.

Alles over Simyo

  • 19 November 2014
  • 0 reacties
  • 1882 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Simyo is de provider waar jij volledig in control bent. Wij geloven namelijk dat je zelf het beste kunt bepalen wat je nodig hebt. Daarom geven we jou de touwtjes in handen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daar doen wij dan ook elke dag ons best voor. Daardoor raden onze klanten Simyo vaak aan bij vrienden en familie. Dat scheelt ons weer dure campagnes. Zo houden we het lekker voordelig.

We vinden ook dat onze klanten veel beter kunnen uitleggen wat de voordelen van Simyo zijn dan wij. Daarom staan onze klanten regelmatig centraal in onze campagnes. Zo kon je tijdens de Vraag het een Beller actie een hele dag live vragen stellen aan echte Simyo bellers. En voordat ons 4G voor heel Nederland beschikbaar was, probeerden 100 Simyo bellers het uit en deden er verslag van in Google Hangouts tijdens de Flex 4G weken. Wil je graag meer weten over Simyo Flex 4G? Neem dan een kijkje op de Flex 4G pagina van Simyo.

Om op de hoogte te blijven van allerlei telecom weetjes, volg je het Simyo Blog. Hier plaatsen we meerdere keren in de week nieuwe artikels met alles wat je wil weten over telecom en Simyo.

We horen ook heel graag jouw mening over Simyo. Je kunt je beoordeling achterlaten op onze Review pagina.


Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.