Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Waarom komt sms van Paypal niet aan?


Badge
Ik heb een paypal account aangemaakt en wil deze koppelen aan mijn mobiele nummer.
Paypal heeft die mogelijkheid en stuurt jou dan een bevestigings code.
Ik heb meerdere keren dat geprobeerd, maar de sms komt niet binnen.
Het is een sms uit het buitenland, maar dat gaat normaal gesproken prima.
Paypal geeft als reactie dat de sms-jes mogelijk tegen worden gehouden door de provider.
Zijn er mensen met een gelijk probleem?

Groetsels Carel
icon

Beste antwoord door Ali 8 april 2015, 12:11

Hoi groetsels,Erg vervelend dat je je nummer niet kunt valideren.Ik heb het met mijn eigen aansluiting geprobeerd, krijg ook geen sms'je binnen. Ook niet als ik een een niet-Simyo nummer opgeef.

Net even contact opgenomen met Paypal. Zijn op de hoogte van deze klachten. Het zou ook bij meerdere provider spelen. Verwachting is dat het binnen enkele weken is opgelost.Dat jouw en mijn nummer nu niet gevalideerd zijn zou geen probleem zijn. De verwachting van Paypal is dat ze over een aantal maanden pas gaan werken met mobiel nummers als een extra check.Ik kreeg het advies om over een week of twee opnieuw te proberen via 'Mijn Profiel'.
Bekijk originele reactie

21 reacties

Ja ik had dit probleem in het verleden. Niet met Paypal maar met sms'jes van de ING bank die ik hier in de UK maar niet kon ontvangen. Het is inmiddels opgelost maar ik kan je niet vertellen hoe. Toen het probleem speelde konden zowel de afzender (ING) als mijn mobiele provider hier niets bijzonders in hun systemen ontdekken. Maar op miraculeuze wijze werkt het nu weer een jaar of wat. Het blijkt dat het internationale sms verkeer behoorlijk onbetrouwbaar is. Sorry dat ik geen oplossing kan bieden.
Reputatie 3
Badge +7
Hoi groetsels,

Erg vervelend dat je je nummer niet kunt valideren.

Ik heb het met mijn eigen aansluiting geprobeerd, krijg ook geen sms'je binnen. Ook niet als ik een een niet-Simyo nummer opgeef.
Net even contact opgenomen met Paypal. Zijn op de hoogte van deze klachten. Het zou ook bij meerdere provider spelen. Verwachting is dat het binnen enkele weken is opgelost.

Dat jouw en mijn nummer nu niet gevalideerd zijn zou geen probleem zijn. De verwachting van Paypal is dat ze over een aantal maanden pas gaan werken met mobiel nummers als een extra check.

Ik kreeg het advies om over een week of twee opnieuw te proberen via 'Mijn Profiel'.
Sorry dat ik deze thread terug uit het graf haal. Maar ik ervaar op dit moment hetzelfde probleem en kan geen oplossing vinden. Oh ja en PayPal reageert niet.. Ik had mijn telefoonnummer al een tijdje op mijn account ingesteld maar nu eventjes opnieuw gewijzigd in de hoop dat ik een SMSje krijg. Maar ik krijg geen SMS en geen optie om een verificatie te sturen. Zowel als op de app en als op de PC zie ik geen mogelijkheid om mijn nummer op een andere manier te verifiëren. Sterker nog, ik kan nergens de verificatie laten versturen. Als ik op de mijn "overview" kijk geeft PP wel aan dat mijn telefoonnummer nog geen verificatie heeft, als ik hier op klikt brengt hij mij naar de algemene settings waar ik alleen een optie krijg om mijn nummer te wijzigen..

Alvast bedankt
Badge
Bij mij is het inmiddels wel gelukt.
Via Instellingen - Rekening - Telefoon
Daar kan je een telefoonnummer toevoegen. Als reactie op het toevoegen heb ik een sms gekregen.
Suc6.
Reputatie 6
Badge +10
Hoi SeePeeYou,

Omdat ik geen expert ben in het gebruik van PayPal, ben ik erg blij dat groetsels zo snel heeft gereageerd 🙂. Kun je ons laten weten of zijn werkwijze je heeft geholpen bij het oplossen hiervan?

Groetjes, Tiury
Helaas komen de SMS'jes van PayPal bij mij ook nog steeds niet aan. Zojuist m'n nummer verwijderd en opnieuw toegevoegd, maar helaas werkt dat ook niet.

Oplossing binnen een paar weken is dus jammer genoeg een paar jaar geworden. Jammer.
Reputatie 6
Badge +5
Hoi RvdE,

Welkom op het Simyo forum!

Balen dat de sms'jes van Paypal niet aankomen, dat is niet zo handig. Ik heb je aansluiting erbij gepakt en ik zie geen gekke dingen op je aansluiting. Ontvang je verder wel gewoon andere sms'jes? Mocht dat wel zo zijn, adviseer ik je even contact op te nemen met PayPal. Ze zijn op meerdere kanalen beschikbaar, zie hier.

Groetjes,
Daisy
Hi Daisy,

Andere SMS'jes komen prima aan, dus ik zal PayPal contacten.

