Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Ik heb tijdelijk internet via prepaid nodig, kan iemand mij van advies voorzien?


als kers verse simyaan (prepaid) wil ik graag het volgende weten:

 wat is de beste internet-l/belbundel om op een beurs via onze samsung s4 te laten pinnen
 het is een 2 daagsebeurs.

 hoe ver van te voren moet dan de bundel geactiveerd worden,  op de dagen zelf  of eerder

in iedergeval dank aan allen voor de genomen moeite
Groet
Thijs
icon

Beste antwoord door Friesian 11 maart 2015, 21:42

Hoi rollendewielen, (doet me denken aan skeeleren, alleen zouden het dan wieltjes zijn :))Verwacht je veel te moeten bellen op die beurs?

Misschien dat je zelf al een inschatting kunt maken hoeveel je nodig zult hebben, daarom onderstaande uitleg.Simyo prepaid kent geen belbundel wel internetbundels.

Een dagbundel (20 MB) is 24 uur geldig vanaf activatie, zolang deze geldig is kun je geen nieuwe activeren voor de 2e dag.

Een maandbundel 100 MB, lijkt me dan gunstiger als voorbeeld. Voorzie je dat je veel zult bellen zou je het beste ervoor zorgen dat je genoeg beltegoed op je nummer hebt staan.Waar je ook aan kunt denken is de keuze voor Sim only maandelijks opzegbaar.

Als voorbeeld 200 minuten/sms kost 6 Euro (enigszins eenvoudige vergelijking bij prepaid wordt alleen de 1e minuut volledig gerekend en daarna per seconde).

Prepaid zou je "bijna" kunnen stellen 200 minuten/sms kosten 20 Euro.

200 MB kost 6 Euro. Ook hiervoor geldt tijdetijdens het actief zijn van de MB bundel kun je die niet wijzigen, probeer dus zo goed mogelijk in te calculeren wat je nodig zult hebben.

Blijf vooral binnen de bundel, anders lopen de kosten snel op. Data monitor ! Of gegevensgebruik van telefoon.

Meer duidelijkheid.....

prepaid.         Sim only vergelijk maar eens maandelijks opzegbaar.:)

Aanzetten van bundel(s) gebeurt via Mijn Simyo, online !

Je kunt na een maand altijd weer je aansluiting terugzetten naar prepaid.

Groot verhaaltje geworden, nietwaar? http://us4all.50webs.com/smilies/zwaaien/JNzwaai2.gif

Lang verhaal kort, uiteindelijk beslis alleen jij.Heb ik het je duidelijk uitgelegd?Groet van het paerdjuh.

Friesian.
Bekijk originele reactie

15 reacties

Hoi rollendewielen, (doet me denken aan skeeleren, alleen zouden het dan wieltjes zijn :))

Verwacht je veel te moeten bellen op die beurs?
Misschien dat je zelf al een inschatting kunt maken hoeveel je nodig zult hebben, daarom onderstaande uitleg.

Simyo prepaid kent geen belbundel wel internetbundels.
Een dagbundel (20 MB) is 24 uur geldig vanaf activatie, zolang deze geldig is kun je geen nieuwe activeren voor de 2e dag.
Een maandbundel 100 MB, lijkt me dan gunstiger als voorbeeld. Voorzie je dat je veel zult bellen zou je het beste ervoor zorgen dat je genoeg beltegoed op je nummer hebt staan.

Waar je ook aan kunt denken is de keuze voor Sim only maandelijks opzegbaar.
Als voorbeeld 200 minuten/sms kost 6 Euro (enigszins eenvoudige vergelijking bij prepaid wordt alleen de 1e minuut volledig gerekend en daarna per seconde).
Prepaid zou je "bijna" kunnen stellen 200 minuten/sms kosten 20 Euro.
200 MB kost 6 Euro. Ook hiervoor geldt tijdetijdens het actief zijn van de MB bundel kun je die niet wijzigen, probeer dus zo goed mogelijk in te calculeren wat je nodig zult hebben.
Blijf vooral binnen de bundel, anders lopen de kosten snel op. Data monitor ! Of gegevensgebruik van telefoon.
Meer duidelijkheid.....
prepaid.         Sim only vergelijk maar eens maandelijks opzegbaar.:)
Aanzetten van bundel(s) gebeurt via Mijn Simyo, online !
Je kunt na een maand altijd weer je aansluiting terugzetten naar prepaid.
Groot verhaaltje geworden, nietwaar? http://us4all.50webs.com/smilies/zwaaien/JNzwaai2.gif
Lang verhaal kort, uiteindelijk beslis alleen jij.

