.

Sticky

FAQ: Wat is het verschil tussen een abonnement en bundels?

  • 17 December 2014
  • 0 reacties
  • 4631 Bekeken

Reputatie 6
Badge +10
  • Oud-moderator
  • 5265 reacties
Bij Simyo wordt er onderscheid gemaakt tussen je abonnement en je bundels. Op deze manier is het mogelijk om flexibele bundels aan te bieden, zodat jij Baas in eigen Bundel bent.

Zodra je bij Simyo een Sim Only abonnement bestelt en je de simkaart in gebruik neemt, ga je met ons een overeenkomst aan. Je hebt toestemming voor automatisch incasso afgegeven en je bent akkoord gegaan met de Algemene Voorwaarden door je contract te bevestigen. Deze basis noemen we je abonnement.

Je bundels geven inhoud aan je abonnement. Omdat je bij Simyo de mogelijkheid hebt om maandelijks je bundels aan te passen, bij een maand- én jaarabonnement, stem je eenvoudig je bundels af op je verbruik. Je kunt maandelijks de keuze maken of je de Flex 4G of de Onbeperkt sms bundel aan of uit wil zetten. Heb je één van deze bundel nog niet, dan wordt deze actief zodra je de bundel aanvraagt.

Zorg ervoor dat je de bundelwijziging vóór het begin van de nieuwe maand doorgeeft, zodat Simyo de bundel op tijd klaar kan zetten. Wijzig je de bundel daarna, dan gaat deze wijziging niet in op de eerste van de komende maand, maar de maand daarop.

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.