Weekopdracht 1: Aanmelden en lekker rondkijken!

  • 11 januari 2017
  • 32 reacties
  • 1173 Bekeken


Toon eerste bericht

32 reacties

Reputatie 7
Badge +10
Hoi Superbes & Maikel.twinnie,

@Superbes, bedankt voor je reactie en je feedback over jouw iPhone Plus model 🙂 Dit ga ik zeker doorzetten. Het is mij eerlijk gezegd nog niet opgevallen, maar toen ik net de app opende, zag ik het ook op mijn telefoon. (Ja, ik test gezellig mee ;))

@Maikel.twinnie, wat lastig! Ik heb het net gelijk geprobeerd, en bij mij werkt het prima. Kun je mij vertellen wat er precies niet werkt. Kun je de hele pagina niet laden, niet inloggen of niets afspelen? Alvast bedankt!

Groetjes,
Angela
Kan ik mij ook ergens afmelden voor het testen van Play van KPN? Ik heb de app bekeken, maar ik zie daar helemaal niets wat mij intresseerd, ik zal het dus ook niet gaan gebruiken. Gr. Jennifer
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Jennifermg74,

Welkom op het Simyo forum!

Wat jammer om te zien dat je toch niet mee wilt testen. Natuurlijk hadden we je mening graag gehoord, maar als je aangeeft dat er niets instaat wat je leuk vindt is dat natuurlijk ook een mening! Je testmaand loopt automatisch af en zullen wij voor je stopzetten. Ik zorg ervoor dat je uit de maillijst wordt gehaald voor de nieuwe opdrachten.

Wie weet zien we je nog eens bij andere testen :)

Groetjes,
Angela
Reputatie 7
Badge +9


Waar ik wel benieuwd naar ben is dat, wanneer ik in de bus naar school zit, ook op de wifi 'tv' kan kijken.


Ik heb vandaag in diverse bussen van Connexxion wat speedtesten gedaan, de hoogste download was 128 Kb/s (0,12 Mb/s), dit is bij lange na niet voldoende op streaming content te bekijken.
Wel viel het mij op dat op alle lijnen dezelfde maximale down werd gemeten, een enkele keer was het slechts 64 Kb/s (ongeveer gelijk aan het oude inbellen voor internet...}, het lijkt er sterk op dat Connexxion een maximale speed per gebruiker levert omdat de bus soms bijna leeg en soms vrij vol was.

Het waren de lijnen 133 Middelburg - Zierikzee, 395 Zierikzee - Rotterdam, 395 Rotterdam - Zierikzee, 132 Zierikzee - Goes en lijn 646 Goes - Middelburg.
Reputatie 7
Badge +10
Sorry voor mijn late reactie, Franswon! Ik heb je bericht wel gezien maar niet meer gereageerd. Wat goed dat je zo uitgebreid bent geweest in het testen! Was dit na aanleiding van het topic van Maikel.twinnie?

Groetjes,
Angela
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Angela,

Het was meer een reactie op estougeriena.
Reputatie 7
Badge +10
Oh, wat dommig! Ik zie nu de quote inderdaad staan. Ik moest gelijk denken aan het topic wat Maikel.twinnie had aangemaakt. Vandaar 😉

Reageer