Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Schrijfveld antwoorden in het forum

  • 30 januari 2017
  • 20 reacties
  • 327 Bekeken

Reputatie 5
Badge +6
Hey dit berichtje is vooral voor de moderators,

ik wilde vragen of het mogelijk was om de textarea in Topics automatisch groter te maken of standaard groter te maken.
Nu heb ik vaak dat ik een wat langer antwoord heb en dat ik moet scrollen op mijn groot genoege monitor om de rest van mijn verhaal/antwoord te zien.
Dit is soms best irritant.
Ik zou het erg waarderen als dit gemaakt wordt.

Groet Paul

20 reacties

Reputatie 7
Goeie Paul, had ik ook al eens geopperd. Herinner mij nog steeds antwoord te moeten krijgen 😃
Reputatie 5
Badge +6
Ik zou zelfs dit al genoeg vinden:

resize: vertical;
op de textarea.

Het is letterlijk een line om het zelf te laten resizen.

Groet Paul.
Reputatie 7
Ja, ik ga hierin mee.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi PaulH,

Goed dat je dit bij ons aangeeft :)

Ik kan me voorstellen dat je graag de hele tekst wilt kunnen zien in plaats van te moeten scrollen. Dit is simpelweg veel makkelijker! Het automatisch aanpassen van het veld zal lastiger te regelen zijn dan de optie om het zelf aan te passen. Ik heb direct een bericht gestuurd naar de juiste persoon om na te vragen wat hierin de mogelijkheden zijn. Ik houd jullie op de hoogte :)

Groetjes,
Angela
Reputatie 5
Badge +6
Dankjewel Angela,

dat was wat ik hoopte te bereiken.
Hopelijk zien we de verandering snel terug op de website.

Groet Paul.
Reputatie 5
Badge +8
Goeie suggestie PaulH! Ik hoop dat we snel nieuws voor je hebben.

Groetjes,
Sean
Reputatie 7
Badge +10
Suprise! Ik heb dit best snel kunnen regelen met de verantwoordelijke partij 🙂 Zij gaan hier nu mee aan het werk om deze editor aan het tekstvlak toe te voegen! Zodra ze dit voltooid hebben, zal ik jullie een seintje geven.

Bedankt voor dit goede idee om ons forum te verbeteren.

Groetjes,
Angela
Reputatie 7
Badge +10
Hoi(t) allemaal,

Goed nieuws! Vandaag zal de nieuwe 'editor' toegevoegd worden waarmee je het tekstvlak groter kunt maken. Rechts onderin de hoek zal er een klein hoekje verschijnen waarmee je het veld groter kunt maken 🙂 Zodra dit live is, laat ik het natuurlijk nog even weten!

Nogmaals bedankt voor het goed idee!

Groetjes,
Angela
Reputatie 7
Hot allemaal,Laatst gecheckt.. 36.9 😃
Kan ook in dit topic, lijkt me.
Waarom geen tiny editor zoals in Word?

Insided kost al heel veel en dan komen ze met een prehistorische methode aanzetten.:(

Als ik bold wil schrijven (b /b) dan wil ik niet die onzin. Dat kan veel beter voor hetzelfde geld ! En niet iets van voor de oerknal. :P

Ben benieuwd of anderen zich hierin kunnen vinden.
Reputatie 7
Ben benieuwd of anderen zich hierin kunnen vinden.

Wat je aanhaalt, lijken me goede punten. Echter, de geboden mogelijkheid vind ik al wel heel erg prettig en deze werkt goed.
Reputatie 7
Ik zie dat er nu dus iets is veranderd. Je kunt heel makkelijk het typevenster verschuiven om het van formaat te veranderen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst dacht dat het een vlekje was. Ik maar boenen en boenen :D

Reputatie 7
Badge +10
Haha! De wijziging is inderdaad live gegaan 🙂 Goed dat je het gevonden hebt! Bevalt het een beetje?

@Friesian, ik snap wat je bedoelt, en ik heb gelijk navraag gedaan voor zo'n editor. Deze bestaat nog niet! Hij is wel in ontwikkeling. Ik hoop jullie in de toekomst blij te kunnen maken hiermee 🙂
Reputatie 7
Ik heb nog geen lange teksten hoeven schrijven. Maar vind dit wel ideaal. Het leest namelijk makkelijker terug als je dus een lap tekst hebt getiept 🙂
Badge +7
Ja het leest een stuk makkelijker he? Ik vind het ook fijn als ik mijn tekst goed kan doorlezen in één overzicht. Zie je meteen of alles een beetje logisch klinkt. We horen graag jullie ervaringen 🙂
Reputatie 7
Zoals ik al aangaf gisteren, deze optie werkt erg goed! Ik ben er blij mee.
Voor mezelf net een test-topic gemaakt. Even doordenken van de functie en ik kan alleen maar zeggen, werkt prima dames en heren.

I Like it very much.
Zoals ik al aangaf gisteren, deze optie werkt erg goed! Ik ben er blij mee.
Ik durf er mijn handen voor in het vuur te steken dat als het operationeel wordt dat jij ook tevreden zult zijn met de tiny editor. 🙂
Reputatie 5
Badge +6
Hey iedereen,

fijn dat dit geregeld is.
Ik heb regelmatig dat ik veel moet uitleggen of meerdere opties in de gaten moet houden.
In zulke gevallen is het veel fijner en overzichtelijker om gewoon je veld wat groter te maken.
Heel erg bedankt!
Ook dank aan de persoon die het daadwerkelijk mogelijk heeft gemaakt, iemand van de ICT afdeling!

Groet Paul

P.S. Ik heb er in dit bericht ook al gebruik van gemaakt.
Reputatie 7
Badge +10
Hi allemaal!

Yay, wat goed om te horen dat iedereen blij is met de optie om het schrijfvlak te vergroten.

Groetjes,
Jihane

Reageer