Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

 • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Waarom ziet mijn virusscanner de telefoonshop gezien als bedreiging?

 • 9 januari 2015
 • 20 reacties
 • 1159 Bekeken

Reputatie 7
 • Forum expert
 • 9166 reacties
Hoi,

Mijn virusscanner ziet de webshop als bedreiging en blokkeert een juiste werking.
http://i62.tinypic.com/2qswdix.jpg

- Is dit reeds bekent bij jullie?

- Hoe kan ik dit oplossen?

Gr. Ray

PS: Mocht ik dit verkeerd gepost heb mijn excuses..
icon

Beste antwoord door Ernst 12 januari 2015, 11:39

Hi Ray78,Iets gaat hier inderdaad niet helemaal goed. Om uit te zoeken wát dat precies is heb ik de exacte en volledige link nodig.

Heb je dit trouwens met alle browsers? Misschien helpt het om een andere te proberen?PS: Je hebt het in het goede subforum gezet hoor 😉
Bekijk originele reactie

20 reacties

Reputatie 5
Badge +11
Hi Ray78,

Iets gaat hier inderdaad niet helemaal goed. Om uit te zoeken wát dat precies is heb ik de exacte en volledige link nodig.
Heb je dit trouwens met alle browsers? Misschien helpt het om een andere te proberen?

PS: Je hebt het in het goede subforum gezet hoor 😉
Reputatie 7
Ik gebruik alleen Chrome.. Heb deze zo onderhand heilig verklaard.. 
Mocht het nodig zijn wil het wel testen met FF want IE heb ik helemaal uit m'n windows gesloopt haha..

Ik heb de telefoonshop inmiddels wel toegevoegd aan de lijst met vertrouwde site's
Wat ik begrijp uit de melding is dat Avast een probleem heb met de java werking van de site. 

De volledige url kan ik helaas niet geven behalve wat je in de printscreen ziet, dat is wat ik ook zie.. 
Reputatie 7
Ik heb Firefox even geinstalleerd en daar kreeg ik dezelfde melding bij in Avast.
Het lukt me alleen niet om de volledige url te achterhalen, die in plaatje toont maar een deel en is niet te selecteren. 
Reputatie 5
Badge +11
Hi Raytje,

Het lijkt er dan op dat je je veiligheidsinstellingen íets te scherp hebt staan...
Als je me laat weten welke telefoon je wilt kopen, kan ik kijken of we iets misschien iets kunnen regelen 😉
Reputatie 7
Ik heb op zich nog een goeie telefoon hoor. Maar wilde kijken wat Simyo in de shop had mocht ik toch iets anders willen. 

Ik heb de site als veilige site in Avast geplaatst. Maar wat ik kon zien heeft het met Java te maken. 
Overigens heeft Avast sinds m'n laatste update naar 2015 meerdere van dit soort acties. 
Reputatie 6
Badge +10
Hoi Raytje,

Ik heb het thuis even kunnen testen en ik kreeg ook een foutmelding. Nou gebruik ik dat programma al een tijdje niet meer standaard als virusscanner omdat ik ook onterecht dit soort foutmeldingen bleef krijgen. Misschien is er toch iets te veranderen aan je veiligheidsinstellingen 😉.

Gelukkig heb je de site als veilig gemarkeerd, zodat je de pagina nu alsnog kunt zien. Zit er iets leuks tussen?
Reputatie 7
Nou ik heb nu dus de Huawei Y300 en na een jaar word ie toch stroperig in z'n snelheid. Moet elke dag wel "schoonmaken".

Maar ik hoef ook geen peperdure dus was me aan het orriënteren. Maar ik doe dat altijd wel om een beetje op de hoogte blijven van wat er zoals op de markt is. 
Reputatie 5
Badge +11
Hi Raytje,

Als het goed is kun je nu dus de telefoonshop zien?
Als de Y300 je bevallen is, misschien is dan de Y330 iets voor je?
Of voor een paar tientjes meer de Y530?
Reputatie 7
Het zien was geen probleem maar doordat Avast de java werking blokkeerde was het niet mogelijk om te sorteren op bijv. laag - hoog (prijs).

Ik ben er verder nog niet over uit. Misschien spaar ik nog even door voor een iets duurdere.. 
Opzich werkt de Y300 goed 🙂
Reputatie 3
Badge +7
Hoi Raytje,

Mocht je een keuze hebben gemaakt en ondervind je problemen met bestellen weet je ons te vinden. En als je een oplossing voor het probleem met Avast gevonden hebt lezen wij dat hier graag:D
Reputatie 7
Hoi Ruud,

De site van de telefoonshop in de lijst vertrouwde sites plaatsten is de truc vooralsnog. Avast ziet in in Java van de site als een bedreiging. 

Verder hou ik m'n huidige telefoon nog even. 
Reputatie 5
Badge +11
Avast ziet in in Java van de site als een bedreiging.

Ik zit me even af te vragen of je dit vaker meemaakt met Java, Raytje?
Reputatie 7
Nee Avast ziet alleen de telefoonshop als bedreiging (zie eerste plaatje). Verder ziet Avast sinds de 2015 update ook het programma Amcap van Microsoft als onveilig. Dit programma is voor het instellen van mijn webcam dus geheel onschuldig. Raar toch?
Reputatie 7
Kleine update,

Het probleem lijkt zich opgelost. Ondanks dat ik Java op automatisch updaten had staan bleek ik niet de nieuwste versie te hebben.
Na de update en de site uit m'n veilige lijst te hebben gehaald tot nu toe geen melding meer gehad.

Mocht het anders zijn meld ik dat uiteraard :D
Reputatie 6
Badge +10
Hoi Raytje,

Bedankt voor de update! Ik heb er nog laten kijken door onze webmaster, maar die kon geen reden vinden waarom je die melding in eerste instantie kreeg. Gelukkig heb jij de oorzaak weten te vinden! We zullen 'm onthouden voor als tip als dit vaker voorkomt.

Nogmaals bedankt!
Reputatie 7
Ernst vroeg of ik de complete link van de Avast melding had. Nu heb ik gisteren en vandaag een compleet verse windows 7 met sp1, alle updates (ook van adobe software etc) op m'n pc gezet. Internet weer via Chrome. Avast er weer op en nu net dacht ik, laat ik weer eens naar de shop gaan.. 

Zie plaatje voor het restultaat. Zit in de skin van de shop ofzo aldus Avast.


http://i59.tinypic.com/dbtlsg.jpg
Reputatie 5
Badge +11
Hi Raytje,
Wat apart dat je die melding nu wel weer krijgt 😕
Ik zal het nog eens navragen.
Badge
Ook ik krijg een virusmelding vanuit Avast vanuit Firefox (v 35.0.1) en ik heb de laatste Java-versie. Ik heb zo ook nog geen andere site bezocht waar deze 'onterecht' virusmelding zich voor doet (wellicht ook omdat ik een vaste riedel aan websites heb die ik vertrouw en veilig durf te bezoeken).
Reputatie 7
Bedankt voor je bericht Vinnie. Ik heb de laatste keren weer geen melding gehad maar denk dat men bij Simyo toch wil weten wat de melding veroorzaakt. Zelf denk ik dat het aan Avast ligt. Die zag ook een programma van m'n webcam als bedreiging. 
Reputatie 5
Badge +11
Hoi Vinnie,

Waar op onze website krijg jij deze melding?
Ik geloof dat Tiury de melding van Raytje heeft neergelegd bij de webmaster, maar dat daar niets concreet uit is gekomen.

Reageer