.

Beantwoord

Hoe kom ik aan mijn IMEI nummer?

  • 17 April 2017
  • 2 reacties
  • 550 Bekeken

Hoi,

Mijn telefoon is enkele weken geleden ter reparatie bij Afuture terecht gekomen. Daar heb ik hem ook gekocht.
Echter is dat bedrijf nu failliet. Ik probeer mijn telefoon nu weer op te sporen en erachter te komen of deze al gerepareerd is.
Hiervoor zou ik graag het IMEI nummer van mijn telefoon willen hebben. De telefoon en het doosje zijn opgestuurd, dus daar kan ik het niet meer opzoeken. Op de rekening stond het nummer ook niet.
Nou kreeg ik van Huawai de tip dat het wellicht bij de provider op te vragen is. Simyo, kunnen jullie daarbij helpen?

Groeten Hans
icon

Beste antwoord door Ray 18 April 2017, 07:52

Bekijk originele reactie

2 reacties

Hoi,

Huawei gaat er denk ik van uit dat je de telefoon in combinatie met een abonnement hebt aangeschaft. Simyo kan je daarom niet helpen. Imei nummers staan op het doosje, aankoopbewijs en zijn op te vragen in de telefoon zelf.

Als je nog wel het aankoopbewijs hebt dan heb je dus kans dat ie daarop staat. Het nummer bestaat uit 15 cijfers en begint met 3-5 met 0-1-2 of met 0-1-3.

Je zou de curator kunnen bellen, wie weet kan deze je helpen. https://www.afuture.nl/

Hier kun je zien waar het toestel voor het laatst aan is geweest. https://www.google.com/android/devicemanager?hl=nl&u=0

Succes in ieder geval
Reputatie 7
Badge +10
Hoi hans1982,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat ontzettend naar dat je telefoon verdwenen lijkt te zijn, samen met dat bedrijf 😞 Helaas kunnen wij je IMEI nummer niet achterhalen. Dat nummer is echt gelinkt aan het toestel, en daar heeft je simkaart weinig mee te maken. Ik zie dat Ray allemaal goede opties geeft om misschien toch nog je IMEI nummer te kunnen achterhalen.

Heel veel succes ermee! Laat je ons weten of je 'm vindt?

@ Ray, dankjewel voor je volledige antwoord!

Groetjes,
Jihane

Reageer