Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Vraag

Klantenservice onbereikbaar

  • 1 februari 2012
  • 41 reacties
  • 2541 Bekeken

Badge
Ik probeer al dagen klantenservice te pakken te krijgen. Telefonisch via diverse nummers krijg je te horen dar het druk is en tot tien minuten niemand aan de lijn. Ook op E-mail word niet gereageerd.

Het probleem is dat als ik zelf bel ik niet te horen ben voor de andere partij maar als ik gebeld word wel. Dus het lijkt mij een verbindingsprobleem.

41 reacties

Ik zit ook al ff op een reactie te wachten....wat een ellende zeg.
Dit weekend gaat (denk ik) de stekker uit simyo......ik kap ermee...
Ik heb gisteren ook twee keer een half uur in de wacht gestaan.....opeens werd dan de verbinding verbroken...niemand gesproken dus....kunnen jullie mij ook even bellen...schandalig dat dit zo slecht gaat
Badge
Ook ik heb problemen met het in contact komen met de klantenservice. 
Ik ben nu weer opnieuw lid geworden van simyo omdat ik daar vroeger altijd zeer over te spreken was. Sinds 3 maanden ben ik dus opnieuw lid en nu krijg ik telkens geen verbinding op mijn telefoon. 
Dat gebeurt meerdere keren op een dag, ik ben dan dus niet bereikbaar.....Zeer frusterend....Het gebeurt zelfs als ie gewoon op de tafel ligt, de verbinding valt dan weg.....
Waar ligt dit aan? hebben anderen hier ook last van???
Hallo,

Ik probeer simyo al de hele dag te bellen?! Waardoor komt het dat zij niet opnemen?

Groetjes
Ik probeer ze ook al de hele dag te bellen. Doe nu poging 6 en dit duurt al weer 35 min dat ik in de wacht zit!!
Badge +2
Beste Rens,

Jouw vraag hebben wij reeds beantwoord in een ander topic.

Groetjes,

Arie
Badge +2
Beste corine,

Zoals telefonisch afgesproken zal ik je morgen nadat ik een terugkoppeling heb van onze IT afdeling hierover terugbellen.

Groetjes,

Arie
Badge +2
Beste Kaatje,

Alle gegevens staan bij ons goed ingesteld op het netwerk. Wij adviseren je je simkaart in een ander toestel uit te proberen. Op deze manier kunnen wij achterhalen of het een simkaart of een toestel gerelateerd probleem is. Graag vernemen wij de uitkomst.

Groetjes,

Arie
beste medewerkers van simyo,
jullie zijn slecht te bereiken en daar baal ik goed van.
ik ben namelijk een beetje boos doordat jullie het mobielnummer van mijn dochter hebben geblokkeerd,naar aanleiding van een achterstallige rekening wat inmiddels allang betaald is en wel op 27 september.
het incassobureau heb ik ook al gebeld en die bevestigen ook dat de rekening betaald is en het dossier dus is afgesloten.
mijn dochter is nu erg van slag doordat ze ons niet meer kan bellen en wij haar niet meer.
ik wil graag dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en het liefst nog vandaag !!
sinds gisteren is haar nummer geblokkeerd.
graag verwacht ik een reactie terug
met vr groet dorien vervelde
Badge +2
Beste paard55,

Door de grote drukte afgelopen dagen zijn wij inderdaad minder goed te bereiken per telefoon. Wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij verzoeken je je vraag langs deze weg te stellen.

Groetjes,

Arie
Badge +2
Beste dorienvervelde,

Uit onze gegevens blijkt dat de aansluiting inmiddels is gedeblokkeerd. Wij gaan er van uit dat het probleem is opgelost. Als je verder nog vragen hebt horen wij die graag.

Groetjes,

Arie
Beste Arie,
Bedankt voor je reactie,het probleem is tot nu toe opgelost.
Gisteren klantenservice gebeld en na 20 minuten kreeg ik iemand aan de lijn!!!!
Mijn dochter kan weer bellen.
Bedankt,  groeten  Dorien  Vervelde
Beste Arie,
Hier nogmaals een bericht van mij.
De achterstallige factuur/rekening waar het over ging is dus wel betaald,maar op mijn dochters simyo-account staat nog steeds
bij factuurnummer22826308,juli 2012 :achterstallig  .
Deze is dus nu al wel betaald nl op 27 september.
Zou je dit kunnen aanpassen anders krijg ik straks weer van die brieven van het incassobureau!!!!
Ik wacht je reactie af.
Groeten  Dorien Vervelde
Badge +2
Beste dorienvervelde,

De factuur zal komende week worden dichtgeboekt door onze financiële afdeling. Je zal omtrent deze factuur geen bericht meer krijgen van het incassobureau.

Groetjes,

Arie
Badge
Na 4 minuten krijg ik al te horen dat het te druk is en dat ik het later opnieuw moet proberen, en dat krijg ik ELKE keer weer te horen. 

Ik zie in mn verbruik veel te hoge kosten voor mn mobiele internet (zeg maar factor 7!). Te hoge rekeningen zullen gestorneerd worden!

Ook worden tickets/klachtenformulier zeer langzaam/slecht beantwoord, en zojuist zie ik zelfs dat na het invullen het formulier helemaal niet meer werkt (error 500).  

Echt allemaal te slecht voor woorden. 
Badge +2
Beste seweso,

Om het overzichtelijk te houden heb ik je vraag in het andere topic wat je het geopend beantwoord. Ik verzoek je ook om in dat topic te reageren.

Groetjes,

Arie

Reageer