Sticky

Internet voor prepaid. Wat moet Simyo doen om dit beter en makkelijker te maken?

  • 27 januari 2015
  • 60 reacties
  • 3702 Bekeken


Toon eerste bericht

60 reacties

Ik gebruik geen prepaid internet in Nederland, de kosten zijn veel te hoog.
In het buitenland koop ik een prepaid simkaart in het betreffende land, de kosten bedragen in de meeste (EU-) landen ca. 15 euro voor 1GB. Geldig gedurende ca. 1 maand. Wanneer ik dit via Simyo ook voor elkaar kon krijgen zou ik dit bij elke vakantie direct doen.
Biedt een internetbundel die ook in het buitenland kan worden gebruikt, uiteraard met een tarief dat concurrerend is met een ter plekke gekochte prepaid simkaart (dus binnen de EU voor ca 15 euro voor 1GB met een geldigheidsduur van een maand). Iedereen met prepaid Simyo (dus zonder internet in het buitenland) die binnen de EU op vakantie gaat koopt hem!
Vraag 1. Geen gebruik gemaakt omdat de informatie mij ontbreekt over duur en prijzen
Vraag 2. Internet voor de keren dat ik in nederland ben zou wel prettig zijn. € 4 maar dan voor 30 dagen klinkt goed
Reputatie 7
Vraag 1. Geen gebruik gemaakt omdat de informatie mij ontbreekt over duur en prijzen


Wie zoekt die vind ;)

https://www.simyo.nl/prepaid
Reputatie 5
Badge +10
Hoi allemaal,

Ik heb alle reacties inmiddels goed gelezen. Er staan een aantal reacties tussen waar voor mij verrassende en goede informatie in staat. Dat is erg leuk om te zien. Ik zal volgende week een samenvatting plaatsen van alle reacties. Ook zal ik dan aangeven welke 5 forumleden ik blij mag maken met 10 euro beltegoed :D

Groetjes,

Alex
ik gebruik (nog) geen internet op mijn telefoon, persoonlijk lijkt mij optie 2 de beste(als ik zou moeten kiezen),
maar waarom kiezen...
waarom niet alle 3 de mogelijkheden aanbieden...
OF
net zoals bij bellen de mogelijkheid dat je alleen betaald voor het gebruik, dat zou natuurlijk ideaal zijn!

vrijheid blijheid nietwaar, daarom gebruik ik nu Simyo...
Succes!
Reputatie 5
Badge +10
Hoi allemaal,

Alle reacties zijn inmiddels doorgenomen. Daaruit is de volgende conclusie gekomen.

http://i62.tinypic.com/2mov76v.jpg

Zoals je kunt aflezen is er het meest gekozen voor de optie 'Anders, namelijk'. Andere populaire opties waren 'Niet meer wachten tot de 30 dagen voorbij zijn voordat je een nieuwe bundel mag kopen' en 'Internet stopt automatisch als de bundel op is'.

Wat leuk was om te lezen is dat de optie 'Anders, namelijk' heel goed werd toegelicht door jullie. Dit zag ik het meest terug:

- data moet langer beschikbaar blijven
- ruimere internetbundels
- meer inzicht in internetverbruik

De uitkomsten zijn hier intern besproken. We hebben besloten om ons de komende tijd te gaan richten op meer flexibiliteit, controle en eventueel grotere databundels als het om internet voor prepaid gaat.

Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan het sneller kunnen activeren van een nieuwe internetbundel (dus niet wachten tot je 30 dagen voorbij zijn) en het verbruik via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app inzichtelijker maken.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de reacties 🙂. Ik zag bijvoorbeeld ook dat degene die geen internetbundel hebben toch de moeite hebben genomen om hier hun mening achter te laten. Ook dat is erg waardevol.

Tot slot. De winnaars van 10 euro beltegoed. Peer60, Joen, H@RM, Vries1 en thomasv. Het beltegoed wordt uiterlijk eind deze week aan jullie tegoed toegevoegd.

Groetjes,

Alex
Badge +1
Top! Ik hoop spoedig mooie aanpassingen terug te zien op de fronten waar het meest over gereageerd is.
En bedankt voor de leuke prijs! 🙂
Bellen, sms'sen en internet vanuit je prepaid tegoed, ook in het buitenland (internet). Voor de vakantie, maar ook handig als je vlak aan de grens woont zoals ik.
Maar ja, misschien voor de toekomst.

Reageer