Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Voicemail uitzetten vanuit buitenland, hoe doe ik dat?

  • 12 juli 2013
  • 8 reacties
  • 2316 Bekeken

Ik zit voor lange tijd in het buitenland, maar ik ben vergeten mijn voicemail voor vertrek uit te zetten (ik wist niet dat het mij zoveel geld zou kosten als iemand mijn voicemail inspreekt).
Als ik het wil uitzetten moet ik een nummer bellen en dat kost me een paar euro per minuut, dus daar zit ik niet op te wachten.
Ik had al gemaild naar Simyo maar ik kreeg het antwoord "Via uw persoonlijke pagina "mijnsimyo" heeft u de mogelijkheid om uw voicemail uit te schakelen voor uw aansluiting." Ik kan dit echter nergens vinden. Ik zie alleen dat je dat nummer moet bellen. Is er nog een andere mogelijkheid?
icon

Beste antwoord door Douwe 14 juli 2013, 10:56

Hier staat het.

http://www.delaagsterekening.nl/tips-en-trucs/telefoonnummers-providers/simyo-telefoonnummers

Simyo klantenservice

    1200

    0800-0232300 (vanaf een vaste telefoon)

    +31202003007 (vanuit het buitenland)Simyo voicemail aan- en uitzetten

    12331 voicemail aan

    12339 voicemail uit

Simyo voicemail afluisteren

    1233 of +31612001233 (dat laatste nummer is wanneer je vanaf een ander toestel je voicemail wilt afluisteren)

    +31612001233 (vanuit het buitenland)Als je al in het buitenland zit lijkt: +316120012339 de oplossing  voor voicemail=uit.

(heb er geen buitenlandervaring mee)

Ik heb zojuist zelf mijn voicemail uitgezet met 12339 en kreeg een korte mededeling "Uw voicemail wordt binnen een paar minuten uitgeschakeld"

Je hoeft geen menu af te luisteren, dus de gesprekskosten zijn voor minder dan een halve minuut.

Je krijgt in het vervolg een SMS bij een gemiste oproep!

Om dit ook uit te zetten bel 12337  (of +316120012337 vanuit het buitenland).En natuurlijk is het vervelend dat Simyo dit niet op de website zet...

Simyo is van KPN. Daar werkt het zo: http://www.kpn.com/prive/service/mobiel/voicemailmobiel.htm?campaignid=ps:atl:google:cm-zm:voicemail

En de Belgische Simyo heeft wel een gebruiksaanwijzing voor voicemail: http://www.simyo.be/nl/189

Daar zijn mogelijk truucs uit te halen, bv om de doorschakelingstijd naar voicemail te wijzigen.... (max 30sec).
Bekijk originele reactie

8 reacties

Badge
Hier staat het.
http://www.delaagsterekening.nl/tips-en-trucs/telefoonnummers-providers/simyo-telefoonnummers
Simyo klantenservice
    1200
    0800-0232300 (vanaf een vaste telefoon)
    +31202003007 (vanuit het buitenland)

Simyo voicemail aan- en uitzetten
    12331 voicemail aan
    12339 voicemail uit
Simyo voicemail afluisteren
    1233 of +31612001233 (dat laatste nummer is wanneer je vanaf een ander toestel je voicemail wilt afluisteren)
    +31612001233 (vanuit het buitenland)

Als je al in het buitenland zit lijkt: +316120012339 de oplossing  voor voicemail=uit.
(heb er geen buitenlandervaring mee)
Ik heb zojuist zelf mijn voicemail uitgezet met 12339 en kreeg een korte mededeling "Uw voicemail wordt binnen een paar minuten uitgeschakeld"
Je hoeft geen menu af te luisteren, dus de gesprekskosten zijn voor minder dan een halve minuut.
Je krijgt in het vervolg een SMS bij een gemiste oproep!
Om dit ook uit te zetten bel 12337  (of +316120012337 vanuit het buitenland).

En natuurlijk is het vervelend dat Simyo dit niet op de website zet...
Simyo is van KPN. Daar werkt het zo: http://www.kpn.com/prive/service/mobiel/voicemailmobiel.htm?campaignid=ps:atl:google:cm-zm:voicemail
En de Belgische Simyo heeft wel een gebruiksaanwijzing voor voicemail: http://www.simyo.be/nl/189
Daar zijn mogelijk truucs uit te halen, bv om de doorschakelingstijd naar voicemail te wijzigen.... (max 30sec).
Badge +6
Ik zit voor lange tijd in het buitenland, maar ik ben vergeten mijn voicemail voor vertrek uit te zetten (ik wist niet dat het mij zoveel geld zou kosten als iemand mijn voicemail inspreekt).
Als ik het wil uitzetten moet ik een nummer bellen en dat kost me een paar euro per minuut, dus daar zit ik niet op te wachten.
Ik had al gemaild naar Simyo maar ik kreeg het antwoord "Via uw persoonlijke pagina "mijnsimyo" heeft u de mogelijkheid om uw voicemail uit te schakelen voor uw aansluiting." Ik kan dit echter nergens vinden. Ik zie alleen dat je dat nummer moet bellen. Is er nog een andere mogelijkheid?


