.

Beantwoord

Spam van Simyo over beltegoed?!

  • 26 June 2013
  • 1 reactie
  • 363 Bekeken

Badge
Hoi,

Ik ben het gewend om spam te krijgen van banken waar ik geen klant van ben, pakketservices waar ik nooit gebruik van maak maar vandaag kreeg ik er een van Simyo op het mail adres wat ik ook voor echte mail van Simyo krijg. Best verwarrend dus.

Ik post even de mail zoals mijn spamfilter hem laat zien. De echte mail open ik niet uiteraard en klik ook niet op de links:
Uw Simyo beltegoed voor telefoonnummer (haal ik even weg want straks is het  van een onschuldig iemand) is onder de E 2,- uitgekomen en kan zelfs al onder de E 0,- zijn. Voorkom verrassingen en waardeer snel op via uw persoonlijke omgeving op https://mijn.simyo.nl/.Contact: http://www.simyo.nl/klantenservice
Met vriendelijke groet,
Het Simyo team
Op dit bericht kunt u niet reageren.Als u nog vragen hebt, ga dan naar http://www.simyo.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/prepaid
   [...]


Dat nummer is uiteraard niet van mij en ik heb een sim only abbonement, geen prepaid.
Is Simyo ervan op de hoogte dat dit mailtje rond gaat?
icon

Beste antwoord door Alex 27 June 2013, 10:30

Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
Hoi Geisha,

Goed dat je de mail niet hebt geopend. De email is inderdaad niet afkomstig van Simyo. Gisteren zijn er helaas dergelijk mails in de omloop. Simyo is hier ook sinds gisteren van op de hoogte. We hebben daarom een melding op onze website, Twitter en het forum geplaatst om zo iedereen te kunnen waarschuwen.

Bedankt voor je berichtje.

Groetjes,

Alex

Reageer