Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Geen mail blackberry

 • 15 januari 2014
 • 11 reacties
 • 4778 Bekeken

Badge
 • Startend Simyaan
 • 6 reacties
Beste! 

Hoop dat jullie me kunnen helpen. Een paar dagen geleden is mijn blackberry Bold overleden 😞 Helaas, maar het is niet anders. Ik had nog een oude blackberry Curve liggen dus heb ik via blackberry desktop de info van mijn Bold weer op mijn oude curve gezet. Alles werkt prima, echter ik krijg geen mail meer binnen. Als ik de e-mailinstelling wil wijzigen vraagt mijn BB om mijn BB internet ID. Vast ooit eens aangemaakt maar ik heb mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet meer. Weet iemand een oplossing voor dit probleem of moet ik simyo gewoon vragen om mjn account te resetten? 

Help is appreciated :-) 
icon

Beste antwoord door Charlene 17 januari 2014, 14:11

Dank beide voor de hulp, het heeft echter niet mogen baten. Simyo heeft nu ook mijn account intern gereset maar dat haalt niets uit. Als ik op mijn BB mijn e-mail wil wijzigen dan vraagt die om een BB internet service username en password (voor KPN http://kpn.blackberry.com/ & T-Mobile etc. zijn hier speciale sites voor maar bij Simyo niet). Volgens Simyo hebben ze deze gegevens niet. Ben nu al een hele dag bezig en het haalt niets uit, inmiddels Simyo klantenservice 7 keer aan de lijn gehad maar die kunnen me niet verder helpen. Joepie!!! JVos , ik ben er uit.

De netwerkspecialisten hebben je gebruikersnaam kunnen vinden. Die stuur ik je zo even in een privébericht. Zij hebben ook even een nieuw wachtwoord voor je aangevraagd, dat is verzonden naar je toestel. Heb je dat ontvangen?

Dan is het dus inderdaad zoals ik al vermoedde. Jij moet naar die Kpn.blackberry.com site. Want dat is het netwerk waar je op zit.

Met je gebruikersnaam (in privébericht) en het wachtwoord wat je op je toestel hebt ontvangen, kun je daar inloggen en de rest in orde maken 🙂

Sorry dat we het niet wisten, maar zelfs echt hardcore BB gebruikers die hier werken hadden dit nog nooit hoeven doen. Daardoor heb ik wel weer iets geleerd. Sommige Blackberrydingen zijn dus wel netwerk-gerelateerd..Ik ben voorzichtig al blij dat we wat verder zijn gekomen 🙂 Maar nog blijer als het echt werkt. Laat je het weten?Groetjes, Charlene
Bekijk originele reactie

11 reacties

Badge +1
De inlog van je account kan je zelf resetten aan de hand van je mobiele nummer en email adres, hoe het met BB ID zit weet ik niet maar lijkt me dat je die op je mijn simyo pagina wel moet kunnen vinden!
Badge +8
Beste! 

Hoop dat jullie me kunnen helpen. Een paar dagen geleden is mijn blackberry Bold overleden 😞 Helaas, maar het is niet anders. Ik had nog een oude blackberry Curve liggen dus heb ik via blackberry desktop de info van mijn Bold weer op mijn oude curve gezet. Alles werkt prima, echter ik krijg geen mail meer binnen. Als ik de e-mailinstelling wil wijzigen vraagt mijn BB om mijn BB internet ID. Vast ooit eens aangemaakt maar ik heb mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet meer. Weet iemand een oplossing voor dit probleem of moet ik simyo gewoon vragen om mjn account te resetten? 

Help is appreciated :-) 


Hoi JVos,

Je BlackBerry ID, dat gaat allemaal via BlackBerry. Ik heb via een collega begrepen dat je via BlackBerry World een nieuw wachtwoord kunt aanvragen voor je ID en dat dan alles weer in orde komt. Anders zou ik je ook de site van Blackberry aanraden voor specifieke BB ondersteuning.

Groetjes,
Charlene
Badge
Dank beide voor de hulp, het heeft echter niet mogen baten. Simyo heeft nu ook mijn account intern gereset maar dat haalt niets uit. Als ik op mijn BB mijn e-mail wil wijzigen dan vraagt die om een BB internet service username en password (voor KPN http://kpn.blackberry.com/ & T-Mobile etc. zijn hier speciale sites voor maar bij Simyo niet). Volgens Simyo hebben ze deze gegevens niet. Ben nu al een hele dag bezig en het haalt niets uit, inmiddels Simyo klantenservice 7 keer aan de lijn gehad maar die kunnen me niet verder helpen.
 

