Feedback over ons vernieuwde forum!Toon eerste bericht

36 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Wat is de status? Want mobiel is die irritante potlood ✏️ nog steeds prominent in beeld
Reputatie 6
Badge +7
Hoi Ray,

Ik heb gevraagd hoe het zit met je feedback! Als ik meer weet, hoor je het van mij.

Groetjes,
Asma

Edit: Helaas gaat het voorlopig niet veranderen. Er is namelijk even geen andere manier om aan te geven dat je een nieuwe topic kunt openen in de mobiel omgeving. De makers van het Forum zullen wel op zoek gaan naar een alternatief.
Reputatie 7
Badge +11
@Asma

Dat de makers hun eigen creatie niet kennen is wel opmerkelijk. Als je in de mobiele omgeving op de homepage op de oranje balk klikt met "stel je vraag" kun je dus een nieuw topic openen.

Dus bij deze nogmaals het verzoek, mag het totaal, in de weg zittende, vervelende en nutteloze potloodje weg?

Bedankt 😉

Reputatie 7
Badge +10
Hi Ray,

Ik snap dat je vindt dat de potlood in de weg staat. Het lijkt hier dan inderdaad erg dubbelop, omdat hier nu twee knoppen in beeld zijn waarmee je een nieuwe topic kunt aanmaken. Maar dat potloodje, zoals je weet, verhuist overal mee naartoe. Op elke pagina kun je dat potloodje dus weer vinden. Bedoel je dan dat het potloodje er niet hoeft te zijn op sommige pagina's? Vind je dat niet eventueel verwarrend inconsistent?

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Badge +11
Asma schreef:

Hoi Ray,

Edit: Helaas gaat het voorlopig niet veranderen. Er is namelijk even geen andere manier om aan te geven dat je een nieuwe topic kunt openen in de mobiel omgeving. De makers van het Forum zullen wel op zoek gaan naar een alternatief.Lees de quote en mijn reactie nog eens? Wat insided zegt, volgens @Asma, klopt niet. Daarbij zit het potloodje in de weg en in het zinloos. Ook kan het de indruk wekken dat het is om een reactie te schrijven i.p.v. dat het is om een nieuw topic te openen.
Dat potlood is echt overcompleet. Voor je het weet klik je erop terwijl je eerst een groot stuk tekst hebt geschreven.
Reputatie 7
Badge +9
Dit potlood is geen ding maar een ONDING op mijn mobiel.
Reputatie 7
Badge +11
De harde kern heeft gesproken..

Weg ermee

😂
Reputatie 7
Badge +10
Het is erg duidelijk wat jullie mening is over dit potloodje 😉 Ik kan niet garanderen dat dit gaat veranderen, maar als jullie allen zo duidelijk aangeven dat het vooral vervelend is en niets toevoegt, ga ik hier uiteraard wat mee doen.

@Ray, wat je aangeeft over het blokje boven in je scherm klopt. Daar kun je een topic aanmaken. Echter is dat een blok (zoals je kunt zien) met een kruisje erin. Dit laten we in principe een keer zien. Zodra jij dit weg klikt, komt deze niet meer terug. Behalve als jij je cookies verwijdert.

Ik ga met jullie feedback aan de slag. Nogmaals, ik kan niets beloven. We kunnen erg veel aanpassen en veranderen in het nieuwe forum. En veel kan ik ook zelf. Laat dit nou iets zijn wat echt ingebouwd is en niet zo makkelijk aan te passen is. Houd er dus rekening mee dat het wat langer kan duren voor ik een update heb 🙂

Bedankt allemaal!

Groetjes,
Angela
Het zou al verschil maken als bovenin een vast potloodje stond als in de desktop versie, zonder de tekst start een nieuw topic.
Reputatie 7
Badge +10
Dat is goede feedback, Friesian! Bedankt hiervoor 😃 Ik ga dit ook aangeven.

Reageer