Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Verwijderen van privé berichten op Simyo forum


Reputatie 5
Badge +4
Wanneer wordt de mogelijkheid geboden door Simyo, dat ik zelf kan bepalen of ik privé berichten mag verwijderen?
(Ik bedoeld dus niet de door mij geplaatste forumberichten)
Deze vraag heb ik ook al rechtstreeks aan Simyo gesteld via een email en wat ik er van begrijp is, dat Simyo het aan het onderzoeken is.
Volgens mijn info, is dit onderwerp ook al eerder aan de orde geweest en ter sprake gebracht door een andere gebruiker (Scotsman) met als onderwerp: "Beantwoord: Kan ik Privéberichten wissen?" Dit was 2 jaar geleden.
Ik zou graag zien dat deze mogelijkheid wordt ingebouwd.
Met dank,
Frida
icon

Beste antwoord door Angela 5 juli 2017, 12:11

Hoi Frida,We hebben het hier samen een tijdje terug al over gehad en ik heb niet stil gezeten 🙂 We zijn op dit moment bezig met het vernieuwen van ons forum. En dit is een mooi punt om mee te nemen, als deze mogelijkheid al bestaat. Misschien weet je dit nog niet, maar het forum wordt niet door ons 'gebouwd'. Wij nemen dit af van een derde partij. Uiteraard hebben wij enorm veel invloed in de opties en hoe het eruit hoort te zien. Sommige mogelijkheden bestaan nog niet en worden op een wensenlijst gezet.De mogelijkheid om privéberichten te verwijderen, bestaat op dit moment nog niet. Ik heb aangegeven dat dit een wens is vanuit onze klanten en forumusers, maar ook vanuit ons. Je kunt je voorstellen dat onze privéberichten soms ook volstromen. Niets fijner om dit af en toe eens lekker op te ruimen.Omdat de mogelijkheid nog niet bestaat, kunnen we het helaas niet meenemen in de vernieuwing van het forum, wat in augustus klaar gaat zijn. Er wordt op dit moment nagevraagd wat er voor plannen zijn om de privéberichten optie te verbeteren. Er wordt dan direct gevraagd of dit een optie is die zij zouden willen ontwikkelen. Zodra ik daar wat meer over weet, hoor je dit van mij. Houd er dus wel rekening mee dat het in de aankomende maanden niet gaat komen. Jammer genoeg kan ik je nog geen beloftes doen.Groetjes,

Angela
Bekijk originele reactie

52 reacties

Reputatie 5
Badge +6
Hey Frida,

ik weet niet of ze het gaan doen maar dat is echt heel makkelijk te regelen als ze het willen.
Echter weet ik niet waarom je dat wilt? Misschien kan ik dan nog verder meedenken.

Groet Paul.
Reputatie 5
Badge +4
Hi Paul,
Mijn motto is: Opruimen 🆒
Als oude berichten gelezen en beantwoord zijn dan mogen ze weg van mij.
Net zoals je dat kunt doen bij je gewone email of bijv de sociale media.
Daar word de mogelijkheid geboden om je oude privéberichten te verwijderen.
Ik kreeg hier, toen ik net klant was van Simyo, een privebericht binnen, niet wetende dat je die helemaal niet kunt meer kunt verwijderen na verloop van tijd. Ook niet het antwoord daarop.

Groetjes,
Frida
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Frida,

We hebben het hier samen een tijdje terug al over gehad en ik heb niet stil gezeten 🙂 We zijn op dit moment bezig met het vernieuwen van ons forum. En dit is een mooi punt om mee te nemen, als deze mogelijkheid al bestaat. Misschien weet je dit nog niet, maar het forum wordt niet door ons 'gebouwd'. Wij nemen dit af van een derde partij. Uiteraard hebben wij enorm veel invloed in de opties en hoe het eruit hoort te zien. Sommige mogelijkheden bestaan nog niet en worden op een wensenlijst gezet.

De mogelijkheid om privéberichten te verwijderen, bestaat op dit moment nog niet. Ik heb aangegeven dat dit een wens is vanuit onze klanten en forumusers, maar ook vanuit ons. Je kunt je voorstellen dat onze privéberichten soms ook volstromen. Niets fijner om dit af en toe eens lekker op te ruimen.

Omdat de mogelijkheid nog niet bestaat, kunnen we het helaas niet meenemen in de vernieuwing van het forum, wat in augustus klaar gaat zijn. Er wordt op dit moment nagevraagd wat er voor plannen zijn om de privéberichten optie te verbeteren. Er wordt dan direct gevraagd of dit een optie is die zij zouden willen ontwikkelen. Zodra ik daar wat meer over weet, hoor je dit van mij. Houd er dus wel rekening mee dat het in de aankomende maanden niet gaat komen. Jammer genoeg kan ik je nog geen beloftes doen.

