Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Geen internet ondanks internetbundel


Ik heb pas een abon (incl. internetbundel 500MB) bij Simyo genomen en daarnaast mijn oude mobiel nr laten overzetten. alles werkt behalve mijn internetbundel. Wel internet via WIFI en  bij info saldo via sms 1244 krijg ik melding: Simyo Prepaid Basic verbruik 0,0MB. Voor de overgang naar Simyo had ik geen internetbundel. Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?
icon

Beste antwoord door Friesian 7 juni 2014, 17:17

Hallo Barryn en Georgie20.

Hebben jullie deze pagina,
En daarna deze pagina bezocht?

Lees ook http://www.simyo.nl/blog/nooit-meer-over-je-mobiele-datalimiet-heen/ voor de zekerheid.

Groet,
Friesian

Laat weten of jullie geholpen zijn.
En al een fijn weekend en pinksteren,
Bekijk originele reactie

21 reacties

Ik zit met hetzelfde probleem. Ik heb echter al wel gecheckt of mijn internetbundel op 'aan' staat via de website (ga naar Mijn Simyo -> Mijn instellingen & simkaart). Ik moest daarnaast internet handmatig instellen omdat ik ik een LG Nexus 5 heb, maar dit levert ook niets op. Waar kan het nog meer aan liggen?
Hallo Barryn en Georgie20.

Hebben jullie deze pagina,
En daarna deze pagina bezocht?

Lees ook http://www.simyo.nl/blog/nooit-meer-over-je-mobiele-datalimiet-heen/ voor de zekerheid.

Groet,
Friesian

Laat weten of jullie geholpen zijn.
En al een fijn weekend en pinksteren,
Er komt al de hele dag niks bij simyo vandaan. geen forum en geen telefoon, probeer eens Twitter daar reageerde ze 3 uur geleden nog dus wie weet.
@Friesian,

Dat heb ik al geprobeerd, want ik moet internet handmatig instellen. Dus tenzij ik het de hele tijd fout doe op mijn telefoon, is er iets anders aan de hand. Toch bedankt voor je reactie.

@NoDiscipline

Ik zal 's kijken op Twitter!
Reputatie 6
Badge +10
Hoi BARRYN,

Welkom op het Simyo forum 🙂

Vervelend dat je internet niet werkt in zo'n lang weekend. Gelukkig heb je Friesian getroffen die je waarschijnlijk de juiste oplossing heeft gegeven. Heb je dit al geprobeerd?


Hebben jullie deze pagina,
En daarna deze pagina bezocht?


Ik hoor het graag of het gelukt is om hierdoor weer op internet te komen :)

@Friesian Dankje!
Reputatie 6
Badge +10
Ik zit met hetzelfde probleem. Ik heb echter al wel gecheckt of mijn internetbundel op 'aan' staat via de website (ga naar Mijn Simyo -> Mijn instellingen & simkaart). Ik moest daarnaast internet handmatig instellen omdat ik ik een LG Nexus 5 heb, maar dit levert ook niets op. Waar kan het nog meer aan liggen?

Hoi Georgie20,

Ook jij welkom op het forum! 🙂

We hebben je nog niet gezien op Twitter. Gelukkig is het daar niet heel druk op het moment en kan ik nog even wat vragen beantwoorden op het forum!

Ik zie dat je eigenlijk geen een keer verbinding hebt gehad met het internet via onze simkaart. Omdat je aangeeft dat je de APN instellingen goed hebt staan zal ik de instellingen op je simkaart resetten voor je. Hiervoor moet je je telefoon voor 15 minuten uitzetten.

Wil jij ook laten weten of je internet hierna wel werkt?
Hoi Tiury,

Ik ben inderdaad niet meer op Twitter geweest. Ik snapte het niet zo goed en heb geen zin om een account aan te maken (sorry).
Mijn telefoon staat vanaf nu uit, dus ik ben benieuwd!

Groetjes
Yes, mijn internet werkt! Dank je wel!

