.

Beantwoord

nano-sim activeren

  • 3 december 2012
  • 1 reactie
  • 119 Bekeken

  • Startend Simyaan
  • 0 reacties
Hallo,

Ik heb vrijdagmiddag m'n nano-sim geactiveerd en een bevestiging gekregen.
Hij zou binnen 1 werkdag worden geactiveerd maar dat is nog steeds niet gebeurt, ik vroeg me af hoe lang dat nog gaat duren.

Groetjes, Teddy
icon

Beste antwoord door Alex 4 december 2012, 14:36

Welkom op het forum teddy,Volgens onze gegevens is de nano simkaart inmiddels geactiveerd. Je nieuwe pin en pukcode kun je terug vinden op je persoonlijke pagina. Mocht je alsnog geen verbinding kunnen krijgen met de simkaart, raden we je aan om te synchroniseren met iTunes. Dit gaat als volgt:- stop de Simyo simkaart in het toestel

- koppel je iPhone aan je computer

- start iTunes op

- synchroniseer vervolgens met iTunesJe moet er wel rekening mee houden dat je telefoonnummer nog niet is over gezet. We hanteren dan de buiten de bundel tarieven.Groetjes,Alex
Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
Welkom op het forum teddy,

Volgens onze gegevens is de nano simkaart inmiddels geactiveerd. Je nieuwe pin en pukcode kun je terug vinden op je persoonlijke pagina. Mocht je alsnog geen verbinding kunnen krijgen met de simkaart, raden we je aan om te synchroniseren met iTunes. Dit gaat als volgt:

- stop de Simyo simkaart in het toestel
- koppel je iPhone aan je computer
- start iTunes op
- synchroniseer vervolgens met iTunes

Je moet er wel rekening mee houden dat je telefoonnummer nog niet is over gezet. We hanteren dan de buiten de bundel tarieven.

Groetjes,

Alex

Reageer