Sticky openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden klantenservice

  • 3 april 2020
  • 0 reacties
  • 607 Bekeken
Tijdelijk aangepaste openingstijden klantenservice
Reputatie 5
Badge +4
  • Community manager
  • 575 reacties

Lieve Simyo bellers,

 

Vanaf maandag 6 april 2020 passen wij tijdelijk onze telefonische openingstijden aan van onze klantenservice. Sinds de invoering van de Corona preventie maatregelen hebben wij ervaren dat er overdag vaker contact wordt opgenomen met onze klantenservice, terwijl het ’s ochtends vroeg en in de avond erg rustig is.

 

Daarnaast werken onze collega’s momenteel allemaal vanuit huis. En met ouders, kinderen, broertjes, zusjes en huisdieren om hen heen kan het op bepaalde momenten erg hectisch zijn.
Omdat we ook in deze tijden de beste service willen blijven leveren, hebben we besloten om de openingstijden op telefonie tijdelijk in te korten naar 09:00 tot 17:30. Op die manier kunnen we overdag meer medewerkers inzetten en is er tegelijkertijd meer ruimte voor onze collega’s om in contact te zijn met familie.

 

Heb je ons buiten dit openingsvenster nodig? Dat kan nog steeds! We blijven tot 20:00 bereikbaar via Chat, WhatsApp, Facebook en ons forum. In het weekend kun je ons via diezelfde kanalen bereiken van 10:00 tot 17:00.

 

We hopen na 28 april ’20 weer onze reguliere openingstijden te kunnen hanteren. Daar houden we jullie uiteraard over op de hoogte.

 

Blijf thuis, blijf veilig en denk aan elkaar🧡

 

Groetjes,

Het Simyo social team


0 reacties

Geen reactie

Reageer