Groetjes
Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem. Ik ben vrijdag overgestapt naar Simyo, maar ik heb nog steeds geen internet op mijn telefoon, ondanks een internetbundel. Ik heb al gecheckt of internet aan staat (sim/instellingen) en dat is het geval. Ook met het versturen van een sms'je naar mijn telefoon, accepteren van die instellingen (veel is dan niet ingevuld) en/of het handmatig aanpassen van de instellingen (voor android) zoals elders vermeld op dit forum, krijg ik (en anderen) het niet voor elkaar. Ik heb een Motorola Moto G (androidversie 4.2.2). Ook het aan- en uitzetten van internet via instellingen op de website van Simyo richt niets uit.
Kunnen jullie mij verder helpen?

Groet,
Jeltsje
Reputatie 5
Badge +11
Yes, mijn internet werkt! Dank je wel!

Groetjes


Dank je voor je terugkoppeling 😃
Reputatie 5
Badge +11
Hoi Jelstje, welkom bij Simyo en welkom op het forum :)

In je gegevens zie ik dat je gistermiddag en -avond al data hebt verbruikt. Kan ik er dan veilig van uit gaan dat je het aan de praat hebt gekregen?
Hallo,

Ik heb ook geen mobiel data verkeer, heb alle tips al opgevolgd, apn sms ontvangen, maar geen resultaat.
Samsung galaxy s4, mobiele data staat aan
Hallo,

Ik heb ook geen mobiel data verkeer, heb alle tips al opgevolgd, apn sms ontvangen, maar geen resultaat.
Samsung galaxy s4, mobiele data staat aan


Nog als aanvulling, het heeft wel gewerkt op deze telefoon. Maar toen ik vandaag mobiel internet nodig had bleek het niet te werken. 
Nog als aanvulling, het heeft wel gewerkt op deze telefoon. Maar toen ik vandaag mobiel internet nodig had bleek het niet te werken. 

Laatste aanvulling, probleem is opgelost door mobiel gedurende een aantal minuten volledig uit te zetten.
Reputatie 2
Badge +6
Hoi jokew25,

Welkom op het forum :)

Ik begrijp uit je reacties dat internet inmiddels weer werkt, super fijn 🙂 Soms is je telefoon even uit/aan zetten de oplossing. Wat vaker voorkomt is dat de internetinstellingen niet goed staan, vandaar dat we dat ook altijd aanraden om te controleren :)

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie ergens over willen, dan helpen we je graag verder op het forum!
Badge
geen internet op mijn apple 4

heb internet aan staan, instellingen handmatig  ingesteld, maar geen internet op mijn telefoon.

wie heeft er een oplossing ?

René
Reputatie 5
Badge +11
Hoi poppinghaus,

In dit topic heb je je vraag ook gesteld en heb ik er een reactie op gegeven.
Ik zou graag willen weten wat de internet instellingen zijn voor een Samsung Galaxy S5.

Mijn internet werkt namelijk niet.
Heel soms heb ik heel even internet, 3 seconden, en dan valt de verbinding weer weg.
Ik begrijp er niks van.
Ook ik heb mijn telefoon al meerdere keren 15 minuten of langer uit gehad maar het lost niets op. Ik hoor graag van jullie hoe ik dit op kan lossen.

Ook heb ik in mijn telefoon de instellingen al gereset en de telefoon daarna opnieuw opgestart. Niets helpt.
Reputatie 5
Badge +11
Hoi A.Bregman, welkom op het forum van Simyo!

In je gegevens zie ik dat je sinds gisteravond alweer erg regelmatig gebruik maakt van internet, tot aan vanmorgen aan toe.
Kan ik dan zo aannemen dat het inmiddels weer normaal werkt?

Als je nog wel tips nodig hebt; hier vind je de beste instellingen voor jouw telefoon, met plaatsjes en al.

Laat je 't nog even weten of het al gelukt is?
Hoi Ernst,

Wat het nu is geweest ik weet het niet. Kennelijk moet je gewoon gaan dreigen en dan begrijpt je telefoon in eens dat hij gewoon internet moet geven ;-) 
Maar inderdaad, zomaar uit het niets werkt alles weer naar behoren.
In ieder geval bedankt voor hje snelle reactie.

Groetjes Michel
Badge +6
Hoi A.Bregman,

Haha handig dat je telefoon dat zo aanvoelde ;)

Maar graag gedaan en als je nog andere vragen en/of opmerkingen hebt, dan zien we je graag terug op het forum! 🙂

Reageer