.

Beantwoord

Waarom krijg ik verschillende whatsapp berichten binnen na wisselen simkaart?

  • 18 November 2018
  • 2 reacties
  • 1933 Bekeken

Onze zoon heeft met een vriend zijn s kaart verwisseld. nu krijgt zijn vriend verschillende Whatsapp berichten binnen. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?
icon

Beste antwoord door Kevin 19 November 2018, 13:39

Bekijk originele reactie

2 reacties

Vreemd, Whatsapp berichten komen op een telefoon/06-nummer via data alleen binnen na een eenmalige sms verificatie door Whatsapp, op 2 nummers sowieso nooit op een telefoon. En dan nog moet eerst het bestaande Whatsapp nummer van de telefoon en daarna een nieuw 06 worden geverifieerd. Weet je zeker dat het geen Messenger is of een andere chat app?

Met alleen een simwissel komen geen berichten binnen van een ander nummer.
Reputatie 5
Badge +4
Hoi Wvisser,

Welkom op het Simyo Forum!

Whatsapp-berichten komen zoals Friesian aangeeft binnen via het internet. Wanneer je voor het eerst Whatsapp installeert, koppel je je eigen telefoonnummer aan het Whatsapp account door een éénmalige verificatie-sms terug te sturen. Wanneer je met iemand wisselt van simkaart, ben je dus telefonisch bereikbaar op het nummer van de simkaart maar staat het andere telefoonnummer nog gekoppeld in het Whatsapp account.

Het is dus verstandig om via de instellingen van Whatsapp > account > het nummer te wijzigen. Je krijgt dan een nieuwe verificatie-sms om het goede nummer te koppelen. Hierna krijg je dus weer whatsapp-berichten binnen voor het goede nummer! :)

Groetjes,

Kevin

Reageer