Groetjes,
Angela
Reputatie 5
Badge +4
Dank Angela,
voor je snelle antwoord en inderdaad we hebben het hier al eerder over gehad.
Jammer dat het toch weer een aantal maanden moet duren alvorens er (misschien) iets aan gedaan wordt.
Dan kies ik voor de tussenoplossing:
Alleen die leden die ik volg kunnen mij privéberichten zenden.
Fijne zomer en sorry voor een paar lelijke taalfouten in mijn eerste bericht, die horen thuis op een ander topic ;)

Groetjes,
Frida
Reputatie 7
Badge +10
Ik snap dat het jammer is! Ik zou de optie zelf ook het liefst direct toevoegen. Helaas zijn we hierin afhankelijk! Maar wie weet, kan het toch sneller toegevoegd worden.

Ik volg je nu wel gelijk hoor 😉
Reputatie 5
Badge +4
Tuurlijk en omgekeerd had ik al gedaan Angela 😉
Reputatie 6
Badge +6
Hoi Angela

Ik heb een verzoek in deze, gebruik voice over (Apple) kan hiermee niet de berichten verwijderen in favorieten.

Kan dit worden meegenomen, verder werkt het overigens prima.

Alvast bedankt
Gr Ron
Tuurlijk en omgekeerd had ik al gedaan Angela ;)
Ikkuh jullie beiden nu ook...;) Goed volk doet volgen.:)
Reputatie 5
Badge +4
ha ha Follow me, I am the leader 😉
Reputatie 7
Badge +9
Wil je mij ook volgen Frida, ik kan je nu niet bereiken 😞
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Friesian, wil je mij ook volgen? Bedankt alvast.
Reputatie 5
Badge +4
Oke Franswon, komt voor elkaar, ik moet eerst nog even verder met mijn verjaardag vieren vandaag op de 8e juli ;)
Groetjes van Frida:$
Reputatie 7
Badge +9
Gefelicitaart 🙂 Fijne verjaardag en nog veel goede, gezonde en gelukkige jaren!
Proficiat Frida 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 met je verjaardag inmiddels eigenlijk verjaaravond. 🙂 Op de dag af precies een maand later jarig.....
Reputatie 5
Badge +4
Thanks Franswon en Friesian
Neem d'r een van mij 😄 en de kaarsjes heb ik uitgeblazen🎂🎺 Wat grappig een maand later😄 jarig. Genoteerd en wanneer ben jij jarig Franswon🍕
Nee Frida.. Jij bent precies een maand later jarig. 🎈🎈🎈🎈
Reputatie 7
Badge +9
Ik ben 5 november jarig. Guy Fawkes day in Engeland. Remember, remember the fifth of November 😀
Reputatie 5
Badge +4
Oww dus Friesian je bent 8 juni jarig, het verschil zit hem in de n(6) en de l (7) :$
En Franswon 5 november is ook genoteerd, dag van een beroemde man (even opgezocht) :)
Vandaag op 8 juli is ook actrice Anjelica Huston jarig
See you en leuk zo even jarig zijn op het forum met jullie ha ha.🆒
Reputatie 6
Badge +7
Oeh, beetje laat maar gefeliciteerd Frida! 😃 Heb je een leuke verjaardag gehad?
Reputatie 6
Badge +6
Had nog een verzoek voor dat het feestgebruis losbarsten.🍾
Reputatie 5
Badge +4
Hi Asma,
Normaal gesproken weet niemand hier dat iemand jarig is toch? Maar omdat Franswon op mijn verjaardag, de 8 e juli mij 's avonds vroeg om hem te volgen op Simyo 😉 heb ik het maar verklapt ha ha ha. Dankjewel hoor Asma en ik heb een super verrassingsdag gehad in Zuid-Limburg, koffie met perenvlaai en slagroom, gratis een prachtig uitzicht op de groene heuvels en dalen. Wandelingen in de omgeving van Epen, Vaals en Holset. Een lunch in Vaals en 's avonds weer in Epen een heerlijk diner !! Een top dag aangeboden door Joep.
Als het om mijn eigen verjaardag gaat, doe ik eigenlijk zelden of nooit een feestje. Zo'n dagje weg vind ik heerlijk.

En Ron, jij hebt nog een verzoek? wat voor verzoek want het feestgebruis is al voorbij 🆒
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Angela

Ik heb een verzoek in deze, gebruik voice over (Apple) kan hiermee niet de berichten verwijderen in favorieten.

Kan dit worden meegenomen, verder werkt het overigens prima.

Alvast bedankt
Gr Ron


Ik denk dat Ron dit verzoek bedoelde 🙂
Reputatie 6
Badge +6
Klopt helemaal.....dank je wel Frans
Reputatie 5
Badge +4
Oww Ron en Frans, sorry dat heb ik niet gezien laat staan begrepen.
Thanks Frans dat jij het bericht weer even naar voren haalt.;)
Bij de les blijven noemen we dat.......
Reputatie 7
Badge +9
Even terug on-topic,

Ik vind het een prima idee dat privéberichten gewist kunnen worden, onder het voorbehoud dat het bericht alleen verdwijnt uit de box van degene die dit bericht wil verwijderen. het andere exemplaar moet wel bewaard blijven.

een voorbeeld, JaapSjacheraar 😉 belooft me wat in een PB, Jaap komt de afspraak niet na en verwijdert het bericht uit zijn map. Opgeruimd staat netjes toch? Als het bericht bij mij ook verdwenen is kan ik niet eens meer aantonen dat het ooit bestaan heeft.

Reageer