Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Nano simkaart

  • 13 september 2012
  • 45 reacties
  • 6524 Bekeken


Toon eerste bericht

45 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Beste Simyo gebruikers,

Het topic over de nano sim is bijgewerkt. De nano simkaart is vanaf volgende week leverbaar en gaat net als een vervangende simkaart 5 euro kosten.

Groetjes,

Alex
Helemaal goed.
Badge
Beste Simyo gebruikers,

Het topic over de nano sim is bijgewerkt. De nano simkaart is vanaf volgende week leverbaar en gaat net als een vervangende simkaart 5 euro kosten.

Groetjes,

Alex


Dan is het bericht van KPN dus niet juist ( 17 euro voor de nanosimcard).

Hoe kan ik hem bestellen??? (de link in dit bericht naar het topic hier vandaaan werkt niet)
Hulde voor Simyo! Ik had de hoop ondertussen eigenlijk al opgegeven, ben erg blij dat hij er optijd zal zijn =D 
Alex,

Is de nano-sim kaart nu dan al te bestellen? Valt de nano-sim kaart dan onder vervangende simkaart of komt er een nieuwe optie?
Reputatie 5
Badge +10
Dan is het bericht van KPN dus niet juist ( 17 euro voor de nanosimcard).

Hoe kan ik hem bestellen??? (de link in dit bericht naar het topic hier vandaaan werkt niet)


Hoi De Vrager,

Copy paste anders even deze link https://forum.simyo.nl/nieuws-acties-and-verstoringen-59/nano-simkaart-update-18-9-a-4649/
Je kunt het topic ook terug vinden onder 'nieuws acties en verstoringen' helemaal bovenaan. Je moet de nano simkaart telefonisch, per mail, twitter of forum aanvragen.

Alex,

Is de nano-sim kaart nu dan al te bestellen? Valt de nano-sim kaart dan onder vervangende simkaart of komt er een nieuwe optie?


Hoi oceans,

Het valt nog niet onder het bestellen van een vervangende simkaart. Het is dus nog niet geautomatiseerd. Je kunt de nano simkaart telefonisch, per mail, twitter of forum aanvragen. Vanaf volgende week kun je de simkaart dus bestellen. Zie ook dit topic .

Groetjes,

Alex
Badge
vanaf volgende week dus!? Dat is fantastisch nieuws!!! Maar ''vanaf volgende week'' is zeer ruim. Is er specifiek een dag in de komende week dat de nano simcard te bestellen is??
Geweldig!!
Reputatie 5
Badge +10
vanaf volgende week dus!? Dat is fantastisch nieuws!!! Maar ''vanaf volgende week'' is zeer ruim. Is er specifiek een dag in de komende week dat de nano simcard te bestellen is??

Welkom op het forum Geert1976,

Dat is nog niet bekend. Dat wordt nog bekend gemaakt in dit topic.

Groetjes,

Alex
Badge
oke, bedankt voor je snelle antwoord Alex! top!
We wachten netjes geduldig af! 🙂
Je kunt altijd overstappen naar een provider die wel Nanosimkaartjes heeft toch? Ik vind wel dat er een hoop gezeurd wordt. Ga naar een ander als je niet tevreden bent.


je zelf geen iPhone 5 besteld, bemoei je hier dus niet mee....


Waar baseer je dat op?
Badge
vanaf volgende week dus!? Dat is fantastisch nieuws!!! Maar ''vanaf volgende week'' is zeer ruim. Is er specifiek een dag in de komende week dat de nano simcard te bestellen is??

Welkom op het forum Geert1976,

Dat is nog niet bekend. Dat wordt nog bekend gemaakt in dit topic.

Groetjes,

Alex


Zo gaat het bij Simyo:

1. Komt de nanosimkaart? Simyo "weet ik niet...."
2. Simyo "nanosimkaart komt, wanneer? "weet ik niet"
3. Simyo "nanosimkaart kan besteld worden...."
Dit alles binnen een paar dagen

Dan denk je heeft Simyo zijn service verbeterd???
Niet dus

nanosimkaart per e-mail besteld..., na VIER dagen, reactie: "Het is helaas nog niet mogelijk om een nano simkaart te bestellen, neem 28 september contact met ons op!!!!!"

Simyo is dus te beroerd om de bestelling per e-mail te bewaren tot 28 september en dan de bestelling uit te voeren...
Echt onbegrijpelijk hoe een commercieel bedrijf met zijn klanten durft omgaat...
Diepe zucht..
Reputatie 6
Badge +9
Zou de Vrager inmiddels zijn nano simcard al ontvangen hebben en hem ergens in gedouwd hebben waar 'ie normaal niet in hoort? :o  http://img114.imageshack.us/img114/3871/hihihi12mh.gif  http://img81.imageshack.us/img81/3518/smelli142us.gif
Badge
Hahahaha..

LOL @ de leon...:rolleyes:

Heb de mijne trouwens ook nog niet, maar gelijk nadat ik mn Iphone had lekker aan de slag gegaan met schaar, stanley mes en schuurpapier.
Net zoals met de iphone 4 2 jr geleden.
Mn vriendin en ik zijn blij met onze werkende "Simyo iPhone 5's"

Maar zodra de echte nano simmetjes er zijn switch ik wel om...
tot die tijd geduld...

Grtx...
Reputatie 5
Badge +10
Hoi Galton,

Kan je aangeven wanneer je ze hebt besteld? Nano simkaart worden doorgaans binnen 2 werkdagen afgeleverd. Tot die tijd is de oplossing die jij hebt gekozen natuurlijk ook mogelijk :D

Groetjes,

Alex
Badge
Hoi Galton,

Kan je aangeven wanneer je ze hebt besteld? Nano simkaart worden doorgaans binnen 2 werkdagen afgeleverd. Tot die tijd is de oplossing die jij hebt gekozen natuurlijk ook mogelijk :D

Groetjes,

Alex


Hoi Alex,

Ik heb ze volgens mij vrijdag via het Topic dat er toen voor was aangevraagd.
nu zie ik dat er wel een optie is om ze los te bestellen dus zal ik dat maar doen.

Grtx
Galton
Reputatie 6
Badge +9
Hahahaha..

LOL @ de leon...:rolleyes:

Heb de mijne trouwens ook nog niet, maar gelijk nadat ik mn Iphone had lekker aan de slag gegaan met schaar, stanley mes en schuurpapier.
Net zoals met de iphone 4 2 jr geleden.
Mn vriendin en ik zijn blij met onze werkende "Simyo iPhone 5's"

Maar zodra de echte nano simmetjes er zijn switch ik wel om...
tot die tijd geduld...

Grtx...


http://www.kolobok.us/smiles/standart/wink3.gif Yep, niets meer gehoord van de Vrager. De Nano zit 'm vast niet meer dwars nu....http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/sarcastic_hand.gif
Enne Galton, er gaat niets boven noeste ouderwetsche handenarbeid.http://www.millan.net/minimations/smileys/electricf.gif
Enne..ik zou ook voor de echte nano simmetjes gaan. There's nothing better than the real thing .
De VRager. Heb je inmiddels je iphone 5 al?
Reputatie 6
Badge +9
De VRager. Heb je inmiddels je iphone 5 al?

http://www.kolobok.us/smiles/standart/punish.gif Ja, de Vragurd....laat ons es niet zo in het ongewisse.

To nano or not to nano, that's the question(er) http://www.kolobok.us/smiles/standart/mosking.gif

Reageer