.

Beantwoord

Moet de telefoon anders worden ingesteld voor gebruik in het buitenland?

  • 22 August 2015
  • 2 reacties
  • 199 Bekeken

Badge
Als ik naar het buitenland ga moet ik mijn telefoon dan anders gaan instellen of gaat dat automatisch,en krijg ik daar ook een waarschuwing als ik over mijn bundel bent,niet als ik thuis kom dat ik een rekening krijg wat heel hoog is,en kan ik gewoon internetten of moet dat ook anders ingesteld worden
icon

Beste antwoord door Naomi 23 August 2015, 19:20

Bekijk originele reactie

2 reacties

Beste Sandrak,

Lees dit maar eens om te beginnen, bevat zeer veel aan info.
https://forum.simyo.nl/buitenland-88/faq-moet-weten-over-bellen-internetten-buitenland-25716

https://www.simyo.nl/klantenservice/vragen/kan-ik-een-plafond-instellen-voor-internet-in-191?c=62

Meer vragen? ff Melden....

Friesian
Reputatie 4
Badge +10
Hoi Sandrak,

Erg verstandig van je dat je dit van tevoren vraagt. Op die manier ben je altijd voorbereid en kom je niet onverwacht achter bepaalde dingen. Friesian heeft je verwezen naar twee goede artikelen. Dankjewel Friesian!

Voor in het buitenland hoor je altijd 'Data roaming' aan te zetten in je telefoon. Dit doe je als je wilt bellen en internetten. En de opties 'Bellen in en naar het buitenland' en 'Internet op je mobiel - buitenland' horen aan te staan op Mijn Simyo > tabblad Instellingen > Netwerkinstellingen.

Als je internet in het buitenland, dan is er een limiet. Wanneer je € 40 (exclusief BTW) hebt bereikt, krijg je een sms'je met een melding 🙂 Bij het bedrag van € 50 (exclusief BTW) komt er een blokkade en kan je per sms aangeven of je toch door wilt internetten.

Heb je nog vragen? 🙂

Reageer