.

Vraag

Waarom werkt mijn mobiel niet in het buitenland?

  • 26 September 2022
  • 3 reacties
  • 71 Bekeken

Zit op Lanzarote, en krijg mobiel niet aan de gang, alles gedaan als staat beschreven roaming aan. Netwerken zoeken, dan blijft het bij zoeken.


3 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @Ronnie_99,

Bedankt voor je bericht. Wat onhandig dat je geen bereik hebt in het buitenland! Heb je ook geprobeerd om het internet handmatig in te stellen? Dit noemen we ook wel de APN instellingen. Via onze toestelhulp kan je jouw type toestel opzoeken. Hoe je de APN instellingen doorneemt in je toestel kan je terugvinden onder het kopje Internet > Internet handmatig instellen. Mocht het hierna nog steeds niet werken dan wil ik graag een reset uitvoeren op je simkaart. Zou je mij hiervoor een privébericht kunnen sturen met jouw persoonlijke gegevens 😊?

Groetjes,
Amy

Reputatie 7

Vanmorgen zag ik filmpjes van noodweer op de Canarische Eilanden. Zou het daarmee te maken kunnen hebben? Dat misschien niet alle masten nog in gebruik zijn?

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @RicoK, ik heb zojuist even contact opgenomen met de Netwerk Specialist en het zou heel goed kunnen dat het daarmee te maken kan hebben. Op dit moment zijn er nog geen verdere klachten of meldingen over binnengekomen! 

Groetjes,
Amy

Reageer