Plus

  • 26 februari 2014
  • 1 reactie
  • 1810 Bekeken

Hallo, ik heb al bijna alles wat op de site staat geprobeerd. Als ik een smsje met '' Ja '' stuur krijg ik terug dat het niet mogelijk is mijn telefoon te configureren. Ik heb ook het handmatig proberen in te stellen met de instructies van de site maar dat werkt ook niet. Heeft iemand een idee hoe het me wel gaat lukken? Alvast bedankt.
icon

Beste antwoord door Alex 27 februari 2014, 09:27

Welkom op het forum babettes,Omdat de Samsung Galaxy S2 gebruik maakt van het Android besturingssysteem is het niet mogelijk om configuratie sms berichten te ontvangen. Bij dit toestel moeten de instellingen handmatig worden ingevoerd. In dit topic kun je de juiste instellingen vinden.Ook zie ik dat de optie 'internet op je mobiel' is ingeschakeld gisteren. Deze optie moet altijd aan staan om gebruik te kunnen maken van internet via ons netwerk.Kan je even laten weten of het, na het instellen van de juiste gegevens op je telefoon, werkt?Groetjes,Alex
Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
Welkom op het forum babettes,

Omdat de Samsung Galaxy S2 gebruik maakt van het Android besturingssysteem is het niet mogelijk om configuratie sms berichten te ontvangen. Bij dit toestel moeten de instellingen handmatig worden ingevoerd. In dit topic kun je de juiste instellingen vinden.

Ook zie ik dat de optie 'internet op je mobiel' is ingeschakeld gisteren. Deze optie moet altijd aan staan om gebruik te kunnen maken van internet via ons netwerk.

Kan je even laten weten of het, na het instellen van de juiste gegevens op je telefoon, werkt?

Groetjes,

Alex

Reageer