.

Sms-bericht naar +447786205094. Sms naar Engeland

  • 26 November 2012
  • 1 reactie
  • 14950 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Wanneer je het nummer +00447786205094 op je verbruik ziet staan dan is er vanuit jou toestel een acitvatiesms verstuurd. Je hebt in dit geval Facetime geactiveerd. Het sms bericht kan ook afkomstig zijn van iMessage.
Klik hier als je niet zeker weet wat Facetime is. Voor uitleg over de kosten en het activatienummer klik je hier.

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
1. Wat is FaceTime?

Met FaceTime kun je videogesprekken voeren met andere personen die een iPhone en/of een iPad hebben. Dit kan uiteraard alleen als beide personen de app op hun toestel hebben geïnstalleerd.?


2. Wat zijn de tarieven?

Je kunt alleen gratis gebruik maken van FaceTime op het moment dat je WIFI gebruikt. Via 3G kun je FaceTimen via je bundel? Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht nadat je bundel is verlopen.?


3. Hoe activeer je FaceTime?

Om FaceTime te activeren stuurt Apple eenmalig een activatie-sms naar de Apple-servers in Groot-Brittannië. Dit betekent dat een iPhone een sms zal versturen naar het Britse nummer +447537410247. Dit bericht wordt verrekend als een internationaal bericht, vandaar dat er een bedrag van € 0,25 per bericht in rekening wordt gebracht.

De sms vind je niet terug in je inbox of ‘verzonden berichten’ van je iPhone. Wel vindt de klant het terug in het verbruik of op de factuur via Mijn Simyo.

Voor het gebruik van de applicatie zullen er verder geen kosten worden gerekend, op je dataverbruik na. Bij een systeemherstel (fabrieksinstellingen) van het toestel is het mogelijk dat het toestel de gegevens deactiveert, waardoor je FaceTime opnieuw moet instellen en kosten voor het versturen van het sms’je weer in rekening worden gebracht.