.

Vraag

Voicemail beluisteren lukt niet dual sim, wat kan ik doen?

  • 21 June 2022
  • 3 reacties
  • 15 Bekeken

Ik krijg bericht dat er een voicemailbericht is op mijn zakelijk nummer, maar ik kan het niet afluisteren. Als ik aangeef ‘bel voicemail’ krijg ik te horen dat er geen voicemailberichten zijn. Hoe kan ik horen wat er WEL is ingesproken ?


3 reacties

Reputatie 2
Badge +1

Hoi @MariaBest,

Bedankt voor je bericht! Ik vraag me af op welke manier je de voicemail beluisterd? Het is namelijk zo dat je moet bellen naar het nummer 1233 om je voicemail te beluisteren. Daarna kom je in een menu waar je je voicemailberichten af kan spelen. Mocht je deze stappen volgen en nog steeds vastlopen dan hoor ik dat graag van je zodat wij verder kunnen kijken naar vervolgstappen.

Groetjes,
Roeqajja

als ik 1233 bel, krijg ik te horen dat er geen voicemailberichten zijn, terwijl ik eerder een melding heb gehad dat er 3 voicemailberichten waren. Dat komt omdat dit berichten zijn van mijn zakelijk nummer en als ik 1233 bel, krijg ik mijn privenummer-voicemail, waar geen berichten op staan

Vraag is dus:

Hoe kan ik de voicemail van het zakelijk nummer beluisteren ?

Reputatie 5
Badge +3

Hoi @MariaBest,

In principe heeft elke simkaart zijn eigen netwerk en eigen voicemail box. Het is dan dus de bedoeling dat je met jouw zakelijke nummer belt naar 1233 om je voicemail te kunnen beluisteren. Heb je dit al geprobeerd? 

Groetjes,
Seren

Reageer