Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Voicemail gaat uit zichzelf weer aan


  • Startend Simyaan
  • 8 reacties
Ik heb niet graag voicemail, dus ik heb dit uitgezet.

Probleem is, Simyo zet dit iedere keer weer aan! Waarom gebeurt dit? En hoe haal je het in je hoofd mijn instellingen gewoon zonder mijn toestemming te wijzigen?

Daarbij werkt jullie mail contact formulier ook niet.

Simyo gaat behoorlijk achteruit! Ik hoef niet te pas en te onpas smsjes van een "service" die ik niet wil.
icon

Beste antwoord door Alex 7 april 2014, 09:15

Welkom op het forum Ian,Allereerst wil ik aangeven het jammer te vinden dat dit topic zo geëscaleerd is 😞. Het is goed dat je je vraag hier stelt Ian, maar de formulering van je vraag had een stuk netter gekund. De sfeer hier op het forum is altijd erg goed en met zo'n vraagstelling lok je geen positieve reacties uit. Er zijn hier een hoop mede Simyo klanten die andere klanten helpen. Dat zie je uiteindelijk ook in dit topic gebeuren. Bedankt daarvoor Groentjuh. Ook Scotsman en Friesian zijn hier vaak op het forum actief om andere klanten te helpen.Ik begrijp dat het erg vervelend is wanneer je voicemail steeds weer aan wordt gezet. Helaas heeft dit te maken met een technische hapering. Het kan dus voorkomen dat je voicemail toch weer aan wordt gezet. Onze excuses hiervoor. Ik zou het wel op prijs stellen als je de volgende keer wat meer let op je taalgebruik.Groentjuh geeft inderdaad het juiste antwoord. Als je wilt, zet ik de voicemail permanent voor je uit. Je zult dan wel opnieuw contact met Simyo moeten opnemen als je de voicemail weer aan wilt zetten.Laat je even weten of ik dit voor je in orde kan maken?Voor iedereen: probeer het een beetje gezellig te houden alsjeblieft :DGroetjes,Alex
Bekijk originele reactie

19 reacties

Ik heb niet graag voicemail, dus ik heb dit uitgezet.

Probleem is, Simyo zet dit iedere keer weer aan! Waarom gebeurt dit? En hoe haal je het in je hoofd mijn instellingen gewoon zonder mijn toestemming te wijzigen?

Daarbij werkt jullie mail contact formulier ook niet.

Simyo gaat behoorlijk achteruit! Blijf met je fiken van m'n instellingen af, ik hoef niet te pas en te onpas smsjes van een "service" die ik niet wil.


Kan je je vraag niet op een meer beschaafde manier formuleren? Wederom een voorbeeld dat taalverruwing steeds meer om zich heen grijpt in Nederland - ben ik even blij dat ik in een land woon waar mensen nog op een redelijk geciviliseerde manier met elkaar omgaan... :D
Ik heb niet graag voicemail, dus ik heb dit uitgezet.

Probleem is, Simyo zet dit iedere keer weer aan! Waarom gebeurt dit? En hoe haal je het in je hoofd mijn instellingen gewoon zonder mijn toestemming te wijzigen?

Daarbij werkt jullie mail contact formulier ook niet.

Simyo gaat behoorlijk achteruit! Blijf met je fiken van m'n instellingen af, ik hoef niet te pas en te onpas smsjes van een "service" die ik niet wil.


Kan je je vraag niet op een meer beschaafde manier formuleren? Wederom een voorbeeld dat taalverruwing steeds meer om zich heen grijpt in Nederland - ben ik even blij dat ik in een land woon waar mensen nog op een redelijk geciviliseerde manier met elkaar omgaan... :D


Bedankt voor je nuttige inbreng! Bemoeial.
AlsIanZichNietRespectvolGedraagtWordHijUitHetForumGeknikkerd.
AlsIanZichNietRespectvolGedraagtWordHijUitHetForumGeknikkerd.


Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...

Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...


Voor jou ben ik Meneer Wijsneus. :o

Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...


Voor jou ben ik Meneer Wijsneus. :o


Doe je dat op je werk ook, je ongevraagd bemoeien met dingen waarmee je niets te maken hebt? Wijsneus?
Doe je dat op je werk ook, je ongevraagd bemoeien met dingen waarmee je niets te maken hebt? Wijsneus?
Op een openbaar forum zoals deze krioelt het van bemoeials en wijsneuzen die zich ongevraagd mengen in allerlei discussies. Het resultaat is dat momenteel 22% van de vragen door andere klanten (bemoeials en wijsneuzen) wordt beantwoord. Dat geeft moderators meer tijd om zich aan de echt ingewikkelde problemen te wijden. Maar het taalgebruik van de vragensteller moet wel door de beugel kunnen, want anders ga je met de billen bloot. We zien daar een enkele keer wel eens een voorbeeld van.
[quote]Voor jou ben ik Meneer Wijsneus. :o


Doe je dat op je werk ook, je ongevraagd bemoeien met dingen waarmee je niets te maken hebt? Wijsneus?[/quote]


Jij weet helemaal niet wat voor werk ik heb en dat gaat je ook niets aan.
En ga eerst maar eens opzoeken wat fatsoen betekent.