Hoi Nynke.,

Welkom op het forum!
De voicemail zet je uit vanuit het buitenland door inderdaad te bellen naar +316120012339. Deze informatie vindt je in de volgende link op de sitehttp://www.simyo.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/prepaid/diensten#vraag26.

@ Douwe bedankt voor het meedenken.
Badge +6
Hier staat het.
http://www.delaagsterekening.nl/tips-en-trucs/telefoonnummers-providers/simyo-telefoonnummers
Simyo klantenservice
    1200
    0800-0232300 (vanaf een vaste telefoon)
    +31202003007 (vanuit het buitenland)

Simyo voicemail aan- en uitzetten
    12331 voicemail aan
    12339 voicemail uit
Simyo voicemail afluisteren
    1233 of +31612001233 (dat laatste nummer is wanneer je vanaf een ander toestel je voicemail wilt afluisteren)
    +31612001233 (vanuit het buitenland)

Als je al in het buitenland zit lijkt: +316120012339 de oplossing  voor voicemail=uit.
(heb er geen buitenlandervaring mee)
Ik heb zojuist zelf mijn voicemail uitgezet met 12339 en kreeg een korte mededeling "Uw voicemail wordt binnen een paar minuten uitgeschakeld"
Je hoeft geen menu af te luisteren, dus de gesprekskosten zijn voor minder dan een halve minuut.
Je krijgt in het vervolg een SMS bij een gemiste oproep!
Om dit ook uit te zetten bel 12337  (of +316120012337 vanuit het buitenland).

En natuurlijk is het vervelend dat Simyo dit niet op de website zet...
Simyo is van KPN. Daar werkt het zo: http://www.kpn.com/prive/service/mobiel/voicemailmobiel.htm?campaignid=ps:atl:google:cm-zm:voicemail
En de Belgische Simyo heeft wel een gebruiksaanwijzing voor voicemail: http://www.simyo.be/nl/189
Daar zijn mogelijk truucs uit te halen, bv om de doorschakelingstijd naar voicemail te wijzigen.(max 30sec).


Hoi Douwe,

Bedankt voor het delen van de informatie. De informatie over de voicemail staat op de site en dat vindt je in de volgende link:http://www.simyo.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/prepaid/diensten#vraag26.
Hallo, bij mij werkt het nummer niet. Het lukt me niet om mijn voicemail vanuit het buitenland uit te zetten. Kunnen jullie dat uit zetten?
dank. Grt JJ
Hallo, mijn voicemail gaat niet uit, ook niet als ik vanuit het buitenland naar +316120012339 bel. Ik krijg nu voicemails van m'n werk die ik niet kan beantwoorden. Is er een andere manier om m'n voicemail uit te zetten?
Dank.
Reputatie 5
Badge +11
Hoi JJ08,

Ik zie dat je je vraag ook in dit topic hebt gesteld.
Je hoeft op het forum je vraag maar één keer te stellen, we geven overal een reactie op.

Helaas, ik heb alles gelezen en alle suggesties uitgeprobeerd en het werkt niet bij mij.

Ik zit in een duur land, ik kan wel gaan hangen aan de klantenservice, maar dat kost mij meer dan 2,50 euro per minuut, en wie weet hang ik wel een half uurtje… dus no way.

Waarom kan ik niet iemand bereiken met mail of sms?

Of is KPN zo geldgeil?

Reputatie 6
Badge +3

Hi nanaphone,

 

Welkom op het Simyo forum!

 

Wat enorm balen dat het je na al deze tips niet is gelukt om je voicemail uit te zetten in het buitenland! Ik denk graag even met je mee! Om je voicemail vanuit het buitenland uit te zetten kun je bellen naar: +31 6 120 012 339. Wat gebeurt er als je dit nummer belt? Krijg je een melding te horen? 

Ik hoor het graag van je! 

 

Simyo is naast telefonisch altijd bereikbaar via de mail, het forum, chat en whatsapp als alternatief. Dit kun je vinden op onze servicepagina

 

Groetjes,

Tessanne 

Reageer