Vraag

Abonnement

  • 17 juni 2020
  • 4 reacties
  • 260 Bekeken

Jammer, na elf trouwe jaren! bij Simyo nu toch mijn abonnement opgezegd. 

Gezien het fijt dat de concurentie betere abonnementen aanbied toch nog even met Simyo gebeld of ook zij iets aan hun prijsbeleid wilde doen, het antwoord was duidelijke nee. men wenste mij veel succes bij mijn keuze en daarmee was het gesprek beëindigd. Nou die keuze was snel gemaakt en heb nu een abonnement dat duidelijk goedkoper is dan bij Simyo en mijn nieuwe Provider heeft ook nog het beste netwerk van heel Nederland. Toch wil ik Simyo bedanken voor al die jaren dat ik hun klant ben geweest, en wens hen veel wijsheid hoe om te gaan met Trouwe klanten.

 


4 reacties

Badge +2

Gewoon eens een vraagje wat versta jij onder duidelijk goedkoper?

Reputatie 7

Er zijn maar 2 punten waar die Provider, ik vermoed Simpel, beter scoort dan Simyo en waar laatst genoemde dus aan zou moeten werken als ze weer 1ste willen zijn.

Deze 2 punten zijn administratie en voorwaarden. 

 

Totaal gezien gaat het om een tiende punt. 

Het gras is niet altijd groener bij de buren. 

 

Slh69,

Gewoon even antwoord, mijn nieuw abonnement is gezien de prijs bij Simyo, de helft goedkoper. En dit noem ik duidelijk.

Reputatie 5
Badge +3

Hoi AntonioKrde,

 

Wat jammer dat je Simyo hebt verlaten na zo'n ontzettend lange tijd! 

 

Helaas kunnen we niet overal zo in uitblinken zoals we al doen in bijvoorbeeld onze klantenservice. We proberen zeker onze prijzen zo laag mogelijk te houden, maar daarnaast ook de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk en dan moeten er keuzes gemaakt worden. Die keuzes worden beloond doordat wij al een flink aantal keren zijn uitgeroepen tot beste mobiele provider! Maar feedback wordt nog steeds erg gewaardeerd, omdat wij er natuurlijk attent op willen zijn wat de vraag is van de gebruiker. 

 

Toch wil ik je erg bedanken voor alle jaren bij ons en mocht je ooit nog terug willen naar Simyo, dan ben je van harte welkom! 

 

Bedankt voor jullie response Ray en Slh69! 

 

Groetjes,

Tessanne 

Reageer