Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Sticky

Wil jij visual voicemail? (Poll)

 • 18 december 2018
 • 28 reacties
 • 3006 Bekeken

Reputatie 7
Badge +10
 • Oud community manager
 • 4797 reacties
Hoi allemaal!

Gebruik maken van voicemail doen veel mensen. Je spreekt dan een berichtje in, en als iemand jou belt maar je niet te pakken krijgt kan diegene een boodschap voor je achterlaten. Op dit moment bel je dan naar 1233 om je voicemail af te luisteren.

Tegenwoordig bestaat er nieuwe technologie om je voicemail visueel te maken. Je kunt dan naar elk voicemailbericht kijken en op 'play' klikken om 'm af te spelen. Je bladert dan door je voicemailberichten. Onderin deze post kun je zien hoe dat er dan uit ziet.

Mijn vraag is: lijkt dat je een prettige toevoeging? Zou je graag gebruik maken van visual voicemail? Als je naar beneden scrollt, kun je stemmen!

Laat het mij weten!

Groetjes,
Jihane

Zou je gebruik willen maken van visual voicemail?


28 reacties

Ik heb standaard de voicemail uit. Wie me wil spreken kan altijd terugbellen of niet.😉
Reputatie 7
Badge +9
Visual voicemail lijkt mij veel gebruiksvriendelijker dan al die:
"Kies één om .....", "Kies twee om ....."-menutjes
Reputatie 4
Badge +4
JA HEEL GRAAG!

Jullie grote groene moeder heeft 't al een tijdje.
Reputatie 7
Badge +10
JA HEEL GRAAG!

Jullie grote groene moeder heeft 't al een tijdje.


Klopt! Daarom zijn we hier nu over aan het brainstormen! 🙂 Deze poll heb ik toegevoegd om te kijken in hoeverre er vraag naar is.

Groetjes,
Jihane
Reputatie 4
Badge +4
90% voor, ik zeg doen!
Ik heb even deze informatie gelezen en ik zeg ook; ja ik wil dat. Dus @ahmed_a de stand is nu 100%. Het moet bij meerderheid van stemmen. 😂

Dit in tegenstelling tot de brexit stemming.😂🤣🤣
Reputatie 7
Badge +10
Hi Friesian,

Dank voor het delen van die link 🙂 Bevat handige informatie!

Ahhh, ja, prime minister May is géén goede week aan het hebben. Ik hoop dat ze collectief toch nog tot een passend besluit komen.

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Beter laat dan helemaal niet.....

Ik ben ook zéker voor. Lijkt me een zinvolle toepassing! Dat hierover een poll dient te worden opgestart... Ik zeg dan ook gewoon doen.

Wat mij juist zo tegenstaat aan het gebruik van Voicemail is dat zo ouderwetse menu....
Reputatie 7
Badge +10
Hi Rico,

Ik snap je punt! Deze poll is aangemaakt om te kunnen laten zien dat men er interesse in heeft. Cijfers spreken nogal luid, namelijk!

Groetjes,
Jihane
Mijn eerste iPhone's bij T-Mobile hadden visual voicemail. Dat was echt een killer feature. Sinds mijn overstap wil ik niet meer terug naar die ouderwetse menu's en heb ik voicemail uitstaan. Als dit beschikbaar komt bij Simyo zet ik het gelijk weer aan.
Reputatie 6
Badge +5
Snap ik, Nanko! Dit is natuurlijk ook wel een erg mooie feature. Vind je het niet onhandig dat je nu helemaal geen voicemail meer hebt?

Groetjes,
Niels
Reputatie 4
Badge +4
Zeven hele maanden later. Is er al enig zicht wanneer dit actief wordt? KPN biedt dit al aan dus het lijkt me een kwestie van een knop omzetten. Wordt waarschijnlijk een betaalde feature?
Reputatie 5
Badge +4
Hoi ahmed_a,

Het zal een stukje lastiger zijn dan een knop omzetten. Al zou het zo makkelijk zijn, dan zitten wij (heel Simyo) helaas niet aan de knoppen. Mocht er daadwerkelijk iets aangekondigd worden dan laten we het hier weten!

Groetjes,

Kevin
Badge

is er al wat bekend, want KPN, jullie moeder biedt het al tijden aan...

Reputatie 7
Badge +5

He DaveFlash,

 

Er is momenteel niet meer bekend dan toen, ik ga het gelijk even opnieuw op onze "wall of change" hangen. 

 

Groetjes,

Daisy

En nu? Komt het er nu wel aan? Of is het er al en heb ik de memo gemist? :-D

Reputatie 7
Badge +5

Hoi planetD84,

 

Het is momenteel niet mogelijk bij Simyo, ik ga het nogmaals opnieuw kenbaar maken op onze "wall of change".

