.

Beantwoord

Geen inkomende gesprekken en zeer slecht bereik. Wat kan ik hieraan doen?

  • 11 April 2017
  • 5 reacties
  • 186 Bekeken

Ik kan sinds enige dagen geen inkomende gesprekken ontvangen. Tevens is mijn bereik/ontvangst zeer slecht. Uitgaande gesprekken lukken 3 van de 4x niet. Ik heb al mijn sim gecontroleerd en telefoon diverse malen uitgezet en even uit laten staan. Ik ben in het bezit van een galaxy s6edge. Ik kan mijn sim niet in een ander toestel testen want daar past het simkaartje niet in. Wat kan het zijn??
icon

Beste antwoord door Samantha 14 April 2017, 11:20

Bekijk originele reactie

5 reacties

Reputatie 5
Badge +9
Hoi Ron Middelburg,

Ik heb je vraag al behandeld in een ander topic. We kunnen het contact het beste in één topic houden, zodat het overzichtelijk blijft voor iedereen. Je kan daarom het beste in dit topic antwoord geven.

Nogmaals super vervelend dat je sinds een paar dagen slecht bereik hebt. Ik heb, zoals ik al vermeld had in het andere topic, je simkaart gereset. Doe even je toestel uit en aan om te kijken of het heeft geholpen!

Heb je hier verder nog vragen over?

Groetjes,
Caspar
Ha Casper,

Bedankt voor je reactie. Het lijkt er op dat het iets beter gaat. Het blijft echter moeizaam gaan. Kan het te maken hebben met een verminderd signaal in mijn woonplaats? Als ik op mijn werk ben heb ik het probleem niet zo lijkt het. Ik woon in het westland en werk in Den Haag. Ik gebruik een Samsung Galaxy S6 edge. Grt.
Badge +7
Hoi Ronmiddelburg,

Wat jammer dat de reset niet helemaal geholpen heeft! Ik heb de dekking op je adres nagekeken, maar ik zag hier geen problemen.

Daarom heb ik contact opgenomen met onze netwerkspecialisten. Zij konden mij vertellen dat er een storing is op de mast bij jou in de omgeving. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat deze storing veroorzaakt, zodat ze dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Ze konden mij nog geen exacte indicatie geven wanneer de storing voorbij zal zijn.

Nu weten we in ieder geval waarom je deze problemen hebt. Ik hoop dat de storing snel is opgelost, zodat je weer zonder problemen kunt bellen.

Laat je het weten als je hier nog vragen over hebt?

Groetjes,
Samantha
Tx! We wachten het rustig af.
Badge +7
Hoi Ronmiddelburg,

Top! Graag gedaan en alvast een fijn weekend :)

Groetjes,
Samantha

Reageer