Heb ik het je duidelijk uitgelegd?

Groet van het paerdjuh.
Friesian.
Reputatie 5
Badge +10
Hoi,

Ik wil mij nergens mee bemoeien maar heb je al een pin terminal?
Zo nee. De meeste draadloze gaan via GPRS.
Meestal als je een pin automaat huurt zit dit allemaal erbij inbegrepen.

Als je ons vertelt of je een pin terminal al hebt en module kan ik je misschien verder helpen.
Graag je reactie.
't is ff zoeken hoe te reageren maar uit eindelijk is het gelukt:o

Friesian,

bedankt  is heel duidelijk.  ik ga dus voor de maandbundel dan moet het goed gaan
de skeeler is maatje xxxxxl   of wel      oo-----------/oo--o    max 40 ton :D

Maikel,

Ook bedankt,
ben zelf in bezit van pin apparaat via smartphone (sum up)
is goed koper dan pin huren

nogmaals dank
Thijs

http://ts1.mm.bing.net/th?id=HN.608033486893091732&pid=15.1&H=106&W=160
Reputatie 5
Badge +10
Hartelijk bedankt voor je terug koppeling.
ik ga de link en module die je zei eens bekijken
Reputatie 3
Badge +7
Hoi rollendewielen, Wat leuk dat jij je vraag hier op ons forum stelt:) Je ziet dat je direct vanuit alle kiertjes wordt geholpen. En wat voor hulp:D Zeer uitgebreid, en meerdere tips! Fijn om te zien.

Vergeet niet voordat je naar de beurs toe gaat de optie 'internet op je mobiel' te controleren via Mijn Simyo. Naar wat voor een beurs ga je toe?

@Friesian en Maikel.martens super bedank voor jullie hulp! @maikel, zo te zien heeft die link niets met de module te maken;)
Het zijn de Brei- en Haakdagen in de brood fabriek in Rijswijk 20 + 21 Maart  a.s.
Reputatie 5
Badge +10
😞.

Kon ik niet zien vanaf de mobiel en ik was te lui om hem aan te tikken.
Succes met Breien en Haken.

@Naomi,
Misschien iets voor jou om mee te gaan?
Reputatie 4
Badge +10
Hahah maikel.twinnie leuk idee! Alleen raakt het bij mij altijd in de knoop. Ik ga er dus maar een eind aan breien 😮
Wacht nog steeds tot je een steekje laat vallen 😉
Reputatie 5
Badge +11
Ik zie je al zitten...
http://www.sherv.net/cm/emoticons/winter/knitting-smiley-emoticon.gif
Kleine update

we hebben de beurs dagen weer achter de rug het was echt bere gezellig.
het pinnen is  na wat gesputter met de verbindingen de eerste dag, (simpel een symbooltje vergeten aan te tikken)
de tweede dag geweldig goed verlopen via de maand internet bundel.
zelfs nog ruimschoots  tegoed overgehouden. kosten vallen dus reuze mee
volgende keer weer de zelfde  bundel activeren en gaan met de brei en haak pennen.
Dank voor jullie reacties en adviezen
Reputatie 5
Badge +10
Hoi Rollendewielen,

Wat mooi dat het je zo goed is bevallen en dat jullie dat nu vaker gaan doen.
Ook fijn dat de bundel nog niet helemaal op is!

Denk je er wel aan dat het te goed na 6 maanden niet gebruiken vervalt! Je krijgt wel een waarschuwing van te voren maar toch.
Op hoeveel beursen staan jullie eigenlijk in een jaar?
Reputatie 4
Badge +10
Hoi rollendewielen,

Leuk dat je een kleine update geeft 😃 Super om te horen dat het soepel is verlopen. Graag gedaan hoor 😮 We helpen je natuurlijk graag.

Ik ben ook benieuwd, hoe vaak sta je op beurzen? 😮
we staan nog maar 2x per jaar op de beurs (brei- en Haakdagen) in Februari  Rijswijk de broodfabriek en Oktober  Zwolle de IJsselhallen.
 
Reputatie 5
Badge +10
Hoi rollendewielen,

Leuk om te horen.
Maar nog leuker om te horen is dat je simyo vaker gaat gebruiken hiervoor
Reputatie 6
Badge +10
we staan nog maar 2x per jaar op de beurs (brei- en Haakdagen) in Februari  Rijswijk de broodfabriek en Oktober  Zwolle de IJsselhallen.
 


Hoi rollendewielen,

Wat leuk! Fijn dat je in geval van een beurs lekker op internet kunt. Dat is nog eens flexibel 😉!

Reageer