Een maand gratis Play van KPN testen als Simyo beller. Doe mee!

  • 7 december 2016
  • 18 reacties
  • 1029 Bekeken

Reputatie 7
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 5116 reacties
Hoi allemaal,

Als Simyo beller ken je jezelf het best! Daarom bepalen wij niet of Play van KPN jouw nieuwe manier van TV kijken wordt. Dat doe je zélf.

Met Play van KPN kijk je overal online TV naar de populaire tv zenders, in HD. Naast Live TV kun je ook programma's Opnemen, terugkijken met Gemist en 300+ series en documentaires On Demand kijken. Je hebt geen kabels meer nodig, enkel een internetverbinding en de Play van KPN app.

We zijn benieuwd naar de mening van Simyo bellers. Daarom kun jij het nu 1 maand gratis testen en jouw ervaringen delen in dit subforum. Doe jij ook mee? Je kunt hier meer informatie vinden en je inschrijven :)

Groetjes,
Angela

18 reacties

Reputatie 1
Badge +2
Hoi Angela,

Lijkt mij een hele mooie maand om dit nieuwe product te testen. Hierbij mijn aanmeldeing, leuk 🆒

Groetjes,
Het zal vast wel ergens in kleine lettertjes vermeld staan, maar ik neem aan dat KPN's Play alleen binnen Nederland werkt.
Overigens ben ik over het algemeen niet echt onder de indruk van het Nederlandse TV aanbod maar dat is een ander verhaal...
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Jussie en Scotsman,

@Jussie, leuk dat je mee wilt doen! Heb je de link in het topic aangeklikt? Daar vind je gelijk de knop 'Ik schrijf me in' 🙂

@Scotsman, dat is een goede vraag! Ik verwacht ergens dat je het gewoon zou moeten kunnen gebruiken als je een account hebt aangemaakt. Dat is in januari straks de bedoeling. Maar ik ga het eens voor je checken.

Groetjes,
Angela
Hi Scotsman, goeie vraag!

Vanwege mijn verleden op dit prachtige forum en mijn huidige werk voor Play van KPN is aan mij de eer om je vraag te beantwoorden 🆒
Het heeft niet zozeer te maken met kleine lettertjes dat je Play enkel binnen de Nederlandse landgrenzen kunt gebruiken, we mógen het niet over de grens aanbieden 😞 Nederlandse zenders mogen maar beperkt en via vaste kabelaars in het buitenland aangeboden worden.
Schotelaanbieders vormen daar een uitzondering op, maar kleine spelers zoals deze app mogen daar niet op meeliften helaas.

Kun je aangeven welke Nederlandse zenders je nog mist om wel onder de indruk te zijn van het aanbod?
Wat leuk om jouw stem weer eens op dit forum te horen!

Het bekijken van Nederlandse TV uitzendingen via internet in het buitenland wordt geblokkeerd door te controleren of je een Nederlands IP adres hebt:hoewel dit redelijk makkelijk is te omzeilen via een VPN verbinding.

Diezelfde beperking lijkt te gelden voor Play van KPN want onder de veelgestelde vragen lees ik dit:

Play is door iedereen in Nederland te gebruiken, bij welke internet provider je ook zit. De app is door KPN ontwikkeld, maar staat los van de overige (tv-) diensten van KPN. Play is daarom ook beschikbaar voor klanten van bijvoorbeeld Ziggo of Vodafone, of voor zakelijke klanten. Het enige dat je nodig hebt is een Nederlandse internetverbinding, een ondersteund device, en een abonnement op Play.

Mijn opmerking over de Nederlandse TV zenders was algemeen bedoeld: als je al bijna 25 jaar in het buitenland woont dan mis je de Nederlandse programma's steeds minder, een gevoel dat wordt versterkt en bevestigd als ik af en toe in het land op familiebezoek ben. Zo is er zowel inhoudelijk als qua presenteerstijl een duidelijk verschil tussen het Nederlandse journaal en de nieuwsuitzendingen hier van Channel 4 (mijn favoriet), ITV en de BBC.
Hi Scotsman,

Over het gebruik van VPN doe ik vanuit professioneel oogpunt natuurlijk geen uitspraken ;)
Wanneer je al aardig verBritst of verSchotst bent vallen de verschillen je natuurlijk des te meer op. Wat men vindt van de kwaliteit van het Nederlandse TV aanbod in het algemeen lijkt me een kwestie van smaak, vind je ook niet?
Reputatie 5
Badge +10
Welkom terug op het simyo forum Ernst!
Mag ik aannemen dat jij de tesstbegeleider vanuit Play van KPN bent?

P.s.

Mis je ons?
Reputatie 7
Badge +9
Ik heb me ook ingeschreven, lijkt me leuk om de kwaliteit en aanbod te vergelijken met mijn kabelabo (Delta-Zeelandnet), satelliet (roterende schotel 120 cm), en de Android Mediabox.
Reputatie 4
Badge +8
Hee Franswon,

Leuk dat je meedoet! Ik ben benieuwd hoe Play bevalt :D

@Maikel.twinnie, Ernst is denk ik al aan het genieten van alle kerstlekkernijen, maar op je laatste vraag kan ik wel antwoord geven. Natuurlijk mist hij jullie! Hij heeft niet voor niks een nieuw forumaccount aangemaakt 😳
Oh haai! (zwaaizwaai!)
Excuses voor mijn afwezigheid 😞 Ik dacht abusievelijk dat ik ook notificatiemails zou krijgen...
Natuurlijk mis ik jullie allemaal. Daarom was ik ook zo vereerd om vanuit Play al jullie vragen te mogen beantwoorden 😳
Reputatie 5
Badge +10
Wat fijn en leuk je weer terug te hebben Ernst.
Hopelijk kunnen we over een paar maanden terug kijken op een geslaagde test!
Heey, maikel.twinnie!

Natuurlijk hoop ik (net als de rest) op een zeer geslaagde test 😃
Reputatie 5
Badge +10
Wanneer is er meer informatie bekend over de test Ernst?
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Maikel.twinnie,

Op dit moment zijn we nog deelnemers aan het 'verzamelen'. We willen natuurlijk het liefst zoveel mogelijk verschillende mensen laten meedoen aan deze test. Zodra dit afgerond is, horen jullie zo snel mogelijk meer. Ik zal even navraag doen over de verwachte startdatum 🙂
Reputatie 5
Badge +10


Kleine Wake-Up call Angela...

Ik zal even navraag doen over de verwachte startdatum :)
Reputatie 7
Badge +10
Oeps! Sorry dat ik hier helemaal niet op teruggekomen ben! We hebben ondertussen alle deelnemers uitgekozen en (pin me er niet op vast) we verwachten deze week de e-mail met alle informatie uit te sturen 🙂
Reputatie 1
Badge +1
Ik ben een van de deelnemers en het werkt goed.
Zijn alleen weinig series en films ondemand.

Groeten. Theo
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Afentoe,

Leuk dat je gezellig met ons mee komt testen 🙂 Wel jammer om te zien dat je nog niet echt onder de indruk lijkt te zijn van het 'on-demand' aanbod. Kun je mij vertellen wat je precies mist?

Groetjes,
Angela

Reageer