Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Overzicht alle individuele gesprekskosten en alle sms kosten in februari, maart en april


Badge
Ivm declaren wil ik alle bel en sms kosten per gesprek en sms in rapportje zetten.
Het betreft de maanden, februari, maart en april 2017.

Toen ik simyo prepaid had, heb ik dat meerdere keren gedaan. Nu ik abonnement heb kan ik dit niet meer vinden.

Zie ik iets over het hoofd?
icon

Beste antwoord door Jihane 8 juni 2017, 18:57

Hoi Cwavontuur,Welkom op het Simyo Forum!Wat tof dat je overgestapt bent van Prepaid naar Sim Only 🙂 Normaal gezien is het niet mogelijk om dat verbruik nog terug te halen, maar ik ben voor je de archieven ingedoken. Daar stond al het verbruik nog opgeslagen, maar niet downloadbaar. Omdat ik toch graag wil dat jij krijgt waar je om vroeg, heb ik deze gegevens voor je overgezet naar een bestand. Hier heb ik een tabel van gemaakt, en nu heb ik drie bestandjes: voor februari, maart en april, allemaal met jou verbruik. Out of the box, maar wel effectief!Ik heb dit naar je toegestuurd naar het e-mailadres dat bekend is bij ons.Laat je me weten of je hier iets aan hebt?@ Ray, dankjewel voor het meedenken!Groetjes,

Jihane
Bekijk originele reactie

11 reacties

Reputatie 7
De betreffende facturen downloaden. Daar staan de gespreksspecificaties op.

Dus inloggen op je MijnSimyo > facturen en dan staat er bij elke geschikte maand download.
Badge
Bedankt voor je reactie. Ik heb even in mijn overzicht gekeken en de facturen starten pas nadat ik overgezet ben op abonnement. En ik zoek de individuele gesprekken en sms'en uit de periode dat ik nog gebruik maakte van prepaid / sim only. Specifiek februari, maart en april.
Reputatie 7
Die kan SImyo je dan denk ik wel leveren. Het klopt namelijk dat je dat zelf niet meer kan inzien omdat je MijnSimyo is aangepast naar die van een abonnement.
Vermoed dat Simyo vandaag wel een reactie geeft.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Cwavontuur,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat tof dat je overgestapt bent van Prepaid naar Sim Only 🙂 Normaal gezien is het niet mogelijk om dat verbruik nog terug te halen, maar ik ben voor je de archieven ingedoken. Daar stond al het verbruik nog opgeslagen, maar niet downloadbaar. Omdat ik toch graag wil dat jij krijgt waar je om vroeg, heb ik deze gegevens voor je overgezet naar een bestand. Hier heb ik een tabel van gemaakt, en nu heb ik drie bestandjes: voor februari, maart en april, allemaal met jou verbruik. Out of the box, maar wel effectief!

Ik heb dit naar je toegestuurd naar het e-mailadres dat bekend is bij ons.

Laat je me weten of je hier iets aan hebt?

@ Ray, dankjewel voor het meedenken!

Groetjes,
Jihane
Badge
Dag Jihane,
Heel erg fijn dat je voor mij deze gegevens hebt verzameld en als bestanden naar mij toe hebt gestuurd.

Ik heb net gezocht op het betreffende mail adres en daar kan ik niets vinden ook niet in de spam/junk box.

Zou je een klein berichtje willen sturen dan kijk ik of dat door komt.

Als de bestanden niet al te groot zijn zou het alternatief een whatsapp met bestand kunnen zijn.

Kijk maar even wat voor jou het makkelijkst is.

Alvast bedankt voor alle moeite.
gr. Cw Avontuur
Reputatie 6
Badge +7
Hoi Cwavontuur,

Wat gek dat je de mail van Jihane niet hebt ontvangen!

Ik heb je zojuist een testmail gestuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Kun je mij laten weten of je 'm hebt ontvangen? Als dit niet lukt, dan kunnen wij dit bestand naar je sturen in een privé bericht via het Forum.

Vind je dat een goed idee?

Groetjes,
Asma
Badge
Goedemorgen Asma,
Inderdaad heel apart, ik heb mail adres bekeken op mijn simyo en dat ziet er correct uit. Ook mijn spam is leeg. Ik zal het nogmaals bekijken, want het lijkt er op dat of er toch een spelfout in zit of dat er iets in de junk/spam gebeurt.
Als jullie een prive bericht sturen dan is dat wat mij betreft prima.

mvg cwavontuur
Badge
Goedemorgen 2: Email adres

P.s ik heb geen antwoord gegeven op je vraag.
Nee ik heb geen mail ontvangen.
Wel op 13 juni een mail dat mijn factuur klaar staat.
Daarmee lijkt het mail adres niet het probleem te zijn.

Toch heb ik het email adres 2x overgetikt en opnieuw ingesteld.

Ik vind het heel apart dat de factuur melding wel werkt en jullie mail niet door komt. Ik zal de knop voor reclame mail ook aanzetten, wie weet.

mvg cwavontuur
Reputatie 7
Badge +10
Hi Cwavontuur,

Wat gek dat je de e-mails niet ontvangen hebt! Ik heb de e-mail met de bestandjes nogmaals opgestuurd. Laat je me weten of het nu wel aangekomen is? Als het niet aankomt, is het dan een optie dat ik dit naar een alternatief e-mailadres stuur?

Mocht je zo'n alternatief e-mailadres hebben, wil je me dat e-mailadres dan toesturen via een privébericht? Dan stuur ik het die kant op.

Hou je me op de hoogte?

Groetjes,
Jihane
Badge
ik zal prive bericht sturen
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Cwavontuur,

Bedankt! Jihane zal er zo snel mogelijk mee aan de slag gaan. Wie weet heeft ze dit zelfs al gedaan 😉 Ik kan natuurlijk niet in haar privéberichten kijken. Ik ga er vanuit dat jullie er samen uitkomen. Mochten we jou nog eens ergens mee kunnen helpen, dan zien we je graag terug op het forum!

Groetjes,
Angela

Reageer