.

Beantwoord

Waarom kan ik geen gebruik maken van 4G op mijn iPhone 7 plus?

  • 16 March 2017
  • 2 reacties
  • 4757 Bekeken

ik heb een 4g abonnement, maar ik ontvang alleen 3g. Ik heb van alles geprobeerd, nieuwe simkaart er in gestopt, andere APN maar niets geeft 4G.
icon

Beste antwoord door Jihane 17 March 2017, 09:44

Bekijk originele reactie

2 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Hoi koosri,

Ik ben geen Apple kenner, ik heb wel gezien dat er veel meer gebruikers van jouw model telefoon problemen hebben met 4G:

https://forum.kpn.com/mobiel-internet-17/weinig-geen-4g-op-de-iphone-7-meerdere-mensen-hebben-probleem-426465
https://www.macrumors.com/2016/09/29/verizon-iphone-7-connectivity-problems/

Heb je de dekkingskaart van KPN al geraadpleegd? https://www.kpn.com/4g/dekkingskaart.htm
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Koosri,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat lastig dat je geen gebruik kunt maken van 4G! Ik zie dat jij de 4G optie wel aan hebt gezet, dus alles zou prima moeten werken. Een iPhone 7 zou ook zeker 4G moeten kunnen ontvangen. Heb je de optie op je toestel ook al aan gezet? Dat kun je doen door in je telefoon te gaan naar Instellingen > Mobiel netwerk > Opties mobiele data. Daar zie je bovenin de optie om te schakelen tussen 2G, 3G en 4G. Heb je 4G daarin aangezet?

Als dat ook niet werkt, dan ben ik vooral benieuwd naar wat er gebeurt als je je simkaart in een ander toestel zou plaatsen en andersom. Kun je in een andere telefoon wél op het 4G netwerk? En hoe zit dat met een andere simkaart in jouw iPhone?

Ik hoor het graag van je!

@ Franswon, hmmm, in principe zou een iPhone 7 prima moeten werken met 4G! Maar dankjewel voor het delen van deze links :)

Groetjes,
Jihane

Reageer