Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

wanneer wordt ik gedeblokeerd?

  • 4 oktober 2012
  • 11 reacties
  • 713 Bekeken

Badge
hallo,

De factuurs zijn betaald bijlage van de betaling heb ik na simyo gestuurd
maar nog steeds ben ik niet  gedeblokeerd hoe zit dit?.

Gaat allemaal wel heel lang duren.

11 reacties

Badge +2
Beste koentje,

Wij hebben bij deze de instellingen van uw simkaart op het netwerk gereset. U dient uw toestel eenmalig uit en aan te zetten zodat uw simkaart zich opnieuw kan registreren op het netwerk waarna de wijzigingen van kracht zullen gaan. Hierna kunt u weer gewoon bellen en gebeld worden.

Groetjes,

Arie
Badge
Ik heb hetzelfde probleem, rekening van juni staat open, maar dat is de enige, afgesloten, afgelopen woensdag overgemaakt, bij incassobureau is al doorgegeven aan simyo dat het betaald is en niks meer openstaat en ben nog niet gedeblokkeerd! Hoop dat het vandaag nog gaat lukken, want klantenservice is ook niet bereikbaar!

Groetjes Danielle
Badge +2
Beste DanielleGuijt,

Uit onze gegevens blijkt dat de simkaart reeds is gedeblokkeerd. Wij gaan er van uit dat het probleem is verholpen. Als je verder nog vragen hebt horen wij die graag.

Groetjes,

Arie
Ik was vorige week geblokkeerd, heb Incassobureau gebeld, was allang doorgegeven, dus ik Simyo gebeld. Na langer dan een half uur wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon, en ja, inderdaad, alles was betaald. Ze gaf het door aan de afdeling Betalingen en ik zou dezelfde middag gedeblokkeerd worden. Ging snel gelukkig, ik kon snel weer bellen. Nu krijg ik net een mailtje van Simyo dat ik weer geblokkeerd ben? Ik weer Incasso gebeld; " Mevrouw, er staat niets open, Uw dossier is gesloten bij ons". Tja, en bij Simyo is iedereen blijkbaar in gesprek.
Vaag gedoe allemaal. Mijn telefoon is dus daadwerkelijk weer geblokkeerd vanwege een schuld die ik vorige week maandag betaald heb,
Badge
hallo,
Vandaag ben ik weer geblokeerd hoe kan dit baal er wel een beetje van vrijdag waren alle rekeningen betaald en ben ik gedeblokeerd een vandaag zit er weer een blokkade op. Het was toch allemaal betaald. Kunt u it zo gauw mogelijk herstellen en voor deze blokade gaan ik niet betalen. alle rekeiningen waren voldaan bijlage heb ik erbij gestuurt groetjes koen[QUOTE]Beste koentje,

Wij hebben bij deze de instellingen van uw simkaart op het netwerk gereset. U dient uw toestel eenmalig uit en aan te zetten zodat uw simkaart zich opnieuw kan registreren op het netwerk waarna de wijzigingen van kracht zullen gaan. Hierna kunt u weer gewoon bellen en gebeld worden.

Groetjes,

Arie
[/quote]
hallo,
Vandaag ben ik weer geblokeerd hoe kan dit baal er wel een beetje van vrijdag waren alle rekeningen betaald en ben ik gedeblokeerd een vandaag zit er weer een blokkade op. Het was toch allemaal betaald. Kunt u it zo gauw mogelijk herstellen en voor deze blokade gaan ik niet betalen. alle rekeiningen waren voldaan bijlage heb ik erbij gestuurt groetjes koen[


Zelfde hier dus ook, IM zegt dat mijn dossier gesloten is, ik was donderdag gedeblokkeerd en vandaag weer geblokkeerd. Telefonisch hoef je al helemaal niet te proberen. Zit me kapot te ergeren!

Groetjes, Britta
Badge
hallo,
Ik ben vrijdag gedeblokeerd en vandaag kreeg ik weer een mail van simyo dat ik de rekening niet had voldaan
en op nieuw werdt geblokeerd maar vrijdag zeiden ze dat ik alle rekening had voldaan en ik gewoon weer kon bellen
dit is ook gebeurd maar vanaf vandaag homaar weer geblokeerd Het was toch goed en betaald.
Kan jullie niet bereiken alleen via mail maar daar wordt slecht op gereageerd, Ik baal hier zo van Lukt het jullie nog
om mij vandaag weer terug te zetten? want de telefoon is onze huistelefoon.
Badge
hallo, Ik ben sinds maandag weer geblokeerd terwijl ik alle rekeningen betaald heb en afgelopen vrijdag gedeblokeerd was
en ik weer kon bellen. Ik ben afhankelijk van de telefoon Kunnen jullie dit op korte termijn ongedaan maken. ik snap er niks van en krijg nergens antwoord.

karin
Reputatie 5
Badge +10
Hoi koentje en Maagdje,

Jullie beide aansluitingen zijn nu weer geactiveerd. De openstaande vorderingen zijn betaald en gesloten. Als je het toestel uit/aan zet, zou het weer moeten werken.

Groetjes,

Alex
Badge
Wanneer wordt ik gedeblokkeerd ik heb mijn rekening al betaald bij im nederland 
Reputatie 5
Badge +11
Hoi mv19,

Wanneer iemand zijn of haar rekening betaald heeft bij IMN en zij hebben dat verwerkt, kan het nog twee werkdagen duren voordat dit doorgegeven wordt aan ons. Vervolgens wordt het hier verwerkt in onze eigen administratie en wordt je gedeblokkeerd.

In jouw geval ben je op 17 oktober al gedeblokkeerd door onze financiële administratie. Je zou dus allang weer moeten kunnen bellen.
Heb je je telefoon al eens opnieuw opgestart, mv19?

Reageer