.

Sticky

FAQ: Algemene informatie over Blackberry

  • 18 March 2014
  • 0 reacties
  • 4578 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6
Er worden regelmatig vragen gesteld m.b.t. Blackberry telefoons en de internetbundel. Graag geven wij je wat algemene informatie.

Werkt internet op je mobiel niet? Dan kan het zijn dat je internetinstellingen verkeerd ingesteld staan.
Bij Simyo is het mogelijk om je internetinstellingen eenvoudig stap voor stap in te stellen. Dat kan via onze Toestelhulp. Je kunt dan per merk nagaan of jouw type telefoon er tussen staat. Volg vervolgens de instructies voor jouw telefoon.

Lukt het niet met behulp van de Toestelhulp, controleer dan op Mijn Simyo of je de optie 'Internet op je mobiel' aan hebt staan, anders is internet geblokkeerd op je simkaart. Je vindt deze optie onder het tabblad Mijn instellingen & simkaart.

Heb je geen instellingen per sms ontvangen? Je kunt die instellingen voor 'Internet op je Mobiel' nogmaals aanvragen door een gratis sms-bericht met de tekst 'ja' naar 1300 te verzenden. Je ontvangt de instellingen dan automatisch. Ontvang je niets, dan maakt je toestel gebruik van een besturingssysteem die geen configuratie sms ondersteunt.

Voor meer vragen en antwoorden verwijzen wij je graag naar dit Blackberry forum. Kom je ergens niet uit, stel dan gerust je vraag!

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.