.

Beantwoord

Kan ik een sim only kaart gebruiken in een router in huis?

  • 30 April 2018
  • 3 reacties
  • 351 Bekeken

ER zijn internetrouters die aangesloten kunnen worden op 4G dmv een simkaart.
Mag ik een simkaart van simyo gebruiken voor dit doel?
icon

Beste antwoord door Ron H 30 April 2018, 10:24

Bekijk originele reactie

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Dat mag altijd, maar ze geven geen garantie op de werking.
En het verbruik kan enorm oplopen. Dus als je in die router een limiet kan instellen is dat zeer zeker aanbevolen om te doen.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Johannes,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat leuk dat je een Simyo simkaart wil aanschaffen 🙂 Het kan zeker, maar omdat de simkaarten primair gemaakt zijn voor mobiele telefoons, is er geen 100% garantie dat het werkt. Ook kun je 4G alleen gebruiken met een abonnement en niet met een Prepaid. Met een Prepaid kun je alleen op het 3G netwerk zitten. Als je dus 4G wil, dan betaal je maandelijkse kosten en heb je bundels. De bundels bij een Sim Only abonnementen zijn minimaal een belbundel, en daar kun je dan een internetbundel met 4G aan toevoegen. De belbundel zou dan dus overbodig zijn, maar is niet te verwijderen. Je zult dus moeten bedenken of je dat oké vindt.

Het punt dat Ray maakt is ook een goed punt. Het verbruik kan oplopen omdat je vanuit het netwerk geen limiet kunt instellen. Je krijgt altijd een sms als je bundel op 80% en 100% zit, maar als de simkaart in een router zit, dan lees je de sms niet.

Heb je hier nog vragen over?

@ Ron H en Ray, dank voor de reacties mannen!

Groetjes,
Jihane

Reageer