Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Hoe plaats is een foto/filmpje in mijn reactie?


Reputatie 3
Badge +2
@franswon

die zet het als bijlage in maar niet onder de tekst of boven, maar plaatsen als geen bijlages zoals de knoppen
dat doen.


@Friesian
de mobiele versie, desktop kan via website, alhoewel ik alleen wifi gebruik als internet :)


Hoi Tijger.

Geef even aan of je de mobiele versie of de desktop versie gebruikt, dat maakt verschil..

Friesian.


Hoi De Tijger,

Een afbeelding of video (bijv. YouTube) kan je heel eenvoudig toevoegen in een topic, als je een topic opent of een reactie plaatst zie je 2 tekens links onderin, het eerste is om een foto/afbeelding te plaatsen vanaf je PC, kies dan voor plaatsen in tekst en vink bijlage uit, de tweede is voor video via een URL, de rest is hetzelfde.

Veel plezier hier!

11 reacties

@franswon

die zet het als bijlage in maar niet onder de tekst of boven, maar plaatsen als geen bijlages zoals de knoppen
dat doen.


@Friesian
de mobiele versie, desktop kan via website, alhoewel ik alleen wifi gebruik als internet :)


Om het beeldend duidelijk te maken
Tekstvak...*********


De plaats waar [ img ]...... [ /img ] staat is bepalend. Onder of boven tekst.
Alleen in Tekstvak krijg je dan afhankelijk van plaatsing cursor...vinkje bijlage weg....Bij een telefoon en tablet staat het forum standaard ingesteld op mobiele versie. Dit kan gewijzigd worden naar desktop versie. Alleen zit je dan bij de telefoon wel met het in-/uitzoomen door de grootte van het scherm. Maar het kan dus wel....
Reputatie 7
Badge +10
Hoi allemaal,

Ik heb deze conversatie even uit het 'voorstel-topic' gehaald. Dit paste hier niet helemaal. Omdat de volgorde niet helemaal meer klopt, heb ik de reacties van Franswon en Friesian als 'quote' toegevoegd in de eerste reactie binnen dit topic.

Groetjes,
Angela
Reputatie 3
Badge +2
Volgens mij snap ik hem nu, zoals deze (zelf gemaakt)maar ik zag de bijlage vinkje en plaats in tekst niet, als zit ook met video's hetzelfde is, dan is het wel mooi
en beter geregeld in de meeste forums 😃
Reputatie 7
Badge +10
Hoi De Tijger,

Dat ziet er helemaal goed uit 🙂 Wat een prachtig plaatje heb je gemaakt! Mag ik vragen hoe je dit precies hebt gedaan? Ik vind het erg mooi. Overigens werkt het met video's hetzelfde. Je plaatst de link in je bericht en je klikt de bijlage onder je bericht weg. Dan zie je alleen de video in je bericht 🙂

Groetjes,
Angela
Reputatie 3
Badge +2
dit plaatje is al bijna een jaar oud of 2, maar is gemaakt in photoshop. Het is een hobby wat ik graag doe
en er zijn vele wegen en effecten om dit te bereiken, makkelijk en moeilijk of complex 🙂
Reputatie 7
Badge +10
Heel gaaf! Ik geloof dat ik best wat talenten heb, en photoshop is er helaas niet 1 van. Ik heb wel eens een mini cursus gedaan, maar het is mij te ingewikkeld 😉
Reputatie 3
Badge +2
het is net paint (basis ervan dan) en cursus hoef je niet te doen om dit te kunnen,
omdat er 2 wegen zijn:

1. google of tekst effect (gold, fire, speed, worn and torn etc)
2. voer ze uit in de stap voor stap

zo heb ik photoshop leren kennen in 10 dagen tijd :)
daarna ben ik zelf aan het uitzoeken voor een realistic compact discof deze natuur tekst effectik maak ze voor iedereen die iets wil voor fb als banner, DP, desktop wallpaper
of voor at dan ook, visite kaartjes maak ik soms, hoe meer details, des te beter
de resultaat, en blijf door gaan tot de persoon het goed keurt.

leuke manier van tijd besteden.

en er is waarschijnlijk een bug bij plaatjes toevoegen bij 2+ omdat je bijlage niet kan uitvinken
bij de 2de omdat het bij de 1ste aan en uit gaat.
Reputatie 7
Badge +10
Wat cool! Ik heb bijna vakantie en ga helaas niet naar een warm oord 😉 Misschien kan ik eens wat gaan ouwehoeren met photoshop. Het lijkt me echt heel erg leuk om dit te kunnen. Leuk dat je ook 'opdrachtjes' aanneemt en mensen blij maakt met jouw kunsten :)

Ik heb overigens wel de mogelijkheid om vanuit deze kant de bijlage weg te klikken. Wat er precies niet goed ging met het plaatsen, durf ik niet te zeggen!
Reputatie 3
Badge +2
Als je wil kan ik een paar makkelijke tutorials naar je toesturen die je makkelijk kan uitvoeren
om zo te leren en zelf uit te breiden als je je email in pm kan geven als je dat leuk lijkt.
Reputatie 7
Badge +10
Dat vind ik heel erg aardig van je! Ik stuur je een PB 🙂

Reageer