 

  
Badge +8
Hoi JVos,

Ik heb me suf gegoogled. En ik begrijp nu wat je probeert te doen. Wat er volgens mij mis gaat, is dat wij dat inderdaad echt niet hebben. Er zou geen username en password moeten worden gevraagd.
Ik vond dit (het is wel in het engels)
If you have forgotten your User Name you should first double check that you have a BlackBerry user name set up. So to do this from your Home screen click on the E-mail Settings/Accounts.

After doing this you will see one of two screens –

1. If you see the screen prompting you to enter a User Name and Password you will need to contact your Service Provider for further assistance, they will be able to look up your account and inform you of your username.

2. If you see the screen starting with the words Services followed by a hyperlink for Email Accounts then you do not have a username and password and do not need one. 


Ik ga nu informeren bij de Netwerkspecialisten. Misschien kunnen zij wel je account zien (wij hebben die info echt niet). Anders ga ik aan hun vragen of jij die kpn site misschien moet gebruiken (omdat wij op het KPN netwerk zitten)
Je hoort dit nog van me.

Groetjes,
Charlene
Badge +8
Dank beide voor de hulp, het heeft echter niet mogen baten. Simyo heeft nu ook mijn account intern gereset maar dat haalt niets uit. Als ik op mijn BB mijn e-mail wil wijzigen dan vraagt die om een BB internet service username en password (voor KPN http://kpn.blackberry.com/ & T-Mobile etc. zijn hier speciale sites voor maar bij Simyo niet). Volgens Simyo hebben ze deze gegevens niet. Ben nu al een hele dag bezig en het haalt niets uit, inmiddels Simyo klantenservice 7 keer aan de lijn gehad maar die kunnen me niet verder helpen. 

Joepie!!! JVos , ik ben er uit.
De netwerkspecialisten hebben je gebruikersnaam kunnen vinden. Die stuur ik je zo even in een privébericht. Zij hebben ook even een nieuw wachtwoord voor je aangevraagd, dat is verzonden naar je toestel. Heb je dat ontvangen?
Dan is het dus inderdaad zoals ik al vermoedde. Jij moet naar die Kpn.blackberry.com site. Want dat is het netwerk waar je op zit.
Met je gebruikersnaam (in privébericht) en het wachtwoord wat je op je toestel hebt ontvangen, kun je daar inloggen en de rest in orde maken 🙂
Sorry dat we het niet wisten, maar zelfs echt hardcore BB gebruikers die hier werken hadden dit nog nooit hoeven doen. Daardoor heb ik wel weer iets geleerd. Sommige Blackberrydingen zijn dus wel netwerk-gerelateerd..

Ik ben voorzichtig al blij dat we wat verder zijn gekomen 🙂 Maar nog blijer als het echt werkt. Laat je het weten?

Groetjes, Charlene
Badge
Beste Charlene, 

Heldin! Het is gelukt. bedankt voor de goede hulp. Blij dat ik zelfs bij Simyo wat nieuws heb weten aan te dragen. 

Hartelijke groet, 

Jeffrey 
Reputatie 5
Badge +11
Beste Charlene, 

Heldin! Het is gelukt. bedankt voor de goede hulp. Blij dat ik zelfs bij Simyo wat nieuws heb weten aan te dragen. 

Hartelijke groet, 

Jeffrey 


Namens Charlene zeg ik: dankjewel! Wat fijn dat het uiteindelijk gelukt is!

(Ik heb een mailtje naar Charlene gestuurd met een screenshotje van je bedankje 😉 )
Beste mensen,

Ik heb sinds vrijdag simyo maar nu ontvang ik geen mails en heb geen internetverbinding. Heb al wel de andere vragen door gekeken maar nog niets helpt!
Graag hoor ik wat van u

Groetjes sabine
Sorry zie nu dat ik vergeten ben te zeggen dat ik een Blackberry curve heb??

Groetjes sabine
De oplossing is waarschijnlijk dat je de Blackberry bundel erbij moet nemen, of heb je die al?
Reputatie 5
Badge +11
Sorry zie nu dat ik vergeten ben te zeggen dat ik een Blackberry curve heb??

Groetjes sabine


Hoi Kipkippie20, welkom op het Simyo forum!

Zoals Scotsman al aangeeft ligt het inderdaad aan je BlackBerry bundel. Of meer het ontbreken daarvan.
In je gegevens zie ik dat je dit al met de telefonische klantenservice hebt geregeld :)

Scotsman, dank voor het meedenken!

Reageer