Ik ga verder met mensen helpen, aan jou verspil ik geen seconde meer.
Tenzij een van jullie twee bij Simyo werkt, en dat doen jullie niet, mochten jullie al werken, heb ik niets aan jullie gevraagd. Als de contact opties bij Simyo gewerkt hadden had ik echt niet hier in deze cesspool van bemoeials contact gezocht met een medewerker.
Helaas is het nu weekend dus de klantenservice is niet bereikbaar, maar ik heb begrepen dat er een grote kans op een reactie van Simyo is via Twitter.
AlsIanZichNietRespectvolGedraagtWordHijUitHetForumGeknikkerd.


Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...
Probeer maar eens dit te lezen.
AlsIanZichNietRespectvolGedraagtWordHijUitHetForumGeknikkerd.


Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...
Probeer maar eens dit te lezen.


Lees jij maar eens een definitie van een seconde, als in "Aan jou verspil ik geen seconde meer", iets waar ik vrij blij mee was, wijsneus.

Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...


Voor jou ben ik Meneer Wijsneus. :o


Kun jij lezen wat er staat?
Nee,dat heb je al meerdere keren bewezen.

Ook al zo'n wijsneus. Wie gaat dat doen, jij? Het kan vriezen, het kan dooien...


Voor jou ben ik Meneer Wijsneus. :o


Kun jij lezen wat er staat?
Nee,dat heb je al meerdere keren bewezen.


Denk je dat een infantiel stuk bemoeizucht als jij, dat mijn hele vraag al twee pagina's lang off topic kaapt, enige vorm van verbaal respect verdient?

*bericht aangepast ivm ongepast taalgebruik*
Als ik me zou gedragen zoals jij dan zou ik een arrogante brutale obeschofte kerel zijn.
Maar dat doe ik niet.
Ik zou me dan verlagen tot jou niveau.

Simyo zal dit gedrag van jou niet tolereren, en de consequenties zijn voor jou. 

Ik zal dit doorgeven aan Simyo.
Als ik me zou gedragen zoals jij dan zou ik een arrogante brutale obeschofte kerel zijn.
Maar dat doe ik niet.
Ik zou me dan verlagen tot jou niveau.

Simyo zal dit gedrag van jou niet tolereren, en de consequenties zijn voor jou. 

Ik zal dit doorgeven aan Simyo.


Spelling, spelling. En doe maar, krijg ik ook een keer antwoord. Als ze de originele opmerking nog tussen jouw troep kunnen vinden.
Reputatie 7
Badge +9
Simyo kan permanent je voicemail uitzetten. Daardoor werken ook 12331 en 12339 niet meer, dus kan je alleen via de klantenservice je voicemail weer aan krijgen. Permanent uit is ook echt uit.

Op sommige moment kan een voicemail weer aan gaan. Ik vermoed dat dat voornamelijk gebeurd is er iets (automatisch) aan je aansluiting wordt veranderd, maar heel precies weet ik het niet. Ze doen het in ieder geval niet om je dwars te zitten.

Als je permanent je voicemail uit wil hebben, laat dat dan even weten. Dan kan een moderator dat maandag gelijk doen, zonder om bevestiging daarvoor te vragen.
Simyo kan permanent je voicemail uitzetten. Daardoor werken ook 12331 en 12339 niet meer, dus kan je alleen via de klantenservice je voicemail weer aan krijgen. Permanent uit is ook echt uit.

Op sommige moment kan een voicemail weer aan gaan. Ik vermoed dat dat voornamelijk gebeurd is er iets (automatisch) aan je aansluiting wordt veranderd, maar heel precies weet ik het niet. Ze doen het in ieder geval niet om je dwars te zitten.

Als je permanent je voicemail uit wil hebben, laat dat dan even weten. Dan kan een moderator dat maandag gelijk doen, zonder om bevestiging daarvoor te vragen.


Dank je. Ik zal er toch de klantenservice even voor bellen, gewoon voor wat extra zekerheid, maar dit zou precies moeten doen wat ik wou.
Reputatie 5
Badge +10
Welkom op het forum Ian,

Allereerst wil ik aangeven het jammer te vinden dat dit topic zo geëscaleerd is 😞. Het is goed dat je je vraag hier stelt Ian, maar de formulering van je vraag had een stuk netter gekund. De sfeer hier op het forum is altijd erg goed en met zo'n vraagstelling lok je geen positieve reacties uit. Er zijn hier een hoop mede Simyo klanten die andere klanten helpen. Dat zie je uiteindelijk ook in dit topic gebeuren. Bedankt daarvoor Groentjuh. Ook Scotsman en Friesian zijn hier vaak op het forum actief om andere klanten te helpen.

Ik begrijp dat het erg vervelend is wanneer je voicemail steeds weer aan wordt gezet. Helaas heeft dit te maken met een technische hapering. Het kan dus voorkomen dat je voicemail toch weer aan wordt gezet. Onze excuses hiervoor. Ik zou het wel op prijs stellen als je de volgende keer wat meer let op je taalgebruik.

Groentjuh geeft inderdaad het juiste antwoord. Als je wilt, zet ik de voicemail permanent voor je uit. Je zult dan wel opnieuw contact met Simyo moeten opnemen als je de voicemail weer aan wilt zetten.

Laat je even weten of ik dit voor je in orde kan maken?

Voor iedereen: probeer het een beetje gezellig te houden alsjeblieft :D

Groetjes,

Alex

Reageer