Sticky

Wil jij visual voicemail? (Poll)

  • 18 december 2018
  • 13 reacties
  • 1801 Bekeken

Reputatie 7
Badge +10
  • Oud community manager
  • 4796 reacties
Hoi allemaal!

Gebruik maken van voicemail doen veel mensen. Je spreekt dan een berichtje in, en als iemand jou belt maar je niet te pakken krijgt kan diegene een boodschap voor je achterlaten. Op dit moment bel je dan naar 1233 om je voicemail af te luisteren.

Tegenwoordig bestaat er nieuwe technologie om je voicemail visueel te maken. Je kunt dan naar elk voicemailbericht kijken en op 'play' klikken om 'm af te spelen. Je bladert dan door je voicemailberichten. Onderin deze post kun je zien hoe dat er dan uit ziet.

Mijn vraag is: lijkt dat je een prettige toevoeging? Zou je graag gebruik maken van visual voicemail? Als je naar beneden scrollt, kun je stemmen!

Laat het mij weten!

Groetjes,
Jihane

Zou je gebruik willen maken van visual voicemail?


13 reacties

Ik heb standaard de voicemail uit. Wie me wil spreken kan altijd terugbellen of niet.😉
Reputatie 7
Badge +9
Visual voicemail lijkt mij veel gebruiksvriendelijker dan al die:
"Kies één om .....", "Kies twee om ....."-menutjes
Reputatie 4
Badge +4
JA HEEL GRAAG!

Jullie grote groene moeder heeft 't al een tijdje.
Reputatie 7
Badge +10
JA HEEL GRAAG!

Jullie grote groene moeder heeft 't al een tijdje.


Klopt! Daarom zijn we hier nu over aan het brainstormen! 🙂 Deze poll heb ik toegevoegd om te kijken in hoeverre er vraag naar is.

Groetjes,
Jihane
Reputatie 4
Badge +4
90% voor, ik zeg doen!
Ik heb even deze informatie gelezen en ik zeg ook; ja ik wil dat. Dus @ahmed_a de stand is nu 100%. Het moet bij meerderheid van stemmen. 😂

Dit in tegenstelling tot de brexit stemming.😂🤣🤣
Reputatie 7
Badge +10
Hi Friesian,

Dank voor het delen van die link 🙂 Bevat handige informatie!

Ahhh, ja, prime minister May is géén goede week aan het hebben. Ik hoop dat ze collectief toch nog tot een passend besluit komen.

Groetjes,
Jihane
Reputatie 6
Beter laat dan helemaal niet.....

Ik ben ook zéker voor. Lijkt me een zinvolle toepassing! Dat hierover een poll dient te worden opgestart... Ik zeg dan ook gewoon doen.

Wat mij juist zo tegenstaat aan het gebruik van Voicemail is dat zo ouderwetse menu....
Reputatie 7
Badge +10
Hi Rico,

Ik snap je punt! Deze poll is aangemaakt om te kunnen laten zien dat men er interesse in heeft. Cijfers spreken nogal luid, namelijk!

Groetjes,
Jihane
Mijn eerste iPhone's bij T-Mobile hadden visual voicemail. Dat was echt een killer feature. Sinds mijn overstap wil ik niet meer terug naar die ouderwetse menu's en heb ik voicemail uitstaan. Als dit beschikbaar komt bij Simyo zet ik het gelijk weer aan.
Reputatie 6
Badge +5
Snap ik, Nanko! Dit is natuurlijk ook wel een erg mooie feature. Vind je het niet onhandig dat je nu helemaal geen voicemail meer hebt?

Groetjes,
Niels
Reputatie 4
Badge +4
Zeven hele maanden later. Is er al enig zicht wanneer dit actief wordt? KPN biedt dit al aan dus het lijkt me een kwestie van een knop omzetten. Wordt waarschijnlijk een betaalde feature?
Reputatie 5
Badge +4
Hoi ahmed_a,

Het zal een stukje lastiger zijn dan een knop omzetten. Al zou het zo makkelijk zijn, dan zitten wij (heel Simyo) helaas niet aan de knoppen. Mocht er daadwerkelijk iets aangekondigd worden dan laten we het hier weten!

Groetjes,

Kevin

Reageer