.

Beantwoord

Mijn telefoon gaat te snel over op voicemail. Kan ik dit verlengen?

  • 4 October 2015
  • 5 reacties
  • 3341 Bekeken

Badge
hoi hoe kan ik mijn voicemail zo instellen dat deze niet gelijk aanspringt na 3x overgaan.
Bij sommige providers is dat pas na 7x.
hebben jullie een tip ?
icon

Beste antwoord door Angela 6 October 2015, 10:25

Bekijk originele reactie

5 reacties

Reputatie 7
Badge +10
Hoi Caroline10,

Goed dat je dit komt checken bij ons :)

Helaas moet ik je hierin teleurstellen 😞 Het is niet mogelijk om de zogeheten rinkeltijd te verlengen. Sorry! Als je echt wilt dat je meer tijd hebt om op te nemen, kan ik je aanraden jouw voicemail eventueel uit te zetten. Dit betekent wel direct dat mensen geen voicemail bericht kunnen inspreken. Aan jouw de keuze of je dit wilt of niet.

Je zet je voicemail uit door 12339 te bellen. Heb je dit gedaan en heb je toch spijt? Geen paniek! Je kunt via 12331 jouw voicemail gewoon weer aanzetten. Laat je het weten als je nog vragen hebt?

Edit 10-10-2016: Het is een hele tijd niet mogelijk geweest om deze zogeheten rinkeltijd te verlengen. Gelukkig hebben we altijd collega's die graag eens wat testen. Zij zijn erachter gekomen dat je de volgende code kunt proberen: ***************. Deze code kun je bellen. Op de plaats van de 'X-en' vul je de 8 cijfers van je telefoonnummer in. De rinkeltijd wordt dan verlengd.

Groetjes,
Angela
Badge
3 x is echt te kort.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Rosalinda,

Goed om je weer terug te zien op het forum!

Ik kan me goed voorstellen dat je niet altijd snel kunt opnemen. In dat geval is het 3 keer overgaan van je telefoon inderdaad te kort :(

Het is een hele tijd niet mogelijk geweest om deze zogeheten rinkeltijd te verlengen. Gelukkig hebben we altijd collega's die graag eens wat testen. Zij zijn erachter gekomen dat je de volgende code kunt proberen: ***************. Deze code kun je bellen en op de plaats van de 'X-en' vul je de 8 cijfers van je telefoonnummer in. Wil je dit proberen en mij laten weten of het gelukt is?

Groetjes,
Angela
Badge
Hallo Angela,
Ja het verlengen werkt, maar de beller krijgt na zes keer rinkelen geen voicemail, maar te horen dat ik geen bereik heb. Als ik daarna de voicemail weer aanzet met 12331 dan heb ik weer voicemail maar is de rinkeltijd ook weer terug naar twee a drie keer bellen. (oude situatie dus)
Ik zou denken dat de standaard rinkeltijd langer zou moeten zijn.
Reputatie 3
Badge +5
Hoi Rosalinda,

Wat goed dat het verlengen werkt! Wel apart dat de beller dan te horen krijgt dat je geen bereik hebt en dat het verlengen van de rinkeltijd niet in combinatie kan gaan met de voicemail.

Zojuist heb ik contact opgenomen met de netwerkspecialisten. Zij hebben aangegeven dat de code niet gebruikt moet worden vanwege één groot nadeel. Het is namelijk onmogelijk om de code te gebruiken en een doorschakeling te verwachten naar de voicemail. Dit gaat namelijk niet goed. Het wordt dus sterk afgeraden om deze code te gebruiken.

Het is dus niet mogelijk de rinkeltijd te verlengen als je de voicemail aan wilt hebben. Als je geen voicemail hebt, dan is de rinkeltijd al verlengd en is de code irrelevant.

Op advies van de netwerkspecialisten heb ik de code uit de tekst van Angela gehaald, zodat anderen hier geen gebruik van kunnen maken.

Onze excuses voor het ongemak. Wij waren niet op de hoogte dat het niet wordt aangeraden door de netwerkspecialisten. Wij mogen het dus ook niet meer communiceren met de klanten.

Heb je nog vragen?

Groetjes,
Ilias

Reageer