 

Groetjes,

Daisy

...ik ga het nogmaals opnieuw kenbaar maken op onze "wall of change".

Weet je, Daisy...als je niet weet dat het bestaat, dan weet je ook niet wat je mist.

Ik heb een werk telefoon met KPN en ik kwam die functie tegen, én pas op dat moment denk je: "WHOA!! Waarom wist ik dit niet, waarom heb ik dit niet op mijn huidige telefoon, waarom zijn die providers er niet mee aan het pronken, waarom is het zo beperkt beschikbaar, waarom is dit zo'n best kept secret. Hoe krijg ik dit op mijn privé telefoon?”

Je snapt, om in de termen van Tele2 te blijven, ik wil het! :laughing:

Ik denk dat als andere klanten weten wat het is dat ze ook zullen zeggen “ik wil het!” En niet klanten die zien dat jullie het als provider aanbieden dan ook zullen zeggen over jullie “die wil ik!” (naast alle andere mooie kanten van Simyo natuurlijk).

Mocht je nog wat cheerleading nodig hebben op dit onderwerp...ik ben beschikbaar :sunglasses::thumbsup:

Groeten!

Reputatie 7

@PlanetD84 Mij heb je! :wink:

...ik ga het nogmaals opnieuw kenbaar maken op onze "wall of change".

 

Je snapt, om in de termen van Tele2 te blijven, ik wil het! :laughing:

@PlanetD84 ook al ben ik een Android fan, mij heb je hier ook voor. En om ook een Tele2 term te gebruiken Frank the sheep says... Het is beterer.😎

Mocht je nog wat cheerleading nodig hebben op dit onderwerp...ik ben beschikbaar :sunglasses::thumbsup:

Groeten!

Volgens mij is dit eerder voor dames maar als RicoK hieraan mee wil doen dan mag dat best van mij.😁

@PlanetD84 ook al ben ik een Android fan, mij heb je hier ook voor.

Nou, heb ik even goed nieuws voor je! Het schijnt dus al sinds 2015 ook ingebouwd te zijn in de dialer van je Android toestel (ik ben ook Android, all the way!) Nu durf ik niet te zeggen of bijvoorbeeld Samsung het er uit gesloopt heeft, maar een kale versie van Android zou het moeten hebben.

Sure, de iPhone kwam er als eerste mee...maar ik vind dat anno 2020 een Google Pixel (No. 3 - privé) van dezelfde kwaliteit is als een iPhone (No. 11 - werk). Dan komt het alleen nog neer op voorkeur. En ik houd van de Android flexibiliteit...wat uiteraard nog perfecter is wanneer je Visual Voicemail zou kunnen gebruiken :-D

 

Mocht je nog wat cheerleading nodig hebben op dit onderwerp...ik ben beschikbaar :sunglasses::thumbsup:

Groeten!

Volgens mij is dit eerder voor dames maar als RicoK hieraan mee wil doen dan mag dat best van mij.😁

Ja, ons NL beeld is inderdaad dat het alleen voor dames is...maar niets is minder waar. Maargoed, ik bedoelde het ook eigenlijk meer in de context van het Engelse woord voor aanmoedigen:grin:

Mixed Cheerleading Squad

 

Dat laatste begrijp ik maar ik had al een beeld dat jullie en @Scotsman een kilt zouden dragen en minder gauw een flamencojurk.😁😉

Reputatie 7
Badge +9

Dat laatste begrijp ik maar ik had al een beeld dat jullie en @Scotsman een kilt zouden dragen en minder gauw een flamencojurk.😁😉

Ik draag geen kilt want dat botst met de strenge social distancing rules die we hier hebben. Als de vrouwen in Edinburgh mijn blote benen onder de kilt zouden zien uitsteken op straat dan is de 2 meter afstand regel niet meer te handhaven… Een lange flamencojurk heeft dat probleem minder maar ik heb het niet zo met jurken.

Ach @Scotsman volgens mij kan jij zelfs met een kilt chearleader zijn zonder gevaar m.b.t. Social distancing, zelfs je buurmeisje is het vriendinnetje van Spiderman. Of heb ik nu je geheime identiteit verraden Peter Parker?

(*Edit* wijziging)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bring_It_On_(film_series)

😃🙈

Sorry dames en heren voor het off topic zijn.😇 

 

 Hoi planetD84,

 

Het is momenteel niet mogelijk bij Simyo, ik ga het nogmaals opnieuw kenbaar maken op onze "wall of change".

 

Groetjes,

Daisy


Hangt ie daar nog steeds? :-)

Reageer