Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

uitloggen

  • 30 januari 2012
  • 38 reacties
  • 13114 Bekeken

Badge
goedenmiddag
ik heb mij zojuist geregistreerd
ik kon inloggen en mijn profiel bewerken
maar ik zie nergens uitloggen
wie weet waar uitloggen staat?
hartelijke groet
Dammie

38 reacties

Badge
Dat vraag ik mij nu ook af
Badge +3
Ja ik zou ook willen uitloggen maar zie ook niet hoe dat moet!
Badge +3
Gevonden, als ik naar Mijn Simyo ga kan ik uitloggen.
Badge
ik kan nergens uitloggen???????  
Reputatie 6
Badge +9
Hellup! :p
Badge
Beste Simyo medewerkers,  Er word veel gepraat over het niet uit kunnen loggen, maar een antwoord komt er niet. ik heb gewoon een desk top pc, en er is werkelijk geen mogelijkheid om uit te loggen. Kan iemand mij een oplossing geven, of als die er niet is: zeg dat dan. Ik tast in het duister en dat maakt het nog erger.
Reputatie 6
Badge +9
Hullep!? Kom hier maar niet weg. :mad::p
Reputatie 4
Badge +8
Terug naar mijn Simyo en dan uitloggen?
Op het forum werkt uitloggen idd niet.
Reputatie 6
Badge +9
:mad: Nee werkt ook niet, d´r staat een inlogknop maar daar log je niet mee in en niet mee uit. Allemaal errug verwarrend. Zwaar vervelend allemaal. Wat ik ook doe, op de iPad of laptop....kom maar niet van dit vermaeledijde forum af. Tot in het eeuwige der eeuwige ben ik gedoemd om hier rond te blijven dolen als een rusteloze geest.
Ik zeg me abolement bij Simyo maar op. Misschien dat dat helpt. 😛
Badge +2
Terug naar mijn Simyo en dan uitloggen?
Op het forum werkt uitloggen idd niet.

Al heb je uitgelogd op "Mijn Simyo", als je weer terug klikt naar dit forum zijn al je gevens nog steeds bekend en kun je nog steeds niet op het forum zelf uitloggen..:mad:
Wat een gedoe...
Reputatie 6
Badge +9
Al heb je uitgelogd op "Mijn Simyo", als je weer terug klikt naar dit forum zijn al je gevens nog steeds bekend en kun je nog steeds niet op het forum zelf uitloggen..:mad:
Wat een gedoe...

 
 Dat klopt maar 'k heb hem uitgevogeld, lui. Het heeft te maken met de cookies. Als je die voor deze site wist, zie je dat je daarna wel uitgelogd bent. Tja, logisch eigenlijk. Daar zijn die verdomde cookies voor bedoeld. 
Badge +6
Hoi Allemaal,

Het probleem met uitloggen is inmiddels opgelost door de technische afdeling.
Excuses voor het ongemak.
Badge +2
Hoi Allemaal,

Het probleem met uitloggen is inmiddels opgelost door de technische afdeling.
Excuses voor het ongemak.

Beste Natascha,

Ik weet dat je er zelf niets aan kunt doen.
Het is nog steeds niet mogelijk om op het forum uit te loggen, er is nergens een uitlog-knop te vinden.

Ik heb 3 screen-prints gemaakt van deze hele pagina, en alleen een LOGIN knop is zicht baar.

Dump-1:

http://verzend.be/9eei0ard41cw/1.png.html

Dump-2:

http://verzend.be/kt467m18rfm4/2.png.html

Dump-3:

http://verzend.be/29if9wkowe4a/3.png.html

Dus kan de technische dienst mij dan vertellen hoe uit te loggen?
En kunnen ze mij ook vertellen waar ik die uitlog-knop kan vinden?

Met vriendelijke groet,
Badge +6
Beste Natascha,

Ik weet dat je er zelf niets aan kunt doen.
Het is nog steeds niet mogelijk om op het forum uit te loggen, er is nergens een uitlog-knop te vinden.

