Skip to main content
Hallo,



Ik kan op mijn telefoon niet bellen en gebeld worden op 3g, en ook kan ik niet internetten.

Als ik bijvoorbeeld op de browser een site probeer te laden krijg ik een foutmelding. Als iemand mij probeert te bellen gaat mijn telefoon niet over en krijgen hun te horen dat ik niet bereikbaar ben. Op H+ doet alles het wel gewoon goed.

Ik heb de APN al een paar keer opnieuw gedaan maar dat werkt niet.

Het rare is dat ik dit bij mijn vorige provider ook al had. Ik ben er toen eigenlijk nooit echt achteraan gegaan maar ik ben er nu wel een beetje klaar mee..

Mijn vorige provider maakte ook gebruik van het KPN netwerk dus het kan aan mijn telefoon of aan het netwerk liggen.

Ik ben het probleem vaker tegengekomen op internet maar heb er geen oplossing voor gevonden, dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.



Met vriendelijke groet,

Lieven
Probeer eens je mobiel opnieuw op te start misschien verhelpt dit het.

Anders moet een Moderator waarschijnlijk je abonnement resetten.



Groet Paul.
Hi Lieven,



Wat vervelend dat je niet bereikbaar bent op het 3G netwerk! Ik heb je aansluiting erbij gepakt en meteen een reset voor je uitgevoerd. Wil jij je toestel een kwartiertje uitzetten en daarna weer aan doen? Hopelijk kun je dan weer gebruik maken van je aansluiting.



Ik ben ook heel benieuwd naar hoe het gaat op het 2G netwerk. Wil je dat uitproberen? Kun je dan wel succesvol bellen en gebeld worden? En wil je je simkaart tijdelijk in een ander toestel plaatsen en vice versa? Dan kun je kijken hoe het loopt. Met die informatie kunnen we gerichter naar een oplossing zoeken. Zo kan ik bijvoorbeeld contact opnemen met de netwerkspecialisten. Wellicht kunnen zij hier een licht op schijnen.



Hou je me op de hoogte?



@ PaulH: Dankjewel, Paul!



Groetjes,

Jihane
Hey Jihane,



Bedankt voor je reactie.

Ik heb mijn telefoon een tijdje uitgezet en toen weer aangedaan maar ik heb tot nu toe voor de meeste tijd helemaal geen verbinding gehad. Dat is eigenlijk ook deel van het probleem want dat was hiervoor ook al zo.

Met 2g gaat bellen en internetten prima maar dat heb ik eigenlijk bijna nooit. Voor de meeste tijd heb ik eigenlijk helemaal geen verbinding, of dus 3g.



Ik zal vanmiddag me simkaart in een andere telefoon doen kijken of het dan werkt.



Groetjes lieven
Hoi Lieven,



Wat vervelend dat het probleem nog niet is opgelost. We zijn heel benieuwd wat er gebeurd wanneer je je simkaart in een ander toestel doet. We wachten het af!



Groetjes,

Caspar
Ja ik laat weten wanneer ik het heb geprobeerd! Moet even een telefoon zien te krijgen waarmee ik het probeer..



Groetjes Lieven
Hey Casper/Jihane,



Ik heb het net geprobeerd, en het leek te werken. Heb het niet echt kunnen testen want elke keer als ik iets wou laden sprong de verbinding van 3g naar H+. Dat is in ieder geval een vooruitgang want bij mijn telefoon gebeurd dat niet..



Groetjes Lieven
Hoi Lieven,



Dankjewel voor de terugkoppeling! Lukte het dan helemaal niet om te bellen of te sms'en? Of lukte alleen het internetten niet?



Groetjes,

Jihane
Hoi Jihane,



Op de andere telefoon ging het bellen en internetten goed, want de verbinding sprong steeds naar H+ als ik iets deed. Met mijn eigen telefoon heb ik de laatste dagen helemaal bijna geen verbinding, en met 3g lukt bellen/smsen en internetten ook niet..

Als het aan de telefoon ligt dan was het al kapot toen ik hem kreeg want 3g heeft het nooit gedaan.



Groetjes lieven
Hoi Lieven,



Wat apart! Het lijkt dus te liggen aan het toestel. Als de simkaart het wel doet in een ander toestel en niet in je eigen toestel, dan ligt het toch echt aan het toestel.



Dan raad ik je aan om aan te kloppen bij een reparatiewinkel om te kijken wat er aan de hand is. Zij kunnen je hierbij verder helpen.



Wel enorm vervelend zeg!



Laat je het ons weten?



Groetjes,

Ilias
Hee Ilias,



Ik ga mijn simkaart nog maar een keer uitproberen op een ander toestel, en als het daar ook weer op werkt maar langs een reparatiewinkel.

Ik laat het weten zodra ik weet wat er aan de hand is.

Bedankt voor jullie hulp in ieder geval!



Groetjes
Hoi Lieven,



Hopelijk valt het mee! Als je nog ergens hulp bij nodig hebt, dan weet je ons te vinden.



Groetjes,

San
Hallo,

Ik ben langs een reparatiewinkel geweest en die zeggen er niks mee te kunnen.. Dusja, valt verder weinig te doen.. Ik heb maar minder MB's genomen.

Groetjes
Hoi Lieven,



Dat is wel echt ontzettend jammer zeg! Balen dat ze je bij de reparatiewinkel niet hebben kunnen helpen. Moet je nog lang wachten totdat je een nieuwe telefoon kunt kopen?



Groetjes,

Samantha
Hoii,



Ja helaas. Nee ik hoef niet perse nog lang te wachten, maar wacht liever tot deze gewoon echt kapot is.



Groetjes
Hoi Lieven,



Ik snap dat je nog even wilt wachten totdat je telefoon echt kapot is. Ik hoop dat je tot die tijd niet al te veel problemen met je internet gaat hebben.



Als je nog andere vragen hebt, laat je dit dan weten?



Groetjes,

Samantha

Reageer