.

Beantwoord

Wanneer gaat simyo over naar 5G?


Ik hoor dat een aantal Nederlandse providers binnen een aantal maanden over gaan naar 5G. Wanneer is het zo ver voor Simyo?

icon

Beste antwoord door Tessanne 4 March 2020, 11:58

Bekijk originele reactie

10 reacties

Reputatie 7

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Over een feitelijke datum lees ik ook bij KPN nog niks. Het is dus nog onbekend. 

Reputatie 7
Badge +6

Hoi Mongar23,

 

Welkom op het Simyo Forum! 

 

Wij maken inderdaad gebruik van het netwerk van de KPN. De ontwikkelingen op het gebied van 5G zijn nog niet bij ons bekend, maar zodra wij daar meer over weten zullen we dat uiteraard direct op het Forum plaatsen. 

 

Bedankt Ray! :smile:

 

Groetjes,

Tessanne

Graag een update op dit antwoord en het antwoord in het andere 5G track op dit forum. En graag een datum bij uw favoriete antwoord. Waarom? De vraag naar 5G is in een stroomversnelling. KPN heeft inmiddels aangegeven 5G aan te bieden en de iPhone12 is uit. Bovenstaand antwoord volstaat niet meer.

Reputatie 6
Badge +6

Hoi 5G-Gast, 

Eigenlijk is er aan ons antwoord nog niets veranderd hoor. We bieden namelijk geen 5G aan en het is ook nog niet bekend wanneer wij dat wel gaan doen. Op het moment dat wij 5G gaan aanbieden, dan zul je het zeker van ons horen!

Kan ik je nog ergens anders mee helpen? 😊

Groetjes, 
Bas

Beste mensen bij Simyo,

We zijn weer ruim een half jaar verder en ook ik zou graag een stapje verder maken. Los van snelheden op 4G, ervaar ik nog steeds niet overal het gewenste bereik. 5G van T-Mobile heeft dat wel al weer een stap beter.

Wanneer mogen wij van Simyo en KPN wat verwachten. 

Verder prima tevreden over jullie aanbod.

Mvrgr GC

 

 

 

Reputatie 6
Badge +6

Hoi GC, 

Welkom op ons forum!

Bij KPN hebben ze al 5G maar wij gaan het voorlopig nog niet aanbieden. Zodra we dat wel gaan doen, hoor je het gelijk van ons 😊

Heb je hier nog vragen over? Let me know!

Groetjes,
Bas

Reputatie 7

Ik kan prima uit de voeten met 4G. Dat is gewoon erg snel met een goede dekking. 

Echter, omdat ik gisteren mijn iPhone 13 Pro Max in ontvangst heb genomen en deze geschikt is voor 5G ben ik wel benieuwd of er al wat bekend is over het aanbieden van 5G door Simyo.

Reputatie 4
Badge +1

Hoi @RicoK,

Ik heb het direct even voor je gecheckt, maar er is helaas nog geen concrete informatie over wanneer 5G mogelijk zal worden bij Simyo :(

Groetjes,

Veerle

Reputatie 7

Bedankt @Veerle , zoals ik aangaf, ik heb het ook zeker niet nodig, maar omdat mijn nieuwe telefoon wel geschikt is voor 5G dacht ik, ik vraag het even :wink:

Reputatie 4
Badge +1

@RicoK Ja, het werd wel weer is tijd voor een update daarover! Hopelijk heb ik de volgende keer wel wat meer informatie hierover :)

Reageer