Ik heb 3 screen-prints gemaakt van deze hele pagina, en alleen een LOGIN knop is zicht baar.

Dump-1:

http://verzend.be/9eei0ard41cw/1.png.html

Dump-2:

http://verzend.be/kt467m18rfm4/2.png.html

Dump-3:

http://verzend.be/29if9wkowe4a/3.png.html

Dus kan de technische dienst mij dan vertellen hoe uit te loggen?
En kunnen ze mij ook vertellen waar ik die uitlog-knop kan vinden?

Met vriendelijke groet,


Hoi Willem47,

Kan je mij voorzien van de printscreen per e-mail of via een privé bericht. Via de linkjes die je hebt gepost kan ik de printscreen niet downloaden.
Badge +2
Ik heb je een mail gestuurd met de 3 screendumps Natascha.
Reputatie 6
Badge +9
Willem47 heeft gelijk, Natascha. Er is geen uitlogknop op dit forum. Het is elke keer weer een Godswonder dat het lukt om hier uit te loggen. Mijn computer dan maar steeds formateren gaat  net iets te ver.:p
Badge +6
Ik heb je een mail gestuurd met de 3 screendumps Natascha.

Hoi Willem47,

Ik heb de printscreen gemaild naar onze IT afdeling om de kwestie te bekijken.
Badge +6
Willem47 heeft gelijk, Natascha. Er is geen uitlogknop op dit forum. Het is elke keer weer een Godswonder dat het lukt om hier uit te loggen. Mijn computer dan maar steeds formateren gaat  net iets te ver.:p

Hoi De Leon,

Jij mag niet meer uitloggen van het forum! 😛 Dat weet je toch. 🙂.
Badge +2
Prima Natascha, we wachten af.
Nu nog mijn andere probleem i.v.m. "Mijn Verbruik" oplossen en ik kom niet meer zeuren...
Reputatie 6
Badge +9
Hoi De Leon,

Jij mag niet meer uitloggen van het forum! 😛 Dat weet je toch. 🙂.


Heb ut gemerkt, Natascha, dat er tegengewerkt wordt. :mad:. Voordat ik na elke inlog steeds tot aanschaf van een nieuwe computer moet overgaan, hoop ik dat jullie TD tot een oplossing zal komen voor dit vermaeledijde probleem :p
Reputatie 4
Badge +8
Haha broer, gedoemd om op het forum te blijven rondwaeren!!! 😉
Reputatie 5
Badge +10
Het niet kunnen uitloggen op het forum ben ik ook een aantal keer tegen gekomen in het topic over de nieuwe website. Ik ben bezig om met de verantwoordelijke collega's alle feedback nog een keer door te nemen.
Reputatie 6
Badge +9
Het niet kunnen uitloggen op het forum ben ik ook een aantal keer tegen gekomen in het topic over de nieuwe website. Ik ben bezig om met de verantwoordelijke collega's alle feedback nog een keer door te nemen.

Thanks Alex, hallelujah praise the Lord! Oplossing eindelijk in zicht! En komt er een eind aan deze kwelling.  ⭕️cool:
Badge +6
Thanks Alex, hallelujah praise the Lord! Oplossing eindelijk in zicht! En komt er een eind aan deze kwelling.  ⭕️cool:

Hoi De Leon,

Het is toch geen kwelling dat je niet meer mag uitloggen!! Dan kan je de klanten helpen wanneer wij niet werken. 🙂
Reputatie 7
Hoi De Leon,

Het is toch geen kwelling dat je niet meer mag uitloggen!! Dan kan je de klanten helpen wanneer wij niet werken. :)


Hahahaha, ja wel, het is wel een kwelling.

Het verbaast me wel ten zeerste dat hieraan nog steeds niets aan is gedaan!! Althans, het probleem is nog niet opgelost. Natuurlijk, er bestaan wel workarounds met cookies e.d., maar een simpele uitlogknop zou toch echt de oplossing moeten zijn!

Reageer