Bedankt voor je reactie.

Groetjes,
Ralf
Reputatie 4
Badge +7
Heb je je nummer bij Paypal goed ingevoerd?
Dus +316 12345678

Alle andere shortcuts zijn niet goed.
Reputatie 5
Badge +4
Hoi RvdE,

Laat je ons nog even weten of Paypal een oplossing had? 😀

Groetjes,

Kevin
Badge

Ook anno dec. 2020 blijkt het nog steeds niet te zijn opgelost. Heb eSim kaart laten resetten. Maar ook dan werkt het dus niet. En zo word je van het kastje naar de muur gestuurd. Had ik Paypal eindelijk bereikt, die sturen je weer naar Simyo en Simyo stuurt je weer naar het onbereikbare Paypal. Gevolg Paypal niet te gebruiken.

 

Reputatie 7

Ook anno dec. 2020 blijkt het nog steeds niet te zijn opgelost. Heb eSim kaart laten resetten. Maar ook dan werkt het dus niet. En zo word je van het kastje naar de muur gestuurd. Had ik Paypal eindelijk bereikt, die sturen je weer naar Simyo en Simyo stuurt je weer naar het onbereikbare Paypal. Gevolg Paypal niet te gebruiken.

 

@Dibbes Hoe vul jij je nummer in? als 06 of +316?

Het probleem kan ook bij Paypal liggen aangezien zij al vaker dit soort issues blijken te hebben. 

Badge

Kan ik niet meer controleren, omdat ik niet kan inloggen. Daarvoor heb ik de beveiligingscode nodig, die ik dus niet ontvang.

 

Reputatie 6
Badge +5

Hoi Dibbes,

 

Ontvang je wel andere (verificatie) sms'jes? Dan lijkt het probleem namelijk eerder bij Paypal te liggen. Ik heb namelijk ook een soort gelijk probleem gehad, ik was geregistreerd met mijn oude mailadres die was gehackt. Dus ik kon niet meer inloggen bij paypal, en dus ook niet meer iets wijzigen of aanpassen. Toen heb ik geprobeerd een nieuw paypal account aan te maken maar dat kon niet omdat mijn bankrekening al gekoppeld was, in ieder geval niet een top systeem. Bied Paypal geen andere mogelijkheid tot verificatie?

 

Groetjes,

Daisy

Badge

Zolang ik geen beveiligingscode heb, is Paypal onbereikbaar.

 

Reputatie 6
Badge +3

Hoi Dibbes, 

 

Zojuist heb ik contact opgenomen met de Netwerkspecialist om na te gaan of ze iets van deze issue afweten. Ze geven aan dat de sms'jes helemaal niet worden tegengehouden door de provider, maar dat het probleem vaak te vinden is in de telefoon zelf. Het komt namelijk vaker voor dat PayPal (of bijvoorbeeld de bank) in de telefoon zelf geblokkeerd staat, hoe dit precies kan laten ze in het midden.

 

Wat ik je dus wil aanraden, is om in jouw telefoon naar de berichten app te gaan en daar het menu te openen. Daar vind je (bij de meeste telefoons) een mapje spam en geblokkeerd en in die map moet te zien zijn of er sms’jes van PayPal zijn binnengekomen. Vervolgens kun je PayPal dan deblokkeren en zouden de sms’jes weer binnen moeten komen.

 

Ik hoor graag van je of dit heeft geholpen! 

 

Groetjes,

Tessanne 

Badge

In berichten vind ik nu in de prullenbak 2 berichten van Paypal met code. Echter geen idee hoe die daar terecht gekomen zijn. . Geen mapje spam gevonden. Geen geblokkeerde apps. Kom dus wel dichterbij. Vandaag nogmaals op computer en telefoon ingelogd bij Paypal, maar geen nieuwe code in prullenbak berichten app. Maar nog steeds niet ingelogd.

Reputatie 2
Badge

@Dibbes

Staat Paypal misschien in de telefoon bij geblokkeerde contacten?
Dan ontvang je nl. van dat contact ook geen sms.

@Tessanne Had het daar trouwens ook al over.

 

Badge

Nee  niet bi jgeblokkeerde contacten. Maar ik zie bij verschillende providers zelfde probleem in hun fora.

Reputatie 6
Badge +5

Hoi Dibbes,

 

Jammer dat je het probleem nog niet hebt gevonden, ik zou graag wat voor je willen doen maar zoals Tessanne aangaf is er niks op het netwerk waardoor het word tegen gehouden. Ook ervaar je verder geen andere problemen waardoor het geen simkaart probleem zou moeten zijn. In mijn persoonlijke optiek lijkt het wel alsof het probleem eerder bij PayPal ligt, omdat meerdere mensen (met verschillende) provider hier last van hebben. Hou je ons op de hoogte?

 

Fijne feestdagen!🎄🎅

 

Groetjes,

Daisy

Reputatie 2
Badge

Oké, vervelend probleem.

Wanneer dit zich voordoet bij verschillende providers, dan zou je zeggen dat het probleem bij PayPal ligt. Daar wordt het niet makkelijker van😩

Reageer