Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

 • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Feedback over ons vernieuwde forum!

 • 24 augustus 2017
 • 36 reacties
 • 877 Bekeken

Reputatie 7
Badge +10
 • Oud Community Manager
 • 5116 reacties
Hoi allemaal,

We hebben het recent al kort aangekondigd, en vandaag is het zo ver! Het Simyo Forum krijgt zijn nieuwe jasje aan 😃 Het nieuwe ontwerp is natuurlijk niet alleen mooi. We hebben allerlei nieuwe snufjes en mogelijkheden toe kunnen voegen. Het belangrijkste is dat jij als forumuser nu nog makkelijker jouw antwoorden kunt vinden. Of je dit nu via jouw mobiele telefoon opzoekt of via je computer. In dit topic vind je de grootste veranderingen terug.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van het nieuwe design. De afgelopen 2 weken zijn we druk aan het testen geweest. Ik wil speciaal onze Forum Experts bedanken. Onder andere: Friesian, Franswon, Ray, PaulH, Groentjuh, en Maikel.Twinnie hebben ontzettend veel feedback gegeven. Veel punten hebben we direct kunnen aanpassen. Ontzettend bedankt voor jullie inzet en hulp 😃 Hooray voor het nieuwe forum!


Feedback, tips en suggesties

Kom je iets tegen wat niet lijkt te kloppen of wat simpelweg niet werkt? Laat het dan hier weten. Heb je ideeën of suggesties, dan is je feedback ook van harte welkom! Wil je gewoon even vertellen hoe mooi je het allemaal vindt, dan mag dat natuurlijk ook ;)

Hoe kan ik mijn feedback doorgeven?

Om de feedback zo goed mogelijk te kunnen verwerken, is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie door te geven. Wil je daarom rekening houden met de onderstaande punten? Dit is vooral belangrijk bij de punten die niet werken.

 • Onderwerp: layout/design, bug, copy/content/tekst of is het een vraag
 • Omschrijving:
 • URL/link van de pagina:
 • Windows of Mac:
 • Mobiel: iOS/Android/Windows:
 • Browser: Firefox / Chrome / IE / Safari +versienummer:

Alvast bedankt voor jullie feedback! Hier hebben wij namelijk ontzettend veel aan. Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven aan het nieuwe forum en dat jullie nog sneller je antwoord gaan vinden op je vraag.

Groetjes,
Angela

36 reacties

Zo te zien @Angela heb jij ook veel plezier met het nieuwe forum, zelfs de kurken knallen - KNAL.
😀
Wat mij al toevallig was opgevallen bij het oude forum is de andere soort indeling. Gewoon gezellig stond eerst onder categorie welkom en nu de huiskamer, was ff wennen.

Testjes op zowel tablet en phone.
👍👏
Reputatie 7
Badge +10
Ja, ik ben enorm trots en blij 😃 Het is allemaal goed en soepel overgegaan, dus ook applaus voor Insided!

Het klopt dat we een nieuwe ''Huiskamer" categorie hebben gemaakt. Zo maken we wat meer rust bovenaan het forum. Het is allemaal natuurlijk even wennen, ook voor mij nog hoor 😉
Android telefoon... Chrome.

Ik heb iets gevonden dat niet werkt. Stel je vindt het onderwerp op je vraag niet.
Ik ben niet ingelogd dan kan ik zo vaak klikken op het oranje blok als ik wil maar geen reactie, verwacht inlog komt te voorschijn.

Maar inloggen komt niet, er gebeurt niets. Onderaan in de bijlage te zien.

Voor de rest voor zover ik nu kan beoordelen. Ik ben al heel lang forum actief en in de eerste tijd bij het actief zijn geworden van een nieuwe forum omgeving zitten er vaak bugs in. Tot dusver weinig kunnen vinden of opmerkingen.

Groot compliment voor allen die hieraan hebben bijgedragen een zeer groot compliment!
Met de combinatie iOS (iPhone) en Safari doet dit probleem zich niet voor, na klikken op het oranje blok krijg ik een venster met "Welkom. Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen" en een oranje balk met de tekst "Ga naar Mijn Simyo".
Nog eens geprobeerd nadat ik je reactie las, en nu werkt het idd wel.
Reputatie 7
Badge +10
Goed dat jullie dit doorgeven! Ik heb het ook even gecontroleerd, en voor mij werkte het inderdaad ook op iOS. Goed om te zien dat het nu wel werkt, Friesian!

@Friesian, bedankt voor je prachtige compliment! Dat doet me heel erg goed. Er heeft veel werk in gezeten. Insided heeft ook echt topwerk neergezet en de livegang ging ontzettend soepel 😋
Reputatie 5
Badge +10
Ziet er goed uit. Lekker fris weer!

