Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Vraag

hoe blackberry bundel instellen


Badge
  • Startend Simyaan
  • 0 reacties
ik heb via mijn simyo een blackberry bundel geativeerd.

waar kan ik de instellingen vinden.

bij kpn moet je naar http://kpn.blackberry.com/ en daar kan je je blackberry activeren op het blackberry netwerk.alvast bedankt

13 reacties

Reputatie 2
Badge +4
Beste Jordi,

Zojuist hebben we de Blackberry instellingen voor je aangepast. Wij verzoeken je het toestel uit te zetten en opnieuw aan te zetten. Hierna kun je gebruik gaan maken van Blackberry diensten.

Groetjes,

Manisha
Badge
Hoi hansc,

We hebben je aansluiting even hersteld op het netwerk. Als je je toestel uit/aan zet zou het Blackberry internet optimaal moeten werken. Kan je me laten weten of het werkt?

Groetjes,

Alex


Bij mij werkt het ook niet. Geen email en ik lijk het ook niet te kunnen resetten. Hoe doe ik dat? En wat is er met een sms naar 1300?
Badge
Beste Jordi,

Zojuist hebben we de Blackberry instellingen voor je aangepast. Wij verzoeken je het toestel uit te zetten en opnieuw aan te zetten. Hierna kun je gebruik gaan maken van Blackberry diensten.

Groetjes,

Manisha
Dag Manisha,
Wil je dat voor mij ook even resetten dan? Ik heb al twee dagen geen email op de BB en dat is verdomde lastig! Graag je hulp.


Dank.
Reputatie 5
Badge +10
Hoi Simyosimyo,

Als het goed is, zijn de instellingen reeds hersteld. Volgens onze gegevens kun je ook gebruik maken van internet. Kunnen wij er van uitgaan dat alle internet opties goed werken?

Groetjes,

Alex
LS,
Ik heb een blackberry waarmee ik wel kan bellen, maar niet kan internetten zonder \wifi, ondanks dat ik wel een blackberry bundel heb. Ik heb geen nummerbehoud, want een nieuw nummer. Ik heb al een nieuwe simkaart gekregen, maar helaas nog steeds geen verschil. Via http://kpn.blackberry.com/ geprobeerd met oin toestel en imeinummer aan te melden, maar daar is mijn toestel niet bekend gemaakt door de provider.
De instellingen zijn ook al gereset en aan mijn toestel ligt het niet.
Wie o wie kan me helpen, ik wordt hier erg nerveus van.

groet,

Michiel
Badge +2
Beste MvH,

Wij adviseren je de volgende handelingen uit te voeren:
Menu -> opties -> toestel -> geavanceerde systeeminstellingen -> HRT editor -> druk op de menu toets (BlackBerry knop) en dan op nu registreren.
Graag vernemen wij wat voor melding het toestel hierna aangeeft.

Groetjes,

Arie
hallo ik heb vandaag de simkaart gekregen, heb bij de hrt editor op registreren geduwd komt er te staan: registratiebericht verzonden.
maar ik kan nog steeds niet pingen en internetten buiten bereik van wifi. Kunnen jullie even iets activeren of wat het is dat jullie doen zodat het werkt. bedankt
Reputatie 5
Badge +10
Welkom op het forum robins87,

Volgens onze gegevens stond je aansluiting niet goed op het netwerk. Hierdoor is je verbruik t/m vandaag (27/6) onterecht buiten de bundel berekend. De verbruikskosten zullen niet door ons in rekening gebracht worden. De aansluiting zou volledig moeten werken. Willen je vragen het toestel uit/aan te zetten. Kan je ons laten weten of het werkt? Onze excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Alex
Afgelopen maandag zou mijn telefoonnummer overgezet worden. Ik heb inmiddels zeker zes keer de klantenservice gebeld. Vandaag is het nummer overgezet, twee dagen te laat. Nu blijkt het internet weer niet te werken.., weer gebeld. Om 17.30 uur toestel aan/uit zetten. Helaas, probleem niet verholpen. Terugbellen gaat niet meer, klantenservice om 17.30 niet meer bereikbaar. Als ik dit vooraf geweten had....
Hi, ook ik heb een blackberry bundel op simyo.. Dit zou per 1 juli ingaan maar het werkt nog steeds niet.. ik heb de optie geprobeerd van opties...tot HRT en dan registreren.. helaas werkt het nog steeds niet. Graag help en assistentie en ik zou erg graag willen dan het snel werkt want ik gebruik het nummer ook zakelijk. Ik heb de hele dag de klantenservice proberen te bereiken, maar helaas was deze niet bereikbaar want te druk..

Veel dank alvast voor de hulp

Vr groet
Reputatie 5
Badge +10
Afgelopen maandag zou mijn telefoonnummer overgezet worden. Ik heb inmiddels zeker zes keer de klantenservice gebeld. Vandaag is het nummer overgezet, twee dagen te laat. Nu blijkt het internet weer niet te werken.., weer gebeld. Om 17.30 uur toestel aan/uit zetten. Helaas, probleem niet verholpen. Terugbellen gaat niet meer, klantenservice om 17.30 niet meer bereikbaar. Als ik dit vooraf geweten had....

Het lijkt er op dat je telefoonnummer is over gezet. Klopt dit? Zo niet, dan vernemen wij dit graag van je.

Hi, ook ik heb een blackberry bundel op simyo.. Dit zou per 1 juli ingaan maar het werkt nog steeds niet.. ik heb de optie geprobeerd van opties...tot HRT en dan registreren.. helaas werkt het nog steeds niet. Graag help en assistentie en ik zou erg graag willen dan het snel werkt want ik gebruik het nummer ook zakelijk. Ik heb de hele dag de klantenservice proberen te bereiken, maar helaas was deze niet bereikbaar want te druk..

Veel dank alvast voor de hulp

Vr groet


Welkom op het forum jor,

Volgens onze systeem staan je gegevens correct aangemeld. Ik zie ook dat je gebruik hebt kunnen maken van internet. Klopt het dat het inmiddels werkt?

Groetjes

Alex
Badge
beste mensen,

ik heb hulp nodig. Ik had voor 1 november een blackberry bundel geactiveerd en nu heb ik nog steeds geen ping etc.
Ik heb geen zin om hier elke maand achteraan te gaan dus mag ik aub hulp van iemand.

alvast bedankt,

Sibel.
Reputatie 2
Badge +1
Hey Sibel,

Volgens onze gegevens kan je inmiddels gebruik van jouw internet maken. Zou je even kunnen laten weten of alles inmiddels naar behoren werkt?

Reageer