.

T-Mobile neemt Tele2 Nederland over.

  • 15 December 2017
  • 6 reacties
  • 182 Bekeken

De titel zegt het al. We gaan van 4 telecom aanbieders op de Nederlandse markt terug naar 3. Als de mededingingsautoriteiten instemt trouwens.


-Mobile neemt Tele2 in Nederland over. Dat hebben de twee bedrijven bekendgemaakt. T-Mobile, dat eigendom is van Deutsche Telekom, betaalt 190 miljoen euro voor de Nederlandse tak van het Zweedse Tele2. Samen hebben de twee bedrijven in Nederland 4,5 miljoen klanten.

https://nos.nl/artikel/2207669-t-mobile-neemt-tele2-in-nederland-over.html

6 reacties

Reputatie 6
Badge +7
Hoi Ray,

Dat klopt helemaal! Bedankt voor het openen van deze topic.

Heel spannend!

Groetjes,
Asma
Reputatie 7
Badge +6
Nog meer nieuws uit telecomland:
https://www.iculture.nl/nieuws/vodafone-stopt-3g-oudere-iphones/
Reputatie 7
Badge +9

Gaat de overname van Tele2 door T-Mobile wel door?


In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de overname van Tele2 door T-Mobile, want gaat die wel door? En het was oorlog tussen Amazon en Google. Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.
Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.
Beluister de podcast: https://soundcloud.com/nutech/aflevering-155-mag-t-mobile-wel-tele2-overnemen

Tele2 en T-Mobile

T-Mobile kondigde vrijdag aan concurrent Tele2 over te nemen. De twee bedrijven moeten het samen opnemen tegen VodafoneZiggo en KPN, maar gaat de toezichthouder de overname wel goedkeuren? In het verleden leverde soortgelijken deals namelijk problemen op.

Amazon en Google

Webwinkel Amazon had ineens alle concurrerende mediaspelers uit de schappen gehaald, waaronder de Chromecast van Google. De zoekgigant reageerde vervolgens door de mediaspeler van Amazon 'kreupel' te maken. Hoe loopt dit af?
Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.


Bron: Nu.nl
Link : https://www.nu.nl/internet/5051357/podcast-gaat-overname-van-tele2-t-mobile-wel-door.html
Reputatie 7
Badge +10
Hi Frans,

Ohhhh, jee! Ik wist niet dat daar nog twijfel over was. Spannend! Wat denk jij dat er gaat gebeuren?

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Badge +9
Hi Jihane,

Mijn glazen bol geeft geen uitkomst. De kans dat er voorwaarden gesteld zullen worden door de mededingingsautoriteit lijkt me reëel. Of deze voorwaarden acceptabel zijn voor de overnemende partij weet ik natuurlijk niet.
Reputatie 6
Badge +7
Hmm, ben super benieuwd wat er precies zal gebeuren. Laten we de updates in deze topic plaatsen!

Groetjes,
Asma

Reageer