@Angela,
Volgens mij heb ik nog een klein HTML foutje gevonden.
Als je typt in het reageer vak en later na weghaalt komt alleen regel 1 terug en niet regel 2.
@maikel.twinnie Ik ben heel benieuwd wat Ang daarmee doet, waarschijnlijk hetzelfde als jij met een pb. 🤔

Ziet er goed uit. Lekker fris weer!

@Ang
Volgens mij heb ik nog een klein HTML foutje gevonden.
Als je typt in het reageer vak en later na weghaalt komt alleen regel 1 terug en niet regel 2.
Reputatie 7
Badge +9
Ik heb nog een vraagje, hoe abonneer je jezelf op een topic zonder hierop te reageren?
Reputatie 5
Badge +10
Ik heb nog een vraagje, hoe abonneer je jezelf op een topic zonder hierop te reageren?
@franswon,

Door in het openingsbericht op toevoegen aan favorieten te klikken.
Reputatie 7
Badge +9
Dat lukt niet op mijn mobiel.
Ik zie wel een sterretje onderaan. Ik neem aan dat ik me daarmee abonneer @maikel.twinnie
@franswon
Wanneer je op je mobiel naar favorieten gaat zie je het sterretje terug achter je aangemerkte topics.
@maikel.twinnie en @franswon Wat bevalt jullie het meest aan de nieuwe forum formule?
Reputatie 7
Badge +9
Thanks Friesian.

Het nieuwe forum heeft naast toegevoegde aardigheidjes zoals de mention functie (@) en de smileys nu ook de bladerfunctie bovenaan de pagina, was één van mijn wensen.
Bovenal heeft het een veel frissere uitstraling. Ook het verschuiven van topics heeft het forum goed gedaan.

Wat mij nog niet zo bevalt is de grote ruimte voor de zoekfunctie.

Fijn is dat er door Simyo en Insided goed geluisterd is naar de testers.
Reputatie 7
Badge +9
Het meerdere malen wijzigingen in een topic aanbrengen (edit dus) is een crime met IE 11 op W7 - 64 bit. De voorgaande wijziging valt weg....
Met Chrome gaat het wel goed op dezelfde machine....🤔
Reputatie 7
Badge +10
Ziet er goed uit. Lekker fris weer!

@Angela,
Volgens mij heb ik nog een klein HTML foutje gevonden.
Als je typt in het reageer vak en later na weghaalt komt alleen regel 1 terug en niet regel 2.


@maikel.twinnie, ik snap niet precies wat je hiermee bedoelt. Kun je dit toelichten?

@franswon Dit lijkt dan echt bij IE te liggen. Ik zet het door naar Insided om na te kijken 🙂
Reputatie 7
Zou het een idee zijn om de rubrieken Windows Phone en Black Berry te verwijderen en deze onder te brengen bij de Overige telefoons?

In zowel de Windows Phone als Black Berry rubriek worden nagenoeg, in ieder geval het laatste jaar/de laatste jaren, geen berichten meer geplaatst.
Reputatie 7
Badge +9
Ik merk dat ik zowel met IE als Chrome op de laptop geen tags meer kan wijzigen. De tag die ik probeerde te wijzigen in Extreem slecht te repareren apparaten werd niet gewijzigd opgeslagen maar verdween.
Reputatie 6
Badge +7
Hoi RicoK, goed punt! Ik zal het doorgeven aan de Insided! :D

@ Franswon, oeh.. Dat is niet handig! Ook dit stuur ik even door naar hun.

Bedankt voor de feedback!
Reputatie 7
Waarom 3x klikken om in te loggen? Zowel op pc als op mobiel.

1. inloggen / registreren

2. er verschijnt een scherm met de tekst: Welkom
Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen. Om vervolgens te klikken op "Ga naar MijnSimyo"

3. Dan pas kom je op de pagina waar je jouw 06 nummer en ww invult.

Mijn Inziens kan stap 2 weg aangezien je toch al bezig was met die route. Beetje te als je het mij vraagt.

Verder vind ik het een mooi geheel geworden. Knap staaltje werk.

🙂
Reputatie 6
Badge +7
Hoi Ray,

Bedankt voor de feedback!

Heel goed punt. Ik stuur het door. :D

Groetjes,
Asma
Reputatie 7
Nog een ding. Al aangegeven in de beta versie.

Die irritante potlood ✏️..

In een topic kan een gebruiker denken dat het is om een tekstvenster te openen. Maar in werkelijkheid is het om een nieuw topic te starten.

Reputatie 7
Badge +10
Hi Ray,

Ah! Ja! Hoe zou je het liever zien? 🙂

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Potlood weg, voegt niks toe.
Reputatie 6
Badge +7
Hoi Ray,

Haha, ik zie het! Niet handig, inderdaad.

Ik stuur het door!

Groetjes,